Wicher Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Mi chalku bo twoja bylo poskladana jak domek z klockow :icon_twisted: lego :P Oryginalny wydesz z 92r w 2007r raczej nie przezyje bez latajacych czescie w srodku ;) i poczatku rdzy , no chygba ze wlaciciel polerowal go tylko i wylacznie wazelina :wink: Nie no masz rację, teraz mi sie przypomniało,że lewy komin dosyc mocno mi skorodował i zrobiła sie dziura :PCo by nie gadac, to diversionka to zacny sprzęt :P Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAKI Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 WItam, moto zakupiłem;) narazie tylko jedno zdjeci i jego opis jest na innym poscie i tam tez prosze sie rozpisywac. CO do szlifu to mojim zdaniem na pewno go nie miała, nie ma zadnych innych sladów, mósiałaby byc cała poskladana na nowych czesciach. Stan tarczy i kolanek potwierdzaja przebieg. CO do ubitych zeberek to nie jjest to zrobione przez szlif, co widac po tym w jakim miejscu sa ubite,a te obok nich sa poprostu nei ruszone, mało tego na deklu silnika widac drobne rysy od storny włąsnei tych ubitych zeberek, i te rysy sa pionowe, takze moto na bank sie przewróciło i mósiało sie na cos nadziac. SZanowni Panowie, uwierzcie mi ze gdybyscie pojechali ogladac to moto to byscie je kupili;) Widac ze sprzet bardzo dbany, nie byłem na niego najarany, dzien wczesniej dopadła mnie niechec i masa obaw, zobaczyłem, posłuchałem, podotykałem, przejechałe i wiedziałem ze na tym moto długo pojezdze. Miałem w dodatku porównanie z moto od kumpla który kupił tydzien wczensniej i sam powiedział ze gdyby pierwsze widział ta moja to tej swojej by nie kupił. Nawet jesli przebieg cofany no to na pewno nie bedzie wiecej niz 40-50kkm. Jak tylko beda jakies pieniadze to zaworze na serwis i oddaje na szczegółowy przeglad;) PRosze was o wypowiedzenie sie na temat kilku mojich pytan na nowym poscie. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekbuli Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 witaj nie czytałem posta całego ale z doświadczenia wiem że koszyk sprzegłowy hałasuje na wolnych obrotach.Wszystko milknie jak wciśniesz sprzęgło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi