Pawel Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2003 czasami się zdarza, że sprzęgło się porozkręca - wszystko jest tak naprawdę sprawne, ale ... no właśnie. Moim zdaniem nie ma co się zastanawiać - trzeba motocykl oddać do warsztatu i zobaczyć, co się stało. Jak nie chcesz się dac zrobić w jajo, to bądź tam jak będą to rozkręcać i opisz ci widziałeś i co Ci powiedział mechanik. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozztom Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2003 ale jak mam to zrobic , do mechanika mam kawał drogi, a motor nie jezdzi :/ a za holowanie policzą więcej niz za caly motorek pewnie... nie dałoby sie samemu tego sprawdzic? tam sie coś reguluje w sprzegle co moglbym zepsuc? czy poprostu skreca sie to normalnie? :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2003 Nie wiem jak mam Ci odpowiedzieć - musisz zdjąć osłonę i zobaczyć co tam się dzieje - poruszać kalmką sprzęgła, zobaczyć, czy tarcze chodzą, itp. Nie da się tak na odległośc powiedzieć. Może to jakaś pierdoła, a może się coś naprawdę rozpieprzyło. To sam do Pabla mogę powiedzieć - trzeba trochę porozkładać, inaczej się nie da. Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi