tita Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 jesli temat juz byl, bede wdzieczna za link. Chcialabym zmienic stacyjke, na jakas od japonczyka. Troszke mnie martwi ze "kluczyk" do MZtki w kazdym prawie sklepie mozna kupic. Ktos z was zmienial? Jak to wyglada z uchwytami? Mysle ze z podlaczeniem kabelkow bedzie ok, ale bardziej mnie martwi jak ja przykrecic itppozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartez Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 witamNo fakt- kluczyk kupisz w kazdym sklepie z częściami do mz, mało tego mozna włączyć zapłon śrubokrętem :( w orginalne mocowanie bedzie ciezko coś dopasować, moim zdaniem lepiej zainwestować w jakąś dobrą blokade na koło, lub zrobić własne odciecie zapłonu(odciecie masy na cewce itp.) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 ja w simsonoie mam od warszawy, ale moze sprubuj ja w jakims innym, miejscu zalozyc, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil123 Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 WitamMyślę, że od charta by się nadawała. Była na normalny kluczyk, tylko trzeba byłoby podpiąć pod pozycyjne jeszcze przednie, bo w charcie było tylko tylne.http://img76.imageshack.us/img76/3165/stacyjkakn2.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ober Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Myślę, że od charta by się nadawała. Chartowska stacyjka odpada, idzie ją przekręcić śrubokrętem równie łatwo jak mz-towską. Sprawdzone ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) moim zdaniem lepiej zainwestować w jakąś dobrą blokade na koło popieram- tylko to zda egzamin. Koles jak bedzie chciał odjechać to wyrwie kable i z najlepszej stacyjki, pomostkuje je i pojedzie. A jesli bedzie miał U-locka na kole to wtedy troche bedzie miał problem ;) moim zdaniem lepiej zainwestować w jakąś dobrą blokade na koło popieram- tylko to zda egzamin. Koles jak bedzie chciał odjechać to wyrwie kable i z najlepszej stacyjki, pomostkuje je i pojedzie. A jesli bedzie miał U-locka na kole to wtedy troche bedzie miał problem :bigrazz: Edytowane 19 Lutego 2007 przez kiki Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 19 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 :( hmm to chyba zaloze jakakolwiek w innym miejscu zeby bylo dodatkowe odciecie zaplonu i kupie blokade na kolo :D dzieki za radypozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 albo kupić wkładke samochodowa która przymocować do stacyjki MZ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt@s Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Etita ja bym poszedł w drugą strone: można zamocować wyłącznik na akumulatorze, który bez klucza nie da wyjścia. Co do wszelakich stacyjek , jak ktoś ma pojęcie o mz to każdą na kable odpali:) Im więcej rzeczy widocznych tym gorzej dla Ciebie, według mnie można zastosować dodatkowy wyłącznik między prądnicą/alternatorem a cewką, tylko nie wiem jak to w praktyce by dało rade. Acha: jeszcze widziałem kiedyś możliwość zastosowania stacyjki od Mitsubishi Galant starej wersji. Edytowane 22 Lutego 2007 przez Wojt@s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 dupa... mówie ci wkałd to najlepszy pomysł i sprawdzony;) na MZ-club.pl jest pełno fotek tego patentu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi