Skocz do zawartości

United Kingdom czyli Angielskie przy piwie

ciarah
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W dalszym ciągu poszykuje towarzystwa na wypad do Szkocji po 13maja.

ja poszukuje towarzystwa w okolicach 3 lipiec na podroz do PL na moto :crossy:

....ale mamy weekend teraz...takze milego i bawcie sie dopsze :banghead:

Jak koleżanka będzie miała na czym,to chętnie dołączy :biggrin:

Muszę przyznac,że propozycja nie do odrzucenia... :banghead:

to niech kolezanka weznie busa albo pociagaaaa.....a na droge powrotna napewno jakis chlopak sie znajdzie co by odwiesc :banghead:

chlopaki!!! ;)

Edytowane przez Vampimar

Uslyszlam dzisiaj zdecydowane NIE,odnosnie urlopu w dniach 2-4 maj :biggrin:

No nic,im dluzej sie czeka tym wieksza radosc...Mam nadzieje,ze poznam Was przy najblizszej okazji :banghead:

Vampimar bede sie wybierac na kontynent 7-8 lipca (mam 3 tyg urlopu),ale szczerze mowiac nie wiem czy pojade do PL,czy moze raczej w podroz w nieznane... ;)

Jakies ciekawe pomysly?No koledzy ruszcie kolami,tzn glowami :banghead:

spoko, juz znalazlem firme ... Ebike insurance, opcja "pay as you go" , czyli miesieczne ubezpieczenia.. od third party only, na miesiac i przy pojemnosci moto 1200cc place cos okolo 48 funtow, wiec nie tak zle. Teraz czekam od goscia od ktorego kupuje moto zeby mi podal numer rejestracyjny cobym mogl juz dzialac :P

dodam ze to przy wieku 24 lata i z polskim prawem jazdy

Nr rej nie musisz mieć tak wcześnie, wystarczy w dniu zakupu moto podać go do polisy, wypełnić resztę i na końcu wydrukować polisę. Z takim kwitkiem możesz juz jechać a prawdziwą polisę przyślą w kilka dni. Sam używam Ebike PAYG i jest OK. pozdro.

MotorcycleStorehouse Dealer.

Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla!

Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę.

Vampimar bede sie wybierac na kontynent 7-8 lipca (mam 3 tyg urlopu),ale szczerze mowiac nie wiem czy pojade do PL,czy moze raczej w podroz w nieznane... :icon_razz:

Jakies ciekawe pomysly?No koledzy ruszcie kolami,tzn glowami :icon_biggrin:

ja sobie bede jezdzil po nieznanym po PL.... tyle miejsc jeszcze nie widzialem u nas....cale 12 dni na to bede mial......a za rok...hmmmm, mze portugalia, hiszpania.....namiot i bedzie pieknie :icon_biggrin:

Uslyszlam dzisiaj zdecydowane NIE,odnosnie urlopu w dniach 2-4 maj ;)

No nic,im dluzej sie czeka tym wieksza radosc...Mam nadzieje,ze poznam Was przy najblizszej okazji :crossy:

Vampimar bede sie wybierac na kontynent 7-8 lipca (mam 3 tyg urlopu),ale szczerze mowiac nie wiem czy pojade do PL,czy moze raczej w podroz w nieznane... :crossy:

Jakies ciekawe pomysly?No koledzy ruszcie kolami,tzn glowami ;)

Kali, a może pojedziesz do ojczyzny koncem lipca??? Nawiedzisz południową czesć Polski!

Może jacys inni chętni na wypad w Bieszczady w pierwszy weend sierpnia. Plan to: Ustzyki Gorne. Cisna, Solina...

Namioty, dzikie imprezy i ukrainska paprykówka:)

Edytowane przez Hydzio

Uslyszlam dzisiaj zdecydowane NIE,odnosnie urlopu w dniach 2-4 maj :biggrin:

No nic,im dluzej sie czeka tym wieksza radosc...Mam nadzieje,ze poznam Was przy najblizszej okazji :wink:

Ale przeciez to piatek, sobota i niedziela, wiec wolne powinnas miec z "klucza" a w poniedzialek jeszcze bank holiday i Angole maja wolne :icon_mrgreen:

Dzisiaj odebralem Draga z przegladu ( MOT ) i serwisu. Chodzi jak pszczoleczka :)

Juz zmienilem wydechy z oryginalow na puste, zalozylem sakwy i szybe i .......... jestem gotowy do drogi :crossy:

W piatek melduje sie u Vampimara i :flesje: a od soboty juz ...... motorcycle :crossy: , beers :flesje: , sex ( tu brak odpowiedniej emotki ), and rock'n'rool :icon_mrgreen:

Edytowane przez majkelpl

ISRA: 27062
SREU: 614

Ale przeciez to piatek, sobota i niedziela, wiec wolne powinnas miec z "klucza" a w poniedzialek jeszcze bank holiday i Angole maja wolne :icon_twisted:

Dzisiaj odebralem Draga z przegladu ( MOT ) i serwisu. Chodzi jak pszczoleczka :biggrin:

Juz zmienilem wydechy z oryginalow na puste, zalozylem sakwy i szybe i .......... jestem gotowy do drogi :crossy:

W piatek melduje sie u Vampimara i :) a od soboty juz ...... motorcycle :crossy: , beers :) , sex ( tu brak odpowiedniej emotki ), and rock'n'rool :icon_twisted:

Niestety pracuje od piatku do poniedzialku(4 dni),wiec tak nie bardzo z "klucza" ...A co najgorsze w bank holiday tyz :icon_razz: Skandal po prostu :P

Twoj rozklad zajec od soboty jest imponujacy :clap:

W piatek melduje sie u Vampimara i :biggrin: a od soboty juz ...... motorcycle :icon_twisted: , beers :icon_twisted:

, sex ( tu brak odpowiedniej emotki ),

and rock'n'rool :P

tak tak...zgadza sie ....motoorki, piwko, rocknroll...co do seksu to nie gwarantuje..tu juz sami sobie dziewczeta bedziecie bajerowac;)

Ruthi w sobotke prawdopodobnie dotrze;).... :icon_razz:

Edytowane przez Vampimar

ja poszukuje towarzystwa w okolicach 3 lipiec na podroz do PL na moto :icon_eek:

Nawiązując do tematu... Ja właśnie w tym terminie planuję taka właśnie przejażdżkę, a że sprzęty podobne bez "R"ów i wogle... to i tępo pewnie też by było dla mnie znośne. Szczawny plan miałem taki żeby sie potoczyć nieśpiesznie bez konkretnego planowania trasy, byle tylko ładnie było. Chciałbym się promem dostać do Roscoff we Francji a dalej już jak mnie poniesie...

Witam ponownie. Ja w sobotę dotre na zlocik z moją Narzyczoną, z racji tego że kobitki lubią wygody zarezewowałem hotel w Exeter jest to jakies 4 km od centrum. Chciałbym wiedziec chłopaki o której startujecie z Exeter ja bedę tam około 11 zależy jak traska pójdzie mam około 300 km, dobrze by było ruszyc razem było by miło :banghead: :biggrin: :biggrin: na kilka motocykli wpasc na festival. Chciałem zwerbowac jeszcze kupla na Kawie ale cos marudzi mu żona i sie wacha :banghead: w każdym bądż razie ja cisne i jestem heppy :buttrock: a wieczorkiem w sobotę damy radę :banghead: Pozdrawiam ekipę :icon_eek:

Witam ponownie. Ja w sobotę dotre na zlocik z moją Narzyczoną, z racji tego że kobitki lubią wygody zarezewowałem hotel w Exeter jest to jakies 4 km od centrum. Chciałbym wiedziec chłopaki o której startujecie z Exeter ja bedę tam około 11 zależy jak traska pójdzie mam około 300 km, dobrze by było ruszyc razem było by miło :banghead: :biggrin: :biggrin: na kilka motocykli wpasc na festival. Chciałem zwerbowac jeszcze kupla na Kawie ale cos marudzi mu żona i sie wacha :banghead: w każdym bądż razie ja cisne i jestem heppy :buttrock: a wieczorkiem w sobotę damy radę :banghead: Pozdrawiam ekipę :icon_eek:

Witam Kolego!

Ja też pędzę w sobotę z Nuneaton. Zamierzam wyjechać z samego rana. Mieszkamy blisko, więc można spotkać się gdzieś po drodze i popędzić razem w stronę Exeter.

Witam ponownie. Ja w sobotę dotre na zlocik z moją Narzyczoną, z racji tego że kobitki lubią wygody zarezewowałem hotel w Exeter jest to jakies 4 km od centrum. Chciałbym wiedziec chłopaki o której startujecie z Exeter ja bedę tam około 11 zależy jak traska pójdzie mam około 300 km, dobrze by było ruszyc razem było by miło :crossy: :crossy: :crossy: na kilka motocykli wpasc na festival. Chciałem zwerbowac jeszcze kupla na Kawie ale cos marudzi mu żona i sie wacha ;) w każdym bądż razie ja cisne i jestem heppy :P a wieczorkiem w sobotę damy radę :biggrin: Pozdrawiam ekipę :)

jeszcze prawdopodobnie dolaczy do nas kilku chlopakow z okolic festivallllu...takze moze nas byc duzzzo wiecej niz kilku.....a kilkunastu.....to mi sie podoba :crossy: :crossy: :crossy:

co do startu to jeszcze dokladnie nie wiem......11 to ciut za wczesnie ....hmmm...ale kto wie...ja pracuje do 13ej..ale sie urwe jakos ...popraacuje w lunczu ze 2 razu i bedzie pieknie poki co pozdro...ide popracowac

Witam Kolego!

Ja też pędzę w sobotę z Nuneaton. Zamierzam wyjechać z samego rana. Mieszkamy blisko, więc można spotkać się gdzieś po drodze i popędzić razem w stronę Exeter.

Witam nie ma problemu zawsze razem to raźniej napewno bedzie trzeba wskoczyc na M5 która prowadzi do Exeter, ja wskocze na M5 w okolicach Tawkesbury z drogi A46 , wiec gdzies w tej oklocy mozna by sie spotkac i popędzic dalej :flesje: :) . Mój numer 07716687762. Obczaje na google miejscuwe gdzie dokładnie się spotkami. Pozdrawiam. :icon_eek: