Stan Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 wydaje mi sie ze to wina tego ze masz na baku napis suzukipospiesznie zdrap go dlutem i napisz markerem kawasaki i powinien odpalic odrazupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bunio66 Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 wydaje mi sie ze to wina tego ze masz na baku napis suzukipospiesznie zdrap go dlutem i napisz markerem kawasaki i powinien odpalic odrazupozdrawiam Mam C800, moto ma rok, zostawiłem ją na zimę na drugim końcu Polski. Byłem na feriach zimowych, od razu pobiegłem do garażu. Garaż jest blaszany więc temp. zew. równa się wew. Suzi odpaliła bez problemu jakbym jeździł wczoraj :biggrin: mam ok. 5tyś km. moto jest na wtrysku może dlatego nie było problemu, ssanie automatyczne, więc na dobrą sprawę nie wiem, że jest :) niedługo pojadę po maszynkę bo sezon tuż, tuż ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 26 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Mam C800, moto ma rok, zostawiłem ją na zimę na drugim końcu Polski. Byłem na feriach zimowych, od razu pobiegłem do garażu. Garaż jest blaszany więc temp. zew. równa się wew. Suzi odpaliła bez problemu jakbym jeździł wczoraj :) mam ok. 5tyś km. moto jest na wtrysku może dlatego nie było problemu, ssanie automatyczne, więc na dobrą sprawę nie wiem, że jest :clap: niedługo pojadę po maszynkę bo sezon tuż, tuż :)Rok i 5 tyś to nic dziwnego...ja jak odpalalem na wiosne VS-a(91 rok) to wietrzenie garow, nowe świece, i wlew do cylindra swieżej wachy, no i aku naładowane.Bjoernrider też odpali, ma juz świeczki :lalag: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 A mówię Wam jakie ładne te świeczki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 A mówię Wam jakie ładne te świeczki :)Słyszałem, że Viola zagadała :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Niestety Panie Prałat, to chyba któryś z kolegów odpalił. Jeszcze nie miałem czasu pokręcić. Ale mam wiarę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Niestety Panie Prałat, to chyba któryś z kolegów odpalił. Jeszcze nie miałem czasu pokręcić. Ale mam wiarę :)Czyli nadal nie możesz jej odpalić? W VZ-cie takie kręcenie konczyło się wymianą świec. W VL-u już nie miałem tego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Od ostatniej akcji, kiedy to wyszło, nic nie robilem. Świeczki leżą i czekaja, aż znajdę czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Od ostatniej akcji, kiedy to wyszło, nic nie robilem. Świeczki leżą i czekaja, aż znajdę czas.Nowe świeczki najlepiej dobrze rozgrzać po założeniu, dłużej wytrzymują. Ciekawe, jak się filter bedzie sprawować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Jak rozgrzać?Filter siedzi i gra, świeczki śa seryjne więc chyba sie nic nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Jak rozgrzać?No założyć, ubrać się i dać V-ce w kitę kilkanaście, najlepiej kilkadziesiąt kmów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Aha, wydało mi się to oczywiste, myślałem, że cos ciekawszego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M350181 - polecam uważne czytanie, dla pierwszego, który zgadnie, o co chodzi :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M350181 - polecam uważne czytanie, dla pierwszego, który zgadnie, o co chodzi :)Z tym napędem... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 27 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Z tym napędem... :) :icon_exclaim: masz u mnie :) jak tylko się spotkamy, albo prześlę Ci pocztą :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi