katrin.slupsk Opublikowano 10 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2008 (edytowane) Czesc Katrin. Czy moglabys napisac jaka trasa dokladnie jechalas? Ja tydzien temu przemierzylem slynna dwojke, i bylo nawet calkiem fajnie, ale na wiosne chcialbym sie przejechac wzdluz baltyku. Wszelkie wskazowki beda mile widziane :P. Witaj Lime82 - jechałam na Groningen, a potem na prom. Trasa o wiele spokojniejsza i ciekawsze widoki. Kawałek jechałam A6 z Groningen na Amsterdam - a dopiero później na mapie zobaczyłam A7 E22 ! Podejrzewam, że wieje ale i tak następnym razem spróbuję ten kawałek! Zobacz na mapie, jak to ładnie wygląda!Pozdrawiam Witaj Lime82 - jechałam na Groningen, a potem na prom. Trasa o wiele spokojniejsza i ciekawsze widoki. Kawałek jechałam A6 z Groningen na Amsterdam - a dopiero później na mapie zobaczyłam A7 E22 ! Podejrzewam, że wieje ale i tak następnym razem spróbuję ten kawałek! Zobacz na mapie, jak to ładnie wygląda!Pozdrawiam Czy zjawił się na forum ktoś z okolic Nottingham - Sheffield? Edytowane 10 Października 2008 przez katrin.slupsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arex Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 No to ja juz wiem jak jutro u mnie z czasem :-)Proponuje spotkac sie w FoxsDiner (nie trzeba nikomu - mnie znaczy sie- tlumaczyc gdzie to jest) okolo 11:00 Co do rozpoznania to ja jestem "maly czlowiek na duzym czarnym Varadero" :-) Szczegoly w razie czego na GG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 popadam w depresje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 popadam w depresje :icon_mrgreen: Przesadzasz...:banghead: Witam wszystkich. Widzę, że się cuś pomieniało. Majkel odfrunął do PL, pojawiło się parę osób. Ja dzisiaj rano wróciłem z Francji (niestety puszką) ale ruch w Paryżu mnie powalił... Ilość motocykli na ulicach jest imponująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Siema Ruthi gdzies ty sie podziewał tyle czasu, Niestety sobotnie spotkanie w Foxsie odpadło , żegnałem kumpla w piatek :cool: :flesje: i troche niebardzo mogłem sie poruszac motocyklem. Ale z tego co widze pogoda jest całkiem cool więc napewno cos sie jeszcze wymysli. Ten weekend wypada Edynburg koncert T-Love z ekipą podejżewam 3 dni melanż... :buttrock: :flesje: :) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Przesadzasz...:icon_mrgreen:Ja dzisiaj rano wróciłem z Francji (niestety puszką) ale ruch w Paryżu mnie powalił... Ilość motocykli na ulicach jest imponująca. Jak moga za darmo parkować w centrum to jest dużo motocykli. Nie to co je***ny Londyn i złodzieje z Westminster. :icon_question: Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Jak moga za darmo parkować w centrum to jest dużo motocykli. Nie to co je***ny Londyn i złodzieje z Westminster. :lapad: To nawet w Warszawie motocykle parkuja za darmo i praktycznie gdzie chca, a w Londku nie ??? :smile: ps. fajnie sie w Polsce mieszka :smile: :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 To nawet w Warszawie motocykle parkuja za darmo i praktycznie gdzie chca, a w Londku nie ??? :bigrazz: ps. fajnie sie w Polsce mieszka :) :D no wlasnie ...opowiedz Majkel jak tam w PL??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PWL Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 witam czy ktos z forum mieszka w Kent ? ja od nieawna siedze w Sheerness mozektos jest z okolic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) I ride because it is fun. I ride because I enjoy the freedom I feel from being exposed to the elements, and the vulnerability to the danger that is intrinsic to riding. I do not ride because it is fashionable to do so. I ride my machine, not wear it. My machine is not a symbol of status. It exists simply for me, and me alone. My machine is not a toy. It is an extension of my being, and I will treat it accordingly, with the same respect as I have for myself. I strive to understand the inner-workings of my machine, from the most basic to the most complex. I learn everything I can about my machine, so that I am reliant upon no one but myself for its health and well-being. I strive to constantly better my skill of control over my machine. I will learn it's limits, and use my skill to become one with my machine so that we may keep each other alive. I am the master, it is the servant. Working together in harmony, we will become an invincible team. I do not fear death. I will, however, do all possible to avoid death prematurely. Fear is the enemy, not death. Fear on the highway leads to death, therefore I will not let fear be my master. I will master it. My machines will outlive me. Therefore, they are my legacy. I will care for them for future bikers to cherish as I have cherished them, whoever they may be. I do not ride to gain attention, respect, or fear from those that do NOT ride, nor do I wish to intimidate or annoy them. For those that do not know me, all I wish from them is to ignore me. For those that desire to know me, I will share with them the truth of myself, so that they might understand me and not fear others like me. I will never be the aggressor on the highway. However, should others fuck with me, their aggression will be dealt with in as severe manner as I can cast upon them. I will show respect to other bikers more experienced or knowledgeable than I am. I will learn from them all I can. However, if my respect is not acknowledged or appreciated, it will end. I will not show disrespect to other bikers less experienced or knowledgeable than I am. I will teach them what I can. However, if they show me disrespect, they will be bitch-slapped. It will be my task to mentor new riders, that so desire, into the lifestyle of the biker, so that the breed shall continue. I shall instruct them, as I have been instructed by those before me. I shall preserve and honor traditions of bikers before me, and I will pass them on unaltered. I will not judge other bikers on their choice of machine, their appearance, or their profession. I will judge them only on their conduct as bikers. I am proud of my accomplishments as a biker, though I will not flaunt them to others. If they ask, I will share them. I will stand ready to help any other bikers that truly needs my help. I will never ask another biker to do for me what I can do for myself. I am not a part-time biker. I am a biker when, and where-ever I go. I am proud to be a biker, and hide my chosen lifestyle from no one. I ride because I love freedom, independence, and the movement of the ground beneath me. But most of all, I ride to better understand myself, my machine, the lands in which I ride, and to seek out and know other bikers like myself. Amen Edytowane 18 Października 2008 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) no wlasnie ...opowiedz Majkel jak tam w PL??? No właśnie. Gadaj jak walczysz z rzeczywistością w nowym kraju? :) Bo ja się zbieram do lotu powrotnego. W sumie do 2 lat się zbieram ale tera na serio, mam dosyć j*b**ego deszczu i czarnuchów. :cool: Vampirman, przyznaj się, jarałeś coś? :D Dobry dekalog. pzdr. Edytowane 18 Października 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 No właśnie. Gadaj jak walczysz z rzeczywistością w nowym kraju? :bigrazz: Wcale nie walcze :biggrin: Zycie w UK nauczylo mnie leniwego i spokojnego podejscia do zycia i skoro nie mam na cos wplywu, zwyczajnie trzeba sie dostosowac.wku**ia mnie pelno spraw, ale .... co ja, biedny zuczek, moge zrobic ???Jak juz mam dosyc ludzi i wszystkiego dookola, wytaczam z garazu Wildka, juz przy odpalaniu ludziska uciekaja, i wyjezdzam na miasto :bigrazz: Godzinka, dwie na smiganie, banan na twarzy i jest OK :wink: Vampirman, przyznaj się, jarałeś coś? On caly czas cus jara a co ... nie pytaj :bigrazz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 18 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 (edytowane) On caly czas cus jara a co ... nie pytaj :notworthy: nie jaram tylko pije jak juz cos :notworthy: zeby nie bylo :notworthy: pozdro, milej sobootki ps...cos sie godzina na forum pomieszala..u mnie teraz 14.35.....dziwna sprawa...czyzbym sie przemiszczal w czasie? Edytowane 18 Października 2008 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 30 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Ceny paliw ostatnio nieźle spadły :biggrin: , szkoda, że pogoda już nie pozwala na dalsze wycieczki :icon_mrgreen: . Z tymi cenami tak jest zawsze na zime? Pytam sie bo jestem tu piewszy rok. Chyba zaopatrze sie w karnistry :icon_twisted: Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Ceny paliw ostatnio nieźle spadły :D , szkoda, że pogoda już nie pozwala na dalsze wycieczki :buttrock: . Z tymi cenami tak jest zawsze na zime? Pytam sie bo jestem tu piewszy rok. Chyba zaopatrze sie w karnistry :D jak tu 4 lata siedze to paliwo pierwszy raz spadlo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi