Greedo Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Ja miałem świece NGK BR8ES (w simaku SR) i wszystko było miodzio, do momentu gdy raz zalałem silnik, a zaraz potem przegrzałem świece - w efekcie po ok dwóch tygodniach zeszła z tego świata :wink: No to mam teraz identyczną swiece jak Ty. dlugo na niej jezdziles? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Hmm . . . w sumie to dwa miesiące (jakiś 1000km) bez problemu a później tak jak wyżej. Ale co dziwne (takie były moje odczucia) simek jakoś lepiej na niej jeździł i znacznie lepiej odpalał (w porównaniu do nowej Iskry) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poison Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Jeśli o mnie chodzi to ja już dawno zrezygnowałem z iskry. Koszt japończyka jest co prawda troszkę większy ale jakość wykonania i reakcja moto na nową świeczkę zupełnie inna niż przy iskrze :wink: ... ale to jest moje prywatne zdanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTROLUS Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2003 Jaka świeca jest najlepsza do ogara 205 ???Czy dobra świeczka dodaje troszkę mocy ??? Proszę o pomoc !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Cos w tm jest, moj simson tez od razu na tej NGK odpala... lepiej inwestowac chyba w te drozsze Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTROLUS Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Czy świeca NGK BR8ES pasuje do ogara ?Zrobiłem mały tuning w moim ogarze, nowy tłok, pierścienie, dwa tłumiki, i nie chciałbym teraz kupić niezbyt ciekawej świecy, na której mój ogar żle by palił i gorzej szedł :twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2003 bedzie pasowała. a jak z ciepłotą nie wiem Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTROLUS Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Dzięki Greedo !! Fajny ten twój simson !! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenekm Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2003 też miałem problem ze świecamijak załozyłem NGK to po kilku dniach już ledwo co chodził, potem okazało się ze powinieniem kupic NGK z oznaczeniem R mocniejszą.A pozatym dobór świecy do motoru jest najwazniejszy. Najlepiej z kataloguArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTROLUS Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Masz jakiś katalog :?: :?: :?: Jak masz to byłbym wdzięczny o model świecy do ogara 205 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 15 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2003 PIOTROLUS napisz jaka musisz miec swiece w Ogarze Iskry - R ile ? W najnowszym ŚM jest o świecach i podane sa ciepłoty - oznaczenia producentow, m.in. NGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIOTROLUS Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2003 Cześć !!Na białej glówce pisze F75S SUPERA na metalowym 04R Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek218 Opublikowano 18 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2003 W mojej jawce swiece padały ale tylko od przegzania i nic wiecej to był jedyny problem jak jawka zapalała to swieca sie kopala bardzo szybko jak na dałem wieksza cieplote niepaliła i niechodziła :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi