zonq Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 No wlasnie co ona jeszcze robi w srodku?? moze jeszcze nie zauwazyle ze cos nie tak jest :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Harley'a przejechali a wy płaczecie ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 zdarza się najlepszym że się człowiek zagapi...Nie dociera do mnie, że ona taka.... najlepsza :D Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Miałem juz kilka podbramkowych sytuacji autem ale jeszcze (na szczescie )niec nie narobiłem a juz tym bardziej perfidnie wjechac komuś w tył. Tak bardzo powoli to ona na iego raczej nie wjechałą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a1458b62f029250c.html wysłać tej pani takie foto? :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Leonstar, na foto Twój Buell?? Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurufarmi Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 "Na szczęście kolesiowi się nic nie stało, a baba tłumaczyła się tak, że gadała z osobą siedzącą na tylnym siedzeniu i że nie zauważyła." no pięknie się tłumaczyła.. myślę, że pan policjant to zrozumiał, pokrzywdzony też i puścili ją wolną do domu .. amen :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo98 Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 jak widac na 2 foto ta pi*da sie jeszczd cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Leonstar, na foto Twój Buell?? Cieszyłbym się z takiej paczki , niestety to tylko fotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tatajacek Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 Nie dociera do mnie, że ona taka.... najlepsza :lapad: do mnie tez. autko ma duze i trwale dosc to ja wali troche.ale next time moze ruski tir byc :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczor012 Opublikowano 1 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2007 hmmm...no ładnie się gość wpasował...szkoda, że tej głupiej dupie na to tylne siedzenie nie wjechał... Z Kikim się zgadzam. ( Tekst dotyczy poprzedniego sezonu )Tego nie trzeba szukać, wystarczy wyjechac rano na ulice, wszyscy sie spiesza do pracy - pisze o kobietach. Patrzysz przez prawe ramie a tam, pani w Fordzie Ka próbuje sie umalować... No przecież przed szefem trzeba ładnie wyglądać. I wiecie co, następnego dnia też ją widziałem, ta sama sytuacja. Śmiech na sali :buttrock: Ale dziwne, działo się tak zawsze w poniedziałek i wtorek. W środe już było OK. Bez obrazy drogie panie, to po prostu była jakaś czarna owieczka. Dziewczyny, wstawajcie kilka min. wczesniej i bedzie wszystko OK. Pozdrawiam panią w Fordzie Ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi