taju25 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Czy ta mała pierdoła pada często w tych moto?Czy jest możliwość zamontowania od F3?Czy silnik w F3 jest taki sam?Słyszałem że tam jest lepszy i wytrzymały. W F2 jest to podobno lipa :P Wiem że napinacz to co10 tyś jest do wymiany,ale pasuje podobno od F3 lub fzr600. Ja mam CBR F2-93r. Przepraszam jesli było,ale szukałem i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal750 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Czy ta mała pierdoła pada często w tych moto?Regulator to czesta przypadlosc CBRek i to nie tylko F2 ale takze F3Czy jest możliwość zamontowania od F3?Czy silnik w F3 jest taki sam?Z tego co orientuje silnik jest prawie identyczny. Rozni sie drobnymi pierdolami, ale mysle, ze regulator powinien pasowac (ale pewnosci nie mam)Wiem że napinacz to co10 tyś jest do wymiany,ale pasuje podobno od F3 lub fzr600.Wymienialem napinacz w F2. Od FZR pasuje, ale od F3 nie pasuje. Jak chcesz moge Ci pozyczyc moj stary napinacz od F2. Niedawno widzialem na allegro regulator napiecia do Hondy http://moto.allegro.pl/item166555021_regul...cbr_regler.html Edytowane 22 Lutego 2007 przez michal750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 napinacz założ sobie z Fzr i masz spokójostatnio w f2 miałem wpiety moduł z horneta dławionego na 25 KW< tak na próbe> więc regulator też bedzie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 regulatory padaja w cebrach jak muchy. podobno najlepsze sa aftermarketowe firmy "ducati energia", gdzies juz byl temat o tych cebrowych regulatorach. poszukajta, w kazdym razie te ducati maja podobno lepsze chlodzenie i sa tansze - cos kolo 200zl za nowke, wiec spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Czy pic polega na chłodzeniu tego regulatora.jeśli tak to można założyć mały wiatraczek i w tym momęcie jest to troche większe chłodzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Czy pic polega na chłodzeniu tego regulatora.jeśli tak to można założyć mały wiatraczek i w tym momęcie jest to troche większe chłodzenie? Jak najbardziej, taki od komputera jest w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taju25 Opublikowano 24 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Jak najbardziej, taki od komputera jest w sam raz.Ktoś z kolegów już taki patent wstawiał.Jeśli dobrze zrozumiałem to przyczyna w przegrzewaniu się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi