januszek-walker Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 97 rok, 32tys przebiegu - fajny motorek. Jeżdże drugi sezon i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Wieje, a jakże, ale chodzi o to, że ani przez 10sekund nie jechałeś z V max? Jak to się mówi: trza sprawdzić ile fabryka dała. Nie nie sprawdzałem. Poprzedni właściciel mówił, że chciał raz sprawdzić to poszedł ok. 170-180 licznikowo, ale mnie na razie nie ciągnie do sprawdzania ile wyciągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losiu Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Siema też miałem GS 500 niebieski FIVE STARS tłumik CARBONOWY, mile bardzo wspominam I ŻAŁUJE ŻE SPRZEDAŁEM;(((, ROCZNIK 97 , jedyna wada spory apetyt oleju jak większość GS, PROG jestes z WROCKA orientujesz sie gdzie naprawiają JINCHENGI ??????????? Mam knighta 100 i stoi i sie MARNUJE TYLKO jak tak to daj znać prosze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black pearl Opublikowano 27 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 czesc, GS 500F, rocznik 2004, przebieg 8tys moj pierwszy moto, pierwszy sezonwygodna, ekonomiczna i sliczna :crossy: pozdarwiambp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tekla_to Opublikowano 30 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 GS 500F rok '91 wygodny, tani, szybki (jak na początek :buttrock: ), piękny. Polecam każdemu GS. Ważne żeby o niego dobrze zadbać to on o nas zadba równie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielmk2 Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 GS 500E 1991 rok.Czarna perełka z niebieskimi płatkami metalicu....wygląda pięknie...przebieg 58 000 km ale ile w tym prawdy to nikt nie wie!!Ogólnie idealne moto na początek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Don_Corleone Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 170 km/h i ni chu*a więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maestro Opublikowano 9 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2007 mało co rok temu nówkę kupiłbym w zeszłym roku z salonu w Wawie.... ale chciałbym się kawałeczek przejechcać... ponoć jest fajne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robertski_OG Opublikowano 18 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Witam. Niedawno zakupiłem i dziś ochrzciłem GS500F z 2004. Z Włoch przytargany. Po ślizgu, nie ma się co czarować. Niebawem zarzucę go na warsztat żeby go w pełni odświeżyć. To moje pierwsze moto i jeszcze je poskramiam, ale wrażenia pozytywne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winiar85 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 (edytowane) 99r. przebieg 58tyś. w tym moje 10 :biggrin: jeszcze sezon może dwa i przesiadam się na bandytę :buttrock: Vmax było 190 Edytowane 30 Marca 2010 przez Winiar85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi