Stan Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 nie bierz mnie pod wlos :) wiem ze suzuki nie umialo wymyslec nic i poprosilo mistrzow z kawasaki o gotowy wzor :] no co wild star to dopiero podchodzi pod harleye, pas zebaty itdvn 1600 to nie kopia bo ma wal kardana a to zmienia postac rzeczy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 nie bierz mnie pod wlos ;) wiem ze suzuki nie umialo wymyslec nic i poprosilo mistrzow z kawasaki o gotowy wzor :] no co wild star to dopiero podchodzi pod harleye, pas zebaty itdvn 1600 to nie kopia bo ma wal kardana a to zmienia postac rzeczy :]Ale ja się z tego zwyczjanie śmieję :cool: wiem, że Wild Star miał byc japońską kopią HD :) ale cóż...ważna jest :crossy: Volusia mimo wszystko jest pękatym cruiserkiem i niewtajemniczeni dają jej znacznie więcej niż 800cc. Nowy model jest na wtrysku, o wałku nie wspominam. Chłodzenie cieczą, czyli idąc Twoim tokiem myślenia SAME ZALETY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 oczywiscie ze takale jednak beben z tylu i szprychy dla mnie minusy dla kogos plusy :) moim tokiem myslenia idac kazdy motor nowy wielkiej czworki o pojemnosci wiekszej juz, jest superowy :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prałat Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 ale jednak beben z tylu i szprychy dla mnie minusy dla kogos plusy :cool:Bęben :icon_razz: fakt, mogli zmieścić jakąś tarczę. Szprychy do cruisera pasują, ale to już kwestia gustu. Mnie drażniły jeszcze niedbale spasowane różne nakładki plastikowe, szczególnie w okolicach stacyjki, miedzy bakiem a główką ramy :flesje: Poza tym moto mi wystarczało. Nie miałem jeszcze możliwości :biggrin: na nowym modelu, nie wiem, jak z tym wtryskiem się spisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 vn 1600 to nie kopia bo ma wal kardana a to zmienia postac rzeczy :] Kopia nie,tylko imitacja :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 znaczy po pierwsze to suzukia po drugie to chcieli podrobic fat boya ale im nie wyszlo...oczywiscie to ironia... Hehe, uderz w stól a nożyce się odezwą. Stan oczywiście w roli nożyc spisał się świetnie.W wypadku wypowiedzi która to spowodowała byłem śmiertelnie poważny, ale czasem zdarzyło mi się kolegę prowokować i cóż... oczywiscie ze takale jednak beben z tylu i szprychy dla mnie minusy dla kogos plusy :wink: moim tokiem myslenia idac kazdy motor nowy wielkiej czworki o pojemnosci wiekszej juz, jest superowy :) Trzeba mieć jaja żeby jeździć tym sprzętem i paręw łapach, dla tych co im Bozia poskąpiła są tarczki przód/tył i inne bajery.A klasyk to klasyk, alusy możesz pooglądać u ziomali na parkingu pod Tesco a nie w klasycznym motocyklu. Bęben :icon_rolleyes: fakt, mogli zmieścić jakąś tarczę. Szprychy do cruisera pasują, ale to już kwestia gustu. Mnie drażniły jeszcze niedbale spasowane różne nakładki plastikowe, szczególnie w okolicach stacyjki, miedzy bakiem a główką ramy :icon_mrgreen: Poza tym moto mi wystarczało. Nie miałem jeszcze możliwości :icon_mrgreen: na nowym modelu, nie wiem, jak z tym wtryskiem się spisuje. Dobrze się spisuje ale nie można sobie trachnąć z wydechu przy redukcji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 moim tokiem myslenia idac kazdy motor nowy wielkiej czworki o pojemnosci wiekszej juz, jest superowy :icon_mrgreen:Wlele Cie chyba kosztowało to stwierdzenie... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 bardzo wiele ale na szczescie przeczytalem twoje komentarze jak sie udzielasz na forum i zdobylem sie na odwage co do suzuki to bjoernrider to fakt wybacz pomylilem sie i chcialem sprostowac twoj motor jest fantastyczny, dzieki szprychom nie wyglada tak dresiarsko jak motor z felgami, dzieki lancuchowi widac ze masz jaja, a dzieki tej wielkiej pojemnosci widac ze masz wielkiego penisa i nic nikomu nie musisz udowadniac pojemnosciastales sie dla mnie kimsjestes moim wzorem i idealemtez chcialbym byc taki jak tybede pracowal nad tym zeby ci kiedys dorownacjestes wspanialykocham ciebie i suzuki - najlepsza firme na swiecie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILO Opublikowano 15 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 bardzo wiele ale na szczescie przeczytalem twoje komentarze jak sie udzielasz na forum i zdobylem sie na odwage co do suzuki to bjoernrider to fakt wybacz pomylilem sie i chcialem sprostowac twoj motor jest fantastyczny, dzieki szprychom nie wyglada tak dresiarsko jak motor z felgami, dzieki lancuchowi widac ze masz jaja, a dzieki tej wielkiej pojemnosci widac ze masz wielkiego penisa i nic nikomu nie musisz udowadniac pojemnosciastales sie dla mnie kimsjestes moim wzorem i idealemtez chcialbym byc taki jak tybede pracowal nad tym zeby ci kiedys dorownacjestes wspanialykocham ciebie i suzuki - najlepsza firme na swiecie ! Stan, mam wrażenie że pomyliłeś tematy. Tutaj dyskutujemy o Suzuki Volusia a Twój post jak i niektóre poprzednie mówiące o wyższości poniedziałku nad wtorkiem są nie na miejscu. Panowie jak chcecie się powyżywać na klawiaturze to załóżcie sobie inne forum dla niespełnionych i znudzonych oczekiwaniem na sezon . A tutaj piszcie konkrety a jeśli nie macie nic ciekawego do napisania to nie piszcie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 a mi nic nie stuka i wszystko chodzi jak trzeba :D ale to pewnie dlatego ze mam kawasaki... ;)Facet w tym wieku jeslli nie ma tolerancji na to kto czym jezdzi to znaczy ze albo cale zycie nie mial motocykla i po zakupie pierwszego chca udowodnic swiatu jaki to on jest wielki, albo jest nadęty jak odpustowy balon. Z Twoich postow wynika ze to Twoj pierwszy(wiekszy) motocykl , powiedzial bym wiecej, byc moze pierwszy w zyciu. Najprawdopodobniej kupiles go tylko dlatego aby sie pokazac. Powiem Ci cos, co wiesz ale do czego nie masz jaj aby sie przyznac...KAWASAKI ma najnizsze notowania na rynku z calej czworki, wiec nie staraj sie kazdemu tutaj narzucac wlasnych fobii bo to jest forum motocyklistow a nie prywatna stajnia Stana VN 1600,.Ale aby Cie pocieszyc to dodam ze na trasie kazdy podniesie reke aby Cie pozdrowic ..nawet ten z Suzuki.Niepodejmuje polemiki...i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 ja ciebie na trasie nie pozdrowienapatrzylem sie na twoj avatar i nie ma mowy zebym cie pozdrowil bo jestes nieladny i niesympatyczny, a ja pozdrawiam tylko ladnych i sympatycznych chlopcow z ladnymi wasamico do polemiki to wiesz twoje racje i twoje opinie sa dla mnie zadnea moje dla ciebie tak samo wiec pewie nie ma sensu jej podejmowacco do tolerancji jest i ten pierwszy post byl zartobliwy wiec jezeli juz tak szukasz bardzo tych moich tekstow co pisalem to poszukaj glebiej i cos znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 ja ciebie na trasie nie pozdrowienapatrzylem sie na twoj avatar i nie ma mowy zebym cie pozdrowil bo jestes nieladny i niesympatyczny, No tak....teraz juz wiem dlaczego stare babki sie żegnają na moj widok... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepper Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Koledzy posiadacze Volusii. Moja kobyła stała nieruszana od 2 miesięcy. AKumulator po naładowaniu elegancko kręcił rozrusznikiem, ale silnik nie zagadał. Mam nowe świece i będe jej wymieniał, ale czy to to? Nic nie było robione więc czy to możliwe, że padły. Maszyna stoi pod zadaszeniem ale nie w zamkniętym pomieszczeniu. Poobkładana jest kocami, pokrowcami i szczelnie przykryta plandeką , ale to jednak nie garaż.Co myślicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FILO Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Koledzy posiadacze Volusii. Moja kobyła stała nieruszana od 2 miesięcy. AKumulator po naładowaniu elegancko kręcił rozrusznikiem, ale silnik nie zagadał. Mam nowe świece i będe jej wymieniał, ale czy to to? Nic nie było robione więc czy to możliwe, że padły. Maszyna stoi pod zadaszeniem ale nie w zamkniętym pomieszczeniu. Poobkładana jest kocami, pokrowcami i szczelnie przykryta plandeką , ale to jednak nie garaż.Co myślicie? Wilgoć? Na początek wstaw do jakiegoś garażu w miarę ciepłego, naładuj akumulator ponownie i odpal. Jak to nie pomoże to trzeba szukać przyczyny dalej. Edytowane 22 Lutego 2007 przez FILO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Koledzy posiadacze Volusii. Moja kobyła stała nieruszana od 2 miesięcy. AKumulator po naładowaniu elegancko kręcił rozrusznikiem, ale silnik nie zagadał. Mam nowe świece i będe jej wymieniał, ale czy to to? Nic nie było robione więc czy to możliwe, że padły. Maszyna stoi pod zadaszeniem ale nie w zamkniętym pomieszczeniu. Poobkładana jest kocami, pokrowcami i szczelnie przykryta plandeką , ale to jednak nie garaż.Co myślicie? Suzuki... :buttrock: Po prostu tak mają. Moze jak byś załóżył jakies lepsze świece (irydowe) byłoby łatwiej, może.... Wykręć świece , wypale je, akumulator pod prostownik i próbuj dalej. Żeby Stan nie miał powodów do złosliwych docinek to dodam, ze VN 800 tez był bardzo cięzki do odpalenia (wykrecanie świec, i inne zabiegi to była norma) ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi