JackDaniel`s Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Sprzedalem motocykl i chce kupic nastepny,no i tak sie zastanawiam czy warto jest wydac ok 10 tys wiecej na litra czy kupic 600. Mysle o motocyklach z rocznika 2004-2006. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Nie wiem czy bedzie mi potrzebne az 170KM,ale z drugiej strony litry maja wyższy moment obrotowy co sie przydaje bo nie trzeba go tak krecic i redukowac. Moto ma byc do praktycznie do wszystkiego: dojazd do pracy po miescie, wyjazdy do rodzicow na wioske ok 50 km, wycieczki krajoznawcze. Ktory motocykl wedlug was bedzie odpowiedni? Sklaniam sie ku sportowym motocyklom bo je kocham.Nie wiem tylko ktory wybrac, Kawasaki czy Honda,A moze Yamaha lub Suzuki. Wszystkie mi sie podobaja ale tylko na R1 smigalem 2 dni, wiec prosze doradzcie i napiszcie co wy byscie brali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) hondahondahonda!!!!!!!!!!!! nie pytaj czemu bo odpowiedź jest jedna - Bo jest najlepsza pzdr Edytowane 25 Lutego 2007 przez MYCIOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Każdy Ci napisze w superlatywach o swoim sprzęcie, będzie mniej lub więcej spamu. Sam musisz pooglądać, przymierzyć i wybrać. My tego za Ciebie nie zrobimy. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 jak nie wybierzesz HONDY - to cienias bedziesz!! :) jak ni ewybierzesz HONDY to znaczy ze sie jej boisz i tchórzysz. hehe a tak na serio to nie ma roznicy chyba co wybierzesz bo w tej kalsie to juz chyba tylko wygląd sie liczy i wybierz to przez co nie mozesz zasnąć i to co ci sie tak podoba ze jak sobie kupisz to sie posrasz z radości. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 wybierz coś pomiedzy 600 a 1000 , np gixerek 750k4,5 :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Teraz czy ma to być przecinak,czy turystyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Teraz czy ma to być przecinak,czy turystyk?a raczej sport czy zapierdzielający turystyk ? Ja brałbym bez zastanowienia jakąś hayabuse lub Blackbirda , bo ja już od dziecka wiem czego chce i jaki będzie mój sprzet docelowy :) a Taki duży i mocny sport turysta chyba jest bardzo uniwersalny , a hayka słyszałem (niestety nigdy nie jechałem tylko siedziałem) jest bardzo poręczna i lekka jak na 1300 (waży ok tyle co moja XJ czyli 220kg ) Pozdrawiam Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henio Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 duży bandzior albo XJR 1300. Piekne. Niestety dla mnie nie osiągalne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Sprzedalem motocykl i chce kupic nastepny,no i tak sie zastanawiam czy warto jest wydac ok 10 tys wiecej na litra czy kupic 600. Mysle o motocyklach z rocznika 2004-2006. Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Nie wiem czy bedzie mi potrzebne az 170KM,ale z drugiej strony litry maja wyższy moment obrotowy co sie przydaje bo nie trzeba go tak krecic i redukowac. Moto ma byc do praktycznie do wszystkiego: dojazd do pracy po miescie, wyjazdy do rodzicow na wioske ok 50 km, wycieczki krajoznawcze. Ktory motocykl wedlug was bedzie odpowiedni? Sklaniam sie ku sportowym motocyklom bo je kocham.Nie wiem tylko ktory wybrac, Kawasaki czy Honda,A moze Yamaha lub Suzuki. Wszystkie mi sie podobaja ale tylko na R1 smigalem 2 dni, wiec prosze doradzcie i napiszcie co wy byscie brali. jezel chcesz moto szybkie wygodne malo palace i takien ktore ma byc w miare uniwersalne to polecam:DL 650 LUB DL 1000 i jeszcze motocykl blizniaczy KLV 1000 pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 hondahondahonda!!!!!!!!!!!! nie pytaj czemu bo odpowiedź jest jedna - Bo jest najlepszapzdr Kurde MYCIOR trzeba ci postawić dobra flache, konkretnie gadasz :notworthy: Zasil chłopie bractwo Hondy :)A sporty niekoniecznie maja po 170 koni, można wziąć 954 i ma lekko ponad 150. Pozdr Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 A sporty niekoniecznie maja po 170 koni, można wziąć 954 i ma lekko ponad 150. Pozdrszkoda że tylko w katalogu :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 szkoda że tylko w katalogu :biggrin: No i co tego :biggrin: :biggrin: Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 bierz co ci sie najbardziej podoba,wszystkie sa super,przysiadz sie itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi