majkelpl Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 No, bo MY sie udzialamy a TY !!!! :banghead: No i choinki nie bedzie ...............Muzeum w styczniu zamkniete, wiec cus innego musimy wymyslec.Moze impra u budzika ??? :clap: :flesje: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smuggi Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Witam, Nie wiem czy dobre miejsce wybralem, ale moze jest ktos tutaj z Londynu (najlepiej poludniowego) i wie (ma przetestowane), gdzie mozna pojezdzic i pocwiczyc. Szukam jakiegos kawalka duzego placu, gdzie nikt sie do mnie nie przyczepi, moze jakis kawalek drogi/pasa startowego.... Probowalem pod Sainsbury (na duzym parkingu), ale mnie pogonila ochrona :-) Serdecznie pozdrawiam (swiezo po lekturze "Sport Riding Techniques" Nicka Ienatscha)Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 W sumie racja, w jukelandii można i cały rok jeździć, pamiętam czasy gdy się w Polsce smigało się nawet w snieg. O wspólnym wypadzie mozna by cos pomysleć, zwerbował bym jeszcze swego kumpla na Kawie. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 W sumie racja, w jukelandii można i cały rok jeździć, pamiętam czasy gdy się w Polsce smigało się nawet w snieg. O wspólnym wypadzie mozna by cos pomysleć, zwerbował bym jeszcze swego kumpla na Kawie. :icon_rolleyes:Witam witam!!!!No no :cool: rosnie nam Bractwo motocyklowe ale jakie jeszcze troche to beda tu gurowac same klasyki :icon_eek: Czekam na ten wspulny wypad :icon_question: Szczesliwego Nowego Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam,Nie wiem czy dobre miejsce wybralem, ale moze jest ktos tutaj z Londynu (najlepiej poludniowego) i wie (ma przetestowane), gdzie mozna pojezdzic i pocwiczyc. Czesc kolego :) Witamy kolejnego motocykliste w UK. :notworthy: Tu masz linka gdzie spotykaja sie chlopaki mieszkajacy w Londku i mozesz tam popytac: http://www.polishbikers.fora.pl/ Ja i pozostali nie z Londynu, nie pomozemy Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smuggi Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Czesc kolego :) Witamy kolejnego motocykliste w UK. :notworthy: Tu masz linka gdzie spotykaja sie chlopaki mieszkajacy w Londku i mozesz tam popytac: Dzikuje bardzo i witam serdecznie, Sledze ten watek od dawna, jak bedziecie organizowac jakies spotkanie, to postaram sie przylaczyc (jesli nie bedzie na drugim koncu anglii :-)) Urodzil mi sie syn i wycieczki sie skonczyly - kiedys duzo jezdzilem z zona (plecaczkiem), teraz tylko do pracy... A chcialoby sie pobrykac choc chwile w doborowym towarzystwie... Jeszcze raz pozdrawiamBartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazek_dkw Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Czesc wam !!!!!Pilnie mam potszebe sprzedania swojego motocykla oddam z zalem w dobre rece !!!!! :biggrin: sytuacja mnie zmusza rodzinna Kawasaki VN 1500 Nomad fotografie na linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Szczegoly !!!Co, po co, za ile ???? :biggrin: Mozesz mi smsa wyslac :icon_razz: Jak pilnie to pewnie duzo nie chcesz, co ??? :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dartforder Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Witam, Nie wiem czy dobre miejsce wybralem, ale moze jest ktos tutaj z Londynu (najlepiej poludniowego) i wie (ma przetestowane), gdzie mozna pojezdzic i pocwiczyc. Szukam jakiegos kawalka duzego placu, gdzie nikt sie do mnie nie przyczepi, moze jakis kawalek drogi/pasa startowego.... Probowalem pod Sainsbury (na duzym parkingu), ale mnie pogonila ochrona :-) Serdecznie pozdrawiam (swiezo po lekturze "Sport Riding Techniques" Nicka Ienatscha)Bartek Witam wszystkich nowych i tych ktorzy mnie nie pamietaja (malo sie udzielam ale caly czas sledze temat, ups chyba wlasnie sie wydalem ze was 'podgladam' :D ). Hej smuggi skad jestes? Ja mieszkam w Dartford na poludniowym-wschodzie, wlasciwie to juz nie Londyn ale jeszcze przed M25 wiec nie tak daleko. Jest bardzo blisko mnie tor, nie wiem czy dostepny dla kazdego i za ile ale jakbys chcial poszalec to by sie mozna zorientowac. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 no i co panowie , pojezdzilby ale chyba troche za zimno na dlugie wypady, obserwuje watek i tylko czekam na sygnal i lepsza pogode:icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Czuje ze zaczniemy jak w zeszlym roku dopiero w lutym bo pizdzi troszke :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 yo britisze! znacie ta stronke? znalazlem przez przypadek. moze sie wam przyda http://www.motorcycle.co.uk/lists/Clothing.html pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 no i co panowie , pojezdzilby ale chyba troche za zimno na dlugie wypady, obserwuje watek i tylko czekam na sygnal i lepsza pogode:wink:pewnie, ze by pojezdzil. :bigrazz: ..mnie tu szlag trafia czasami.....ale badzmy dobrej nadziei :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisu Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Mam pytanie do Majkela, z racji tego że poruszamy się podobnymi sprzętami. Gdzie mogę znaleźć stelaż pod sakwy do Draga i jakies w miarę konkret sakwy. U mnie dzis trochę pruszyło sniegiem :) :P Więc narazie lipa z jazdą :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 3 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 Ja kupuje na Ebayu.Czesciej w USA bo taniej lub na Allegro bo ............. tez tanio. :icon_mrgreen: Swoje kupilem na Allegro + stelaze. Duzy kufer + walki przod i tyl - w USA :P W sklepach nic bo strasznie drogo. Nawet angielski Ebay jest drogi :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi