Jimmy Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 (edytowane) dziewuchy na motocyklach/motorowerach czym kolwiek fajnie sie prezentuja... i czasami bywaja lepszymi kierowcami niz goscie. Niewiem tylko dlaczego kobiety źle prowadza 4 koła!u nas byla jedna dziewczyna, starsza odemnie o rok, tata jej kupil skutera cpi pojezdzsila pol sezonu, a potem dostala tez cpi ale taki ala scigacz, i do konca sezonu niedojezdzila, gdzies sie na drzzewie rozbila, jakis czass byla w szpitalu, od tamtej pory nikt na moto juz jej niewidzial...znowu taka inna, ktora ma keewaya rozwalila mi blotnik z tylu w simsonie...niewiem czemu, ale w mojej okolicy dziewczyny jakos do moto szczescia niemaja Edytowane 11 Lutego 2007 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy2 Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 a powiedz jak to się wogule sprawuje, to jest polskie cyz tajwan, psuje się? i jaki ma silnik Sprawuje się super, silnik pochodzi z Yamahy [Yog, lub Axis- chłodzonych powietrzem] .Narazie produkowany jest na Tajwanie, ale nidługo będzie w Polsce. 2007-02-24 jadę do Wa-wy na Motr Baike Show gdzie mają być pokazane nowe modele zaprojektowane w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy2 Opublikowano 28 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2007 -------------------------------------------------------------------------------- Romet jest do sprzedania [córka chce supermoto Rometa z biegami], ma przejechane 1700 km, stan jest idealny [nie licząc kilku drobnych rysek] Cena nowego 4299 zł + tuning ok 1800 zł razem 6099 zł chcę za niego 5000 zł bez targowania _________________ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy2 Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 (edytowane) Dołolżyłem mu gażnik 19 mm, gazbox i rolki 4 gr. V-max wzrosła do 110 kmh a przyspieszenie 0-50kmh 3sAcha zplanowałem głowice o 0,5mm [teraz odstęp tłoka od głowicy wynosi dokładnie 0,4mm {zmierzyłem!}] Edytowane 24 Maja 2007 przez cichy2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 hehe za chwile to sprzedasz i kupisz córce jakas 500<lol> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 czyli chyba sie nie sprzedal... :icon_rolleyes: niesadze, zeby ktos to kupil tak od reki... za duzo jak na Rometa... za ta cene kupi sie jakiegos peugeota... zreszta zawsze mowilem ze lepsza stara japonia jak nowe chiny... (no moze peugeot sie do tego nie zalicza....:biggrin: ) swoja droga to to chyba lepsze od maszyn typu Vapor, prawda??? pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy2 Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Już nie chcę sprzedać, zrobiłem mu tuning optyczny [ma jaskrawo żółte felgi [mal.proszkowo],bogażnik i kapę wariatora, reszta jest różowa z reklamą mojej www] i robi mi za reklamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 24 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Kurde a ile do setki ma?? W 6 sekund sie wyrobi??:icon_rolleyes: I czemu nastepne moto znowu romet/? NIe lepiej jakiegos japonczyka/? Pozdr/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy2 Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 niesadze, zeby ktos to kupil tak od reki... za duzo jak na Rometa... za ta cene kupi sie jakiegos peugeota... zreszta zawsze mowilem ze lepsza stara japonia jak nowe chiny... (no moze peugeot sie do tego nie zalicza.... Ten skuter ma tyle wspólnego z CHINAMI co kura z karpiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi