Qler Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Poszukam, ale cos niechce mi sie wiezyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Dajcie chłopakowi spokuj kazdy sie moze pomylic (jesli to była pomylka,a jesli nie to wiedza niegrzeszy)Jak to ja juz mowiłem kazdemu sie moze zdazyc :) :wink: Ale ten blad jst zaje****** miałem z czego sie smiac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 To może jakiś post na temat: jaki masz olej w skrzyni Gościu? To może być przyczyna Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 olej w skrzyni ma lux 10 czyli tak jak podaje instrukcja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 OK, olej jest niewinny. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 25 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2003 ha juz wie co to jest! jak teraz składałem skrzynke biegów wszystko zrobłem z godnie z instrukcja a te zgrzyty to najzwyczajniej przeskakujacy łańcuch bo so tryby wyrobione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 14 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2003 Koniec ze zgrzytami!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :wink: :) wiecie co to było????!!!!!!! nie! to było takei małe gówno co sie nazywa Kielich zabezpieczajacy" zbobyłem nowy i jest gitesssssssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooler Opublikowano 17 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 Kielich zabezpieczający - a co to jest? /konkurs/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 Czolem! hehe, a ja wiem :)jest to kawalek metalu, ktory z jednej strony ma wieloklin, a z drugiej ma byc zagnieciony (zagiety brzeg z dwoch stron), tak by uniemozliwic rozkrecanie sie sprzegla :).Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 17 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 Czolem! hehe, a ja wiem :)jest to kawalek metalu, ktory z jednej strony ma wieloklin, a z drugiej ma byc zagnieciony (zagiety brzeg z dwoch stron), tak by uniemozliwic rozkrecanie sie sprzegla :wink:.Pozdrawiam to on musi byc z drugiej strony rozgiety(zagiety) 8O były na nim jakieś zadzory ale czy to zapobiegnie rozkrecaniu sie sprzegła? jak sie sprzegło rozkreci to mam go rozgiac? jak jest juz nałozony na wałek czy go rogiac jak bede go zakadał? zbyhu czekam na odp :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 Czolem! No to sprawa wyglada tak: Kielich zabezpieczajacy (rys. 11) wsiada na ta nakretke (8 na rysunku). Powinien wystawac jakis 1-2 mm nad te wciecia w nakretce. Trzeba wlasnie w miejscach tych naciec zagniesc kielich zabezpieczajacy (wedlug czerwonych strzalek).Wsadzasz tam maly srubokret (miedzy scianke tej tulejki 10 a kielich) i zabijasz mlotkiem do srodka krawedzie kielicha. Uderzasz w krawedz kielicha (niebieksa strzalka - tylko z jednej strony namalowalem, bo z drugiej zasloniete jest).Oczywiscie jedno na drugie sie naklada (na rysunku sprzeglo jest "rozlozone").To zapopiega rozkrecaniu sie tej duzej nakretki 8, bo jest od dolu trzymane przez wieloklin kielicha.Mam nadzieje, ze sie skumasz o co biega. A jak co to pytaj. A tak wyglada odginanie kielicha, jak chcesz rozmontowac sprzeglo: Obrazek pochodzi z rozdzialu ksiazki, ktory Ci przeciez wyslalem. Slabo chyba go przestudiowales :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 17 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2003 dzieki! juz lepeij nie da si etego wytłumaczyć! jeszcze raz dzieki! i deki za te skany :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi