bartic Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 :flesje: witam przegladajac internet i szukajac roznych czesci do virago, czesto znajduje oferty sprzedazy hyperchargera i ze niby do virago 535 ( hypercharger ) czy tym ludziom sie przypadkiem cos nie popier.olilo, czy moze ja czegos nie wiem i da sie to zamontowac do virago 535?? pozdrawiambartic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 :flesje: pierwsze slysze :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Pewno że da się. Jest jedna uwaga - ten hypercharger to nie jest turbo. To było już kiedyś na forum omawiane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 5 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 Widziałem XV 750 z hyperchargerem (działającym nie atrapą) więc pewnie i do XV 535 da się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 5 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2007 aker, a pamietasz jak to bylo rozwiazane? tzn jak poprowadzone? .535 ma dwa gazniki, filtr powietrza pod bakiem. cos trzeba usunac, dorobic? ale mnie teraz zaintrygowaliscie pozdrawiambartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 7 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2007 haaaalo! panowie! :biggrin: jesli temat byl juz poruszany i cos niecos wiecie na ten temat, to baardzo bym prosil o uchylenie rabka tajemnicy :icon_razz: pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 opcja szukaj :banghead: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...hl=hypercharger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 8 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 nie badz taki madry :icon_mrgreen: a na jakims zlocie upomnij sie o piwo, hehe :lalag: dzieki :icon_mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2007 to montujw kletnie pokazesz czy lepiej cyka to montujw kletnie pokazesz czy lepiej cyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi