mikolajmick Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Ło bosie,człowieku!!!Dalej nie mogło Cie wywiać?Toż to już prawie biegun północny :biggrin: Macie tam śnieg? :biggrin: Witaj i pozdro :) No troche sie zapedzilem ,tragedii niema ,sniegu tez nie :biggrin: ale za to mamy teraz biale noce :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katrin.slupsk Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) Witam emigrantow ,wszystkich i kazdego z osobna !Czy jest na tym forum ktos z polnocy UK?A ja witam ze środka Anglii. Edytowane 1 Lipca 2008 przez katrin.slupsk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam emigrantow ,wszystkich i kazdego z osobna !Czy jest na tym forum ktos z polnocy UK?Ja jestem :). Ale my sie juz znamy ze szkocji.net, a obecnie emito.net :smile: Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 A ja witam ze środka Anglii. No tak ....Teraz dopiero witasz a juz z Vampimarem pisalas :( Powitac kolejna motocyklistke w UK :icon_mrgreen: :icon_biggrin: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzdra1 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Czy ktoś mieszka w okolicach Bicester, Oxford, Banbury? Chetnie pośmigałbym z Polakami Cytuj :crossy:https://www.bikepics.com/pictures/2720853/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 E-e,Londek sie klania;)No jak tam,bileciki na weekend juz sa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 E-e,Londek sie klania;)No jak tam,bileciki na weekend juz sa? weekend w Polace :D :D :P wow :P pozdr :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 wlasnie co z wekendem??? kto bedzie w Beaulieu na Motorcycle World ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katrin.slupsk Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 No tak ....Teraz dopiero witasz a juz z Vampimarem pisalas :wink: Powitac kolejna motocyklistke w UK :D :crossy:Dzięki, dzięki. :) Mam nadzieję, ze zobaczymy się gdzieś na trasie, jak już wrócę z urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 wlasnie co z wekendem??? kto bedzie w Beaulieu na Motorcycle World ???? No zgadnij :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Gilotyna z Plecakiem ? jeszcze ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) To Gilotyna jest plecakiem :icon_mrgreen:Jeszcze. Edytowane 2 Lipca 2008 przez Gilotyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 wlasnie co z wekendem??? jak to co ??? ;) :lalag: Praca, praca i jeszcze raz praca :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gilotyna Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Ktos mi tu cos kiedys o angielskiej pracy i wolnych weekendach mowil,czy mi sie wydawalo..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Witam a jak tam z Kasi urodzinami na Dudle Door mam juz weselną i niewiem czy sie szykować??Nastepny weekend jak dobrze pamiętam.Pozdro dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi