mati kmx125 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 witam mam pytanie jakie manetki najlepiej kupic :lalag:(jaka firma miekkosc) z tego co czytalem wyzej to rozmiar kierownicy jest standardowydzieki pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Polecam WRP tak samo jak większość :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 wrp pro grip scott wszystko jest dobre, nie bierz najmiekszych bo sie rwa nawet od uderzen galezi(pisowania), takie sa moje dowswiadczenia, ja preferuje takie posrednie.pzdr125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 to jeszcze jedno pytanie ktore z tych manetek byscie wybrali tylko z tej strony bo chce jeszcze zamowic z niej klocki: http://www.motox.com.pl/sklep/index.php?cPath=67_66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 kup sobie takie jak w ktmie, bardzo fajnie lezą w dłoni :P tylko że koszta to ok 30zł /szt Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 te bym bral http://www.motox.com.pl/sklep/product_info...roducts_id=1225nie uzywalem osobiscie ale sa nie za twarde i nie za miekkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy M. Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 A może ktoś by napisał coś o zewnętrznej średnicy manetek ?Mam taki problem że mam duże dłonie, nie mogę normalnie trzymać manetki bo przeszkadzają mi palce które są za długie :-)Muszę trzymać manetkę trochę tak samymi palcami i powoduje to odciski. Ostatnio zmieniłem rękawice i jest trochę lepiej ale wolałbym mieć większą średnicę tych rączek tak abym obejmował je wygodnie całą dłonią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 (edytowane) kup manetki od H-D ;) ja sobie z tym poradziłem bo rączek małych też nie mam, moto trzymam nogami i do tego mam manetki z 2- warstw gumy o różnej twardości Edytowane 23 Sierpnia 2007 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budny Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Ja latałem na wielu manetkach ale teraz mam progripa i wszystkie inne manetki sie chowaja PzDR ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati kmx125 Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Na jaki klej wklejacje manetki :buttrock: bo po ostatnim lataniu jedna zostala mi w reku :buttrock: uzywalem do tego zwyklego butaprenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Na jaki klej wklejacje manetki ;) bo po ostatnim lataniu jedna zostala mi w reku :flesje: uzywalem do tego zwyklego butaprenu kiere obwijasz taśmą izolacyjną (taką lepszą niż topex) , tyle jak długa jest manetka, pojedyńcza warstwa.manetką namaczasz w oleju silnikowym, najlepiej mineral i wycierasz ścierką prawie do "sucha".(olej rozpuszcza delikatnie gripa i taśme)kiere z izolacją psikasz lakierem do włosów, wsuwasz manetke i zostawiasz na conajmniej jedną nockę, a najlepiej ok 40h.wsio Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Ja proponuje klasycznie: drucikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek3210 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Ja wklejam na czerwony sylikon(TYLKO Z UMIAREM:)zostawiam na noc i trzyma jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Drucik jest nie zastapiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Stolarek Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 (edytowane) ja osobiscie mam w DTce żelowe progripa z http://martinmotocykle.pl/ za 49 zł super trzymają się ręki nie wyrabiają się żadne odciski ani nic. Sposób założenia? mała ilość Cifa na palec, smarujesz nim srodek manety, kiere i rolke obklejasz izolacja ...i działa :icon_mrgreen: Edytowane 22 Listopada 2007 przez Kuba Stolarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi