michal1171 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Mam zamiar kupić sxf 250 model 2007 i nie wiem czy jest sens. Wiem że różni sie ramą zawieszeniem ale ale czy to są znaczące zmiany w stosunku do modelu 2006. Może ktoś jeździł na modelu 2007??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek_K_ Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Może poszukaj w necie.. coś może będzie pisało Edytowane 10 Lutego 2007 przez Przemek_K_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Juz kiedys ten temat byl poruszany przy okazji trego jak ci silnik padl. Jak masz kase to kup, bo widze ze to raz masz 250 a to raz 500. Zadzwon do ktma i sie zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi