PISZCZA?A Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Pogoda byla na 5 caly dzien jazdy i oto chodzilo :crossy: byle taka pogoda byla jeszcze dlogo to bedzie super :biggrin: :crossy: pozdro ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 Pogoda byla na 5 caly dzien jazdy i oto chodzilo :bigrazz: byle taka pogoda byla jeszcze dlogo to bedzie super :icon_arrow: :crossy: pozdro :buttrock: no to Piszczala dawaj do Durdle Door w niedziele!Dersu o ktorej sie umawiamy??? :crossy: pogoda w miare dobra, cieplo...deszcz tylko czasami maly pada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 13 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2008 no to Piszczala dawaj do Durdle Door w niedziele!Dersu o ktorej sie umawiamy??? :) pogoda w miare dobra, cieplo...deszcz tylko czasami maly pada....Rano zadzwonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Rano zadzwonie. tylko nie przed 10siata!!! :flesje: troche podrinkowalem..... :buttrock: :crossy: ale jutro(dzis)powinienem byc gotowy do drogi..aaaa..kolezane ze soba zabiore bo mnie prosila :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PISZCZA?A Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 podaj jakis namiar i o ktorej wyjazd bo ja po meczu tez troche wypilem i musze sie przespac jak co to chetny bede ale nie na 10 rano hihihi :crossy: :buttrock: :buttrock: :crossy: :crossy: :crossy: moje gg widac chyba pozdro jak co to do jutra heja albo i dzis sorki :icon_rolleyes: :crossy: kolezane hihihi nie tlumacz sie :buttrock: wszyscy wiedza o co chodzi :lalag: :flesje: :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom. Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) dzisiaj zamknięcie sezonu w Brighton. Jedzie ktoś?Z Londynu jest wyjazd o 10:30 z pod ACE CAFE. Jeżeli tak, to do zobaczenia na miejscu :icon_rolleyes: Edytowane 14 Września 2008 przez tom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 kolezane hihihi nie tlumacz sie :flesje: wszyscy wiedza o co chodzi :lalag: :wink: :crossy: :crossy: a o co chodzi???heheh...to dziewczyna mojego kumpla i sie nia opiekuje na czas jego nieobecnosci ;) my juz wrocilismy....widzisz...net mi rano nie hulal i nie mialem jak napisac :lapad: Durdle Door fajne jest :icon_question: fajno bylo, dzieki Dersu:)do nastepnegoJak wrzuce fotki to zapodam linka pozdr :flesje: dzisiaj zamknięcie sezonu w Brighton. Jedzie ktoś?Z Londynu jest wyjazd o 10:30 z pod ACE CAFE. Jeżeli tak, to do zobaczenia na miejscu :crossy: widzisz Tom, troszke za pozno..iny wypad nam juz wyszedl.....no i pozegnanie sezonu???o co chodzi?u mnie sezon caly rock :) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 Durdle Door fajne jest ;) fajno bylo, dzieki Dersu:)do nastepnegoJak wrzuce fotki to zapodam linka pozdr ;)Do nastepnego razu :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) fajno bylo, dzieki Dersu:) Taaaaaaaa ....... :eek: Dzieki dersu ;) Tyle razy sie umawialismy i nic a tu .... patrz Pan, dwa wpisy na foum i juz sie z Vampirem spotkales na ;) :lalag:ps. Wildek zajebisty !!!! Smiga sie bosko, tylko .... straszne wibracje na nim sa Edytowane 14 Września 2008 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Majkel!!!, Napisz - jak Ci tam w PL??? da sie zyc?? mozna wracac? ale tak szczerze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 No wiesz ....Zyc sie da bo ja na razie zyje z kasy za sprzedaz ziemi :icon_rolleyes: Poza tym .... moto bazar zaliczony, pierwsze smigania na Wildku, spotkania na zywo z ludziskami z forum ( ostatnio bylo 40 maszyn :wink: :buttrock: )Nie wiem co bedzie dalej, ale ..... dam rade !!!! :buttrock: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 (edytowane) No wiesz ....Zyc sie da bo ja na razie zyje z kasy za sprzedaz ziemi :icon_rolleyes: Poza tym .... moto bazar zaliczony, pierwsze smigania na Wildku, spotkania na zywo z ludziskami z forum ( ostatnio bylo 40 maszyn :buttrock: :clap: )Nie wiem co bedzie dalej, ale ..... dam rade !!!! :buttrock: :clap: rade trza sobie dawac :wink: a i kilka fotek z wypadu..na razie niewiele, ale jak reszta dotrze to zapodam http://bikepics.com/members/vampimar/p3/ Edytowane 15 Września 2008 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dersu Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Taaaaaaaa ....... :eek: Dzieki dersu :cool: Tyle razy sie umawialismy i nic a tu .... patrz Pan, dwa wpisy na foum i juz sie z Vampirem spotkales na :wink: :evil:ps. Wildek zajebisty !!!! Smiga sie bosko, tylko .... straszne wibracje na nim saWibrajce???hmmm..Jestes pewien ze to Wildek?? :flesje: W moim wibrowalo dopiero powyzej ok 170 ale czy strasznie?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Z Polski wracałam trochę inna i dłuższą :bigrazz: trasą, kierując się na północ Holandii.Czesc Katrin. Czy moglabys napisac jaka trasa dokladnie jechalas? Ja tydzien temu przemierzylem slynna dwojke, i bylo nawet calkiem fajnie, ale na wiosne chcialbym sie przejechac wzdluz baltyku. Wszelkie wskazowki beda mile widziane :cool:. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Panie , Panowie jak u was? jakies przejazdzki czy cos? :biggrin: cisza nastala niestety :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi