miclaw Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 LUDZIE DAWAJCIE LINKI DO STRON GDZIE MOŻNA KUPIĆ ŁAŃCUCH ORAZ TŁOK + PIERŚCIENIE!!!!!!!!!!!!!!! Poprosił byś ładnie. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Poprosił byś ładnie. :(Poprosiłem na początku postu. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Cały czas są tylko takie odpowiedzi: Wymień tłok, wymień łańcuch...Teraz odpowiedz z innej beczki:kup sobie R1 :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Rady niektorych mlodocianych 4umowiczow mnie poprostu rozjebu** :icon_rolleyes: Komenotwac nie bede :icon_biggrin: POZDROSkoro zebatki nie są wydarte(to nie bedzie przeskakiwac) to wtedy przeciez mozna skrucic łancuch,Hehe no powiedz mi Soku ja ty byś postąpił z podciagnieciem łancucha.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Skoro zebatki nie są wydarte(to nie bedzie przeskakiwac) to wtedy przeciez mozna skrucic łancuch,Hehe no powiedz mi Soku ja ty byś postąpił z podciagnieciem łancucha.Pozdr Zużyty, wyciągnięty łańcuch należy bezwzględnie wymienić. Jazda na takim łańcuchu grozi jego zerwaniem, zablokowaniem koła oraz uszkodzeniem karterów. Pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Skoro zebatki nie są wydarte(to nie bedzie przeskakiwac) to wtedy przeciez mozna skrucic łancuch,Nawet jak były by prawie łyse to przy tej mocy i tak by łańcuch nie przeskakiwał.Ja bym skrocił ten łańcuch i zobaczył co będzie bo nie opłaca sie kupować nowego jak moze to nic nie dać.Ja mysle, że ta dt poprostu taka jest i nie przekroczy tych 50km/h a jedyną receptą na poprawienie jej osiągów bedzie sprzedanie jej w pizdu :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Nawet jak były by prawie łyse to przy tej mocy i tak by łańcuch nie przeskakiwał.Ja bym skrocił ten łańcuch i zobaczył co będzie bo nie opłaca sie kupować nowego jak moze to nic nie dać.Ja mysle, że ta dt poprostu taka jest i nie przekroczy tych 50km/h a jedyną receptą na poprawienie jej osiągów bedzie sprzedanie jej w pizdu :rolleyes: Też tak uważam mówimy tu od DT50 a nie o jakieś potworze który ma z 50KM ja skracałem przy 125 i jakoś sie nie rwał,pewno jak jest już max zużyty to wtedy już należy wymienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin1989 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Moim zdaniem jak chcesz podnieść moc w swojej DT to zmień cylinder na 70, daje link do mielocha tam masz taki cylinder na niklasilu, jest tam tez łańcuch i zębatki, tylko pamiętaj że większy cylinder zwiększy zużycie łożysk na wale. Z drugiej strony myśle że sie opłaca bo za 300zł masz wysokiej jakości cylek i moc porównywalną z Dt80lc2. Sorry zapomniałem o linku :D http://sklep.mieloch.pl/index.php?cPath=65...33fa01dbc74a111 Cytuj Zadbaj o zdrowie z najlepszą wyciskarką do soków! Zapraszam do odwiedzenia sklepu w Warszawie, sprawdź na http://alesoki.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Sie zastanawiam jaka firma za 300 zl zrobi cylider jeszcze na nicasylu ;/ Przeceiz regeneracja nicasylu to jest 2 razy wiekszy koszt.... Do zmiany cylidra przydalby sie wiekszy gazniczek , lub chociaz wieksza dawka paliwa, dyfuzor pusty i przelotowa koncowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 25 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Ludzie...Co wy mi tu dajecie, cylinder 70ccm?? W życiu takiego nie założe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Potem będe tłok szukać....Chodzi mi tylko o poprawienie osiągów żeby moja DT chodziła jak każda inna, co może być nie tak, tłok?? Pierścienie?? Uszczelka?? Dodam że na postoju słychać lekkie syczenie tak jakby kompresja uciekała... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xelibri Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Jedź zobaczyć tą kompresje...pewnie remoncik Cię czeka.... :notworthy: Jak kompresja dobra to dopiero wtedy można myśleć, a nie teraz "gdybać"..... :) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi