SebJaw Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Wybieramy się do Włoch. Chcemy zrobić przystanek przy granicy Czech i Austrii. Jak myślicie, lepiej spać po stronie Czeskiej czy u Austriaków? (Gdzie jest taniej?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 6 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2003 taniej napewno w czechach, ale "goscinnosc" czechow jest ponizej poziomu morza, nawet licz sie z okradzeniem i innymi "atrakcjami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Oj kolego !!jadąc rowerem przez Czechy nieznany mi rowerzysta dał mi miejsce na jego kolegi działce - miałem do dyspozycji cały teren z domkiem - zostawił mi na noc nawet klucze . oczywiście wszystko bezpłatnie.Wątpie czy tak by było w Austrii :D Ja bym radził stanowczo w Czechach. np. na kempingach nocleg można mieć już za około 3 zł... - znajdź coś takiego w Austrii :(a z bezpieczeństwem jest jak w Austrii... pewnie jest tam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Oj kolego !!jadąc rowerem przez Czechy nieznany mi rowerzysta dał mi miejsce na jego kolegi działce - miałem do dyspozycji cały teren z domkiem - zostawił mi na noc nawet klucze . oczywiście wszystko bezpłatnie.Wątpie czy tak by było w Austrii :D Ja bym radził stanowczo w Czechach. np. na kempingach nocleg można mieć już za około 3 zł... - znajdź coś takiego w Austrii :(a z bezpieczeństwem jest jak w Austrii... pewnie jest tam pozdrawiam to sa tylko moje subiektywne odczucia, napewno nie dotyczy to wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 7 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2003 w hotelu w Czechach nocleg to gora 30-40 zl od osoby to tez nie drogo, a w Austri rzad kwoty ten sam tyle ze w Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Na pewno taniej trzeba jednak uwazac na moto(puszke). Nie mialem nigdy klopotow natury miedzyludzkiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzio Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2003 Hej!Na granicy czesko-austriackiej Mikulov-Drasenhofen ok. 10 km przed granicą po stronie czeskiej, przy takich dużych jeziorach 8) jest Camping z domkami. Wynajeliśmy taki cały domek dla 9 osób (ok.40 na łebka) i w komforcie sie przespaliśmy przed dalsza podróżą do Chorwacji. Za jakieś grosze zjedliśmy śniadanie na miejscu. Fajne miejsce, motocykle mieliśmy przed oknem na oku.PozdroDyzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi