Limo Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Nie, sprzedawca :D Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pancur Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 To tak jak z ty Desmoksanem który żona mi kupiła .Wiem że chu...daje,Biorę i nie palę 10 dzień tyle że ciągnie dalej.Przecież nie zrobię jej przykrości. https://www.facebook.com/Motocykleradom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 W moim oplu astra kombi dobrze działają te tabletki z poczatku tez bylem sceptyczny ja mam diesla, mniej pali w miescie ok 1 litr a kolega wrzuca do swojego benzyniaka, na rynku jest sporo tego typu specyfikow ja uzywam z petrol energy czy jakos tak pali mniej aż o 1 litr ? komp zubaża dawkę czy jak ? opanujcie się ludzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi