bolo_ Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Gs 500 z owiewką five stars, 96r przebieg 7tys. (najprawdopodobnie realny!! :):) )Świetny motocykl na miasto, trase, i jak pokazala klasa gs 500cup takze na tor :icon_biggrin: Pozdrawiam, bolo :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 dzizas, ja wiedzialem ze pojazdy przejezdzajace nasza zachodnia granice dostaja przekrecenia licznikow w tyl, ale az tyle... roczniki 92-94 z przebiegami 20-40kkm. smiech przy tak tanich w eksploatacji motocyklach... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Gs 500 z owiewką five stars, 96r przebieg 7tys. (najprawdopodobnie realny!! :):) )Świetny motocykl na miasto, trase, i jak pokazala klasa gs 500cup takze na tor :) Pozdrawiam, bolo :biggrin:Gs 500E takze z owiewkami five stars(lampy zespolone), 95 rok 53 tysie przebiegu. Pierwszymotocykl i jestem z niego zadowolony.Jedyna rzecz to lusterka, motor sie przewrócił albo ktoś się mu przysłużył w wyniku czegoprzawe lusterko do wymiany a to nie jest prosta sprawa znależć takie same. No i w końcu musiałem wziąć od gsx ale to już nie to samo(wg. mnie gorsza widoczność) By the way czy wymieniałeś w nim już zarówki, bo chciałbym się do niego dobrac (w końcuprędzej czy później trzeba będzie kupić nowe) a do końca nie wiem czy trzeba zdjąc owieki czy może jest jakiś inny sposób. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hyades Opublikowano 23 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Rocznik 2001. W moim posiadaniu od sierpnia 2006 r. sluzy jako pierwszy motocykl. Licznikowe wskazania przebiegu: 21 000 km Mam 191 cm wzrostu i nie narzekam na komfort jazdy (jest to model po fabrycznych zmianach baku, tylu i siedzenia) => nic nie dretwieje, nie ma problemow z kregoslupem itp... Mozna swobodnie zmieniac pozycje na dluzszych trasach. Ze wzgledu na swoja zwrotnosc i niewielkie gabaryty szczegolnie polecam na miasto i korki. PozdrawiamDominik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Takie pytanie odnosnie tych owiewek w GS. Czy te plastiki od wersji five stars mozna dostac "luzem" ? szukałem na allegro i e-bay i nmic takiego nie znalazłem, jedynie czasem trafia sie pojedynczy motor z takimi owiewkami ale to tez rzadko. Jak cos takiego idzie kupic, to jakie sa ceny w ogole? dzięx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Takie pytanie odnosnie tych owiewek w GS. Czy te plastiki od wersji five stars mozna dostac "luzem" ? szukałem na allegro i e-bay i nmic takiego nie znalazłem, jedynie czasem trafia sie pojedynczy motor z takimi owiewkami ale to tez rzadko. Jak cos takiego idzie kupic, to jakie sa ceny w ogole? dzięx.Wątpie żeby można było kupić luzem owiewki five stars(może na moto bajzlu w wawie 2 i 3 czerwca na wyscigach). Jeżeli już dostaniesz to będą prawdopodobnie uszkodzone. Ja bym sie zastanowił nad owiewkami od gs 500F, na pewno łatwiej bedzie cóś takiego kupić, tylko nie jestem pewny czy bedą pasować. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 http://www.jfmotorsport.de/shop2k5/catalog...p?cPath=174_189 Może coś znajdziesz dla siebie odpowiedniego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo_ Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Gs 500E takze z owiewkami five stars(lampy zespolone), 95 rok 53 tysie przebiegu. Pierwszymotocykl i jestem z niego zadowolony.Jedyna rzecz to lusterka, motor sie przewrócił albo ktoś się mu przysłużył w wyniku czegoprzawe lusterko do wymiany a to nie jest prosta sprawa znależć takie same. No i w końcu musiałem wziąć od gsx ale to już nie to samo(wg. mnie gorsza widoczność) By the way czy wymieniałeś w nim już zarówki, bo chciałbym się do niego dobrac (w końcuprędzej czy później trzeba będzie kupić nowe) a do końca nie wiem czy trzeba zdjąc owieki czy może jest jakiś inny sposób. Pozdrawiam Witamco do lusterek bezproblemu dokupiłem identyczne w larrsonie za 140zl sztuka.... :) zarowki nie wymienialem ale ja niemam tego obicia za licznikami, i jest bezproblemowy dostep, takze wystarczy odkreciic to obicie :clap:Ps. nie ma ktos do sprzedania własnie obicia (tymi za licznikami) do owiewki fivestars? Pozdrawiam, bolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Witamco do lusterek bezproblemu dokupiłem identyczne w larrsonie za 140zl sztuka.... :banghead: zarowki nie wymienialem ale ja niemam tego obicia za licznikami, i jest bezproblemowy dostep, takze wystarczy odkreciic to obicie :banghead:Ps. nie ma ktos do sprzedania własnie obicia (tymi za licznikami) do owiewki fivestars? Pozdrawiam, boloZ żarówkami się już uporałem, natomiast larrson był pierwszym punktem, jaki odwiedziłem i niestety miałem pecha. Poszukam na giełdzie, ale nic pilnego. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam8888 Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 ile najwiecej lecieliscie swoim GS ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 ile najwiecej lecieliscie swoim GS ? 130 km/h po autostradzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 130 km/h po autostradzie.Tak słabo leci, czy się boisz? :) JA swoim ciąłem licznikowe 180km/h i ani metra szybciej. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghostraider Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Licznikowe 200 km/h, ale ile naprawde to nie mam pojęcia :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Tak słabo leci, czy się boisz? :icon_twisted: JA swoim ciąłem licznikowe 180km/h i ani metra szybciej. Tyle starczy, poza tym na pełnym nakedzie wieje niesamowicie. Muszę sobie dokupić szybę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 26 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2007 Tyle starczy, poza tym na pełnym nakedzie wieje niesamowicie. Muszę sobie dokupić szybę.Wieje, a jakże, ale chodzi o to, że ani przez 10sekund nie jechałeś z V max? Jak to się mówi: trza sprawdzić ile fabryka dała. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi