majkelpl Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Np. eBay.com. Ale to nie problem kupić, czy nawet zapłacić. Problemem jest wysyłka. Najlepiej jest mieć kogoś na miejscu co przyjmie, przepakuje, wyśle. . A czy ktos mi powie jak to sie fachowo po angielsku nazywa !!!! :flesje: :icon_biggrin: A przesylka to tez nie problem, boumawiasz sie z kolesiem aby napisal ze to "gift" i juz nie placisz cla :biggrin: Ja tak robie i poki co dziala.Na poczatku, jak kupowalem z USA, to sie zleszczylem i jak paczka przyszla na poczte musialem im od razu clo zaplacic :D Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virek Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 A czy ktos mi powie jak to sie fachowo po angielsku nazywa !!!! :) :bigrazz: Np. tutaj http://tinyurl.com/ynojy4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 czy moglby mi ktos wytlumaczyc jak dziala takie zawieszenie?? bo jest takie dla virago, tylko ze tylnepozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Np. tutaj http://tinyurl.com/ynojy4 Dzieki bardzo :notworthy: Zaraz bede przeszukiwal neta Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 czy moglby mi ktos wytlumaczyc jak dziala takie zawieszenie?? bo jest takie dla virago, tylko ze tylnepozdrawiam Nie wnikając w szczegóły techniczne Sprężyna jest zwinięta z różnymi odległościami pomiędzy zwojami (tzn pewna część jest zwinięta "ciaśniej" niż oryginał ) dzięki temu zmienia się jej charakterystyka pracy : przy małych ugięciach zawieszenie jest miękkie i wybiera wszelkie nierówności ale im mocniej zostanie ugięte tym bardziej robi się "twarde" w stosunku do zawieszenia ze zwykłymi sprężynami. Pewnie Adam M. wytłumaczyłby to z fachowym słownictwem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Sprężyny progresywne mają nieliniową charakterystykę - im mocniej się ugina, tym twardsza się robi. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi