LYsY Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Sprzedany, nawet fajny był :D Szkoda, to przepiękny naked...No ale cóż, trzeba się rozwijać :cool: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 28 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 Czolem! No i ja gratuuje zakupu :cool:. W sam raz na poczatek sezonu! :DJa daleko nie mam, wiec moze w sezonie wspolnie gdzies sie uda pojechac :buttrock:. TDM na nieendurowych oponach :crossy:. Chyba wyjdzie z tego bardzo nieeundurowa wyprawa :buttrock:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 1 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Pewnie jeszcze zdążymy się trochę zintegrować na rybol-party :flesje: Cóż Suzi szkoda, ale oddałem w dobre ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 Widze nikodem za zabrales sprzeta z Białej do mojego kolegi Kapsla Starszego ;) sprzet naprawde ladny i w takim stanie jest jak widac nie kombinowany :) Dobrze ze dla kapslow jeszcze africa zostala ;) Odebrales juz moto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikodem Opublikowano 3 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Widze nikodem za zabrales sprzeta z Białej do mojego kolegi Kapsla Starszego :) sprzet naprawde ladny i w takim stanie jest jak widac nie kombinowany :banghead: Dobrze ze dla kapslow jeszcze africa zostala :crossy: Odebrales juz moto?? Jak pisałem wyżej moto niebawem przyjedzie:))- a już się nie umiem doczekać żeby dopieścić przed sezonem. Uczciwi z nich ludzie ( pozdrowienia dla nich ) nie żałuję tej drogi na koniec Polski choć do niemcowni mam bliżej Ps Złoty ty jakiś "stary" jesteś, a podobno student jeszcze i mandatów nie płaci:)) Edytowane 3 Marca 2007 przez Nikodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 (edytowane) Hehe tylko w profilu mam tak zaznaczone bo kurcze czesc forumowiczow jest uczulona na wiek osob wypowiadajacych sie :wink: Mandatów nie place to fakt ale z kad o tym wiesz ;)?? Edytowane 3 Marca 2007 przez Złoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Ja rowniez dolacze sie do gratulacji. :icon_mrgreen: Szerokiej drogi :icon_razz: A sprzecik zajebisty szczegolnie jak pluje ogniem z wydechow :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heffi Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 Ja rowniez dolacze sie do gratulacji. :clap: Szerokiej drogi :smile: A sprzecik zajebisty szczegolnie jak pluje ogniem z wydechow ;) no i tu cie rozczaruje - poniewaz te motorki nie pluja ogniem ani nie strzelaja (no dobra bynajmniej moj) a to przez to ze sa na wtryskach a nie gaznikach.ja sie jeszcze nie spotkalem aby moto na wtryskach strzelil z wydechu - moze ktos to widzial ale watpie pozdro alli jeszcze raz gratuluje v-stromika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) no i tu cie rozczaruje - poniewaz te motorki nie pluja ogniem ani nie strzelaja [...]...wiesz... to że czegoś nie widziałeś... wcale nie oznacza, że to nie istnieje ;) http://zbyhu1.republika.pl/moto/imgs/rybnik34.jpg pozdr, w Edytowane 9 Marca 2007 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 9 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 (edytowane) do mojej, w sumie to naszej(mojej i ojca) stajni, niedawno rowniez trafil DL 1000, tyle ze K2. wyczesana maszyna, super sprzet, dzida jakich malo SZEROKOSCI pozdrawiam Edytowane 9 Marca 2007 przez Sadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marciniak Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Piękny sprzęt, też kiedyś na niego chorowałem i pewnie kiedyś takiego kupie:)Gratuluje i bezpiecznego sezonu,pozdro Piękny sprzęt, też kiedyś na niego chorowałem i pewnie kiedyś takiego kupie:)Gratuluje i bezpiecznego sezonu,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi