budzik Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 pewnie tez sie wybiore, i zapewne razem z grupa jadaca z okolic Southampton (Majkelpl)- dolacze kolo Bournemouth lub POOLE, wszytsko do ustalenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 pewnie tez sie wybiore, i zapewne razem z grupa jadaca z okolic Southampton (Majkelpl)- dolacze kolo Bournemouth lub POOLE, wszytsko do ustalenia Majkel juz w piatek u mnie bedz :banghead: ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
es_kol_ta Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ktos leci na Stafford w ta sobote ?? 28th International Classic Motorcycle Show http://www.classicbikeshows.com/showindex....BS2007229144146 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Majkel juz w piatek u mnie bedz :crossy: ie Ano tak bedzie ;) a w sobote mozemy spotkac sie gdzies w Exeter i razem, cala grupa wbic sie na zlot.Ja bede mial polskie akcenty, flaga na motrze, naszywki na kurtce, wiec fajnie byloby pokazac angolom ze stanowimy silna i zwarta ekipe :rolleyes: :crossy: Moze od razu podajmy kontakty do siebie, aby potem latwiej sie zlokalizowac. Do mnie mobile jest: 07948384297 Mój numer 07716687762. Obczaje na google miejscuwe gdzie dokładnie się spotkami. Pozdrawiam. :lalag: Zapisane i zaraz sprawdze czy dziala :) ps. To juz dwa Dragi beda :buttrock: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyziowg Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Czy ktoś z was jest chętny na wyjazd do Szkocji?Planuje wyjazd w 3tygodniu lub pod koniec 2tygodnia maja. Na jakieś 6-7dni.Przede wszystkim chce sie udać na wyspę Skye. A resztę sie jakoś wspólnie opracuje.Czekam na chętnych. Skye zwiedzilem rok temu, jak chcesz jakies info to PW pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Twoj rozklad zajec od soboty jest imponujacy :icon_mrgreen: To tylko zalozenia i plany a jak bedzie w rzeczywistosci .....Czas pokaze :icon_mrgreen: Na pewno beda trzy podstawowe elementy a o ten czwarty, jak Vampimar napisal, zadbac bedzie trzeba we wlasnym zakresie :icon_mrgreen: Moze jakies fajne Polki beda ???? :biggrin: :clap: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 (edytowane) Nawiązując do tematu... Ja właśnie w tym terminie planuję taka właśnie przejażdżkę, a że sprzęty podobne bez "R"ów i wogle... to i tępo pewnie też by było dla mnie znośne. Szczawny plan miałem taki żeby sie potoczyć nieśpiesznie bez konkretnego planowania trasy, byle tylko ładnie było. Chciałbym się promem dostać do Roscoff we Francji a dalej już jak mnie poniesie... ja juz mam bilety z dover do dunkierki na 3 lipca o 23.59....moze tak by ci tez pasowalo???.....moj kumpel samochodem jedzie..to ile da rade to za nim pociagne....a potem GPS w myslach....pozdr Edytowane 25 Kwietnia 2008 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Koledzy,Wy tu gadu gadu,a ja dalej na rowerze zaginam ;) Czas na dzialanie!Moje poszukiwania zawezily sie do dwoch pozycji :icon_razz: tzn.ofert sprzedarzy.Jedna erka jest w komisie w Swindon,a druga w Reading.Wybieram sie tam we wtorek z kolega Hydziem :wink: ,ale mam takie pytanko...Moze ktos z Was mieszka w tamtych okolicach i moglby wspomoc nas dodatkowa para oczu i fachowym okiem?Chetnie zwroce koszty przejazdu lub odbiore i odstawie pod dom autem,a przy pierwszym mozliwym spotkanku odwdziecze sie zlocistym trunkiem :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Koledzy,Wy tu gadu gadu,a ja dalej na rowerze zaginam :evil: Czas na dzialanie!Moje poszukiwania zawezily sie do dwoch pozycji :) tzn.ofert sprzedarzy.Jedna erka jest w komisie w Swindon,a druga w Reading.Wybieram sie tam we wtorek z kolega Hydziem :crossy: ,ale mam takie pytanko...Moze ktos z Was mieszka w tamtych okolicach i moglby wspomoc nas dodatkowa para oczu i fachowym okiem?Chetnie zwroce koszty przejazdu lub odbiore i odstawie pod dom autem,a przy pierwszym mozliwym spotkanku odwdziecze sie zlocistym trunkiem :wink: bardzo chetnie ale dallllleeeeekkkkooooo ode mnie...pozdrawam i zycze milych z :D akupow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hydzio Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Koledzy,Wy tu gadu gadu,a ja dalej na rowerze zaginam :banghead: Czas na dzialanie!Moje poszukiwania zawezily sie do dwoch pozycji :wink: tzn.ofert sprzedarzy.Jedna erka jest w komisie w Swindon,a druga w Reading.Wybieram sie tam we wtorek z kolega Hydziem :crossy: ,ale mam takie pytanko...Moze ktos z Was mieszka w tamtych okolicach i moglby wspomoc nas dodatkowa para oczu i fachowym okiem?Chetnie zwroce koszty przejazdu lub odbiore i odstawie pod dom autem,a przy pierwszym mozliwym spotkanku odwdziecze sie zlocistym trunkiem :icon_eek:[/qu KALI!! POJEDZIEMY, POOGLADAMY...... :banghead: KUPIMY I JEZDZIMY:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Witam nie ma problemu zawsze razem to raźniej napewno bedzie trzeba wskoczyc na M5 która prowadzi do Exeter, ja wskocze na M5 w okolicach Tawkesbury z drogi A46 , wiec gdzies w tej oklocy mozna by sie spotkac i popędzic dalej :D :D . Mój numer 07716687762. Obczaje na google miejscuwe gdzie dokładnie się spotkami. Pozdrawiam. :D Witam!Tak jak rozmawialiśmy dzisiaj - godzina 9 na stacji benzynowej na drodze A46 przy zjeździe 9 na M5. Z tego co wyczaiłem z googla ta stacja jest jakieś 200 - 300 metrów przed wjazdem na M5.A dalej już na Exeter :)Marek spodziewasz się nas mam nadzieje??:] Mam też troszkę zła wiadomość. Niestety zostaję tylko do niedzieli, kolega wraca do PL i łączy imprezę pożegnalną z kawalerskim (:D) i specjalnie przesunął imprezę na niedziele z soboty. Szkoda bo miałem plany trochę dłużej zabalować.. Więc na niedziele miejscowy kolega Vampimar zrobi wycieczkę krajowozapoznawczą (jak będą chęci) a wieczorkiem znowu powrót na festival...a co niektórzy do domku. Co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 A ja, szanowne towarzystwo, mam inny temat do przemyslenia.Bede jechal do Polski kolo 15-17 lipca i w zwiazku z wysokimi cenami biletow na samolot, bede rozwazal opcje jazdy samochodem.Bede mial dwa wolne miejsca, wiec jesli ktos z Was chcialby jechac lub macie znajomych co planuja jechac do Polski, prosze o dawanie znac :) Decyzja musi byc w miare szybko podjeta, poniewaz jak nie to musze szybko kupic bilety na samolot. Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) Witam! Marek spodziewasz się nas mam nadzieje??:] Więc na niedziele miejscowy kolega Vampimar zrobi wycieczkę krajowozapoznawczą (jak będą chęci) a wieczorkiem znowu powrót na festival...a co niektórzy do domku. Co wy na to? spodziewam sie oczywiscie.....a w niedziele mozemy do Dartmoor skoczyc:)))bylem w sobote...piekna jazda...;)pozdr :icon_rolleyes: Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ja troszkę z innej beczki :crossy: Sorki, że się wcinam, ale...chciałabym złożyć Najserdeczniejsze życzenia jednemu z najlepszych polskich angoli w UK-landii, Majkelowipl...Z okazji urodzin :biggrin: Wszystkiego Najlepszego ,Michaś! Spełnienia marzeń o moto i nie tylko :biggrin: Z serdecznym pozdrowieniem, wznosząc toast za Twoje zdrówko :biggrin: Pszczółka z Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) ooo!!!Majkel cos sie nie przyznal???no to bedziemy swietowac :flesje: :clap: wszystkiego doprego a wracajac do zlotu to sasiad klucze mi zostawia od siebie od pokoju to bedzie troche luzniej:)))...i nie martwcie sie pogoda....ma byc polepszenie.. :crossy: .. Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez Vampimar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi