Pucjan Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam, We wtorek oddaję cylindry do szlifowania i chcę się zapytać jaki powinien być luz między tłokiem, a cylindrami w Suzuki GS 400 żeby mi jakiejś lipy w tym warsztacie nie odwalili ;) Dodam, że w serwisówce którą posiadam nie ma takiej informacji ;) Pozdrawiam,Pucjan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajdowiec Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Witam, We wtorek oddaję cylindry do szlifowania i chcę się zapytać jaki powinien być luz między tłokiem, a cylindrami w Suzuki GS 400 żeby mi jakiejś lipy w tym warsztacie nie odwalili :) Dodam, że w serwisówce którą posiadam nie ma takiej informacji :icon_mrgreen: Pozdrawiam,PucjanWydaje mi sie ze każdy macherek który robi szlify powinien to wiedzieć bynajmniej u mnie tak jest :flesje: ,daje mu tłok z pierscieniami a on go już dopasowuje, :flesje: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Jakich tlokow uzyjesz ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucjan Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Mam używane tłoki i pierścienie w bdb stanie. Średnica 65mm ale nie mam dokładnej suwmiarki żeby zmierzyć idealnie :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 Czyli wieksza od twojej obecnie ?Oryginalne tloki Suzuki robi sie na okolo 0.05 / 0.06 mm luzu w cylindrze. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi