ronon Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 Jeśli nasze polskie kartofle są w chinach to chyba może świadczyć o tym że mieliśmy doskonały towar eksportowy . Może należało by uruchomić produkcję ( tak jak sokoła ) . kiedys sie dowiedzialem ze w stomilu dalej robia kartoflaki tyle ze niema ich w sprzedazy(oficjalnie)w sklepie motocyklowym facet powiedzial mi ze moze zalatwic na 'boku' takie nowiutkie ale po 200 zeta za szt. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 3 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 hehe za 200zl mozna kupic komplet na motocykl "uralcin" (ruska kostka) zwedlug mnie 100 razy ladniejsze niz te polskie... no chyba ze ktos ma sentyment ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Według mnie polskie kartofle były (są) najlepiej wyglądającymi gumkami w rozmiarze 19 na weterana . A jazda na tym to naprawdę niezapomniane przeżycie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Kartofle są bardzo ładne, świetnie pasują do Emy, lecz jeśli chodzi o jazde w grubszym terenie to lipa. Na grząskim, błotnistym terenie opona wchodzi w grunt jak w masło :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Kartofle są bardzo ładne, świetnie pasują do Emy, lecz jeśli chodzi o jazde w grubszym terenie to lipa. Na grząskim, błotnistym terenie opona wchodzi w grunt jak w masło :smile:przeciez jej zadanie to kopac, wiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Puzel Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 racja, jej zadanie to kopać, a nie kopać się :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi