Encik Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Mam amorek skretu WP z 20 stopniowa regulacja alee niestety puscil olej... Co mam teraz z nim zrobic? Znacie jakies firmy, servisy ktore naprawiaja amorki skretu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian cbr Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 tez kilka razy rzucałem ten temat bo mam podobny problem tylko z hyperpro dowiedziałem sie ze w HRG w poznaniu cos takiego robią. nic wiecej nie moge pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 25 Lutego 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Jeest to naprawy, bo większość WP jest rozkręcalnych. Koszt ok. 150 zł plus wysyłki. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi