Vampimar Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Oj to wielki blad :) Twoj sprzet to zajebista maszynka. :) Nie wiesz jaka pogode planuja na 24 ??? :eek: Jak budzik sie zdeklarowal, to pewnie we trzy maszyny smigniemy do Bristolu, tam sie spotkamy i dalej juz ........... rura na Show !!!! :lalag: blad i to wielki >model juz jest na rynku ponad rok :banghead: jaka pogoda to nie mam pojecia, pewnie chlodno ale moze slonko bedzie :cool: pozyjemy zobaczymy, .....ale jak bedzie lalo :evil: to ja nie wiem...... :crossy: a teraz ide odpalac sprzeta i czerpac przyjemnosc ze slonecznej pogody :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 cisza nastala :) , w rozjazdach jestescie czy jak???pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palooch Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Co do zlotu w Birmingam sam nie pojade ale zapraszam do mnie na smarowanie lancuchow i filizanke kawy. Z M1 to byscie mieli jakies 3 minuty do mojego domu a zaloze sie ze ta autostrada bedziecie jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 No wlasnie nie !!! :flesje: Bedziemy jechali z Bristolu M5 prosto, jak w morde strzelil, do Birmingham. :bigrazz: Na kawe to mozemy wpasc, gorzej z tym smarowaniem ..... lancucha :eek: Chyba ze wracajac w niedziele jakos tak ............. :eek: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 No wlasnie nie !!! :banghead: Bedziemy jechali z Bristolu M5 prosto, jak w morde strzelil, do Birmingham. :D Na kawe to mozemy wpasc, gorzej z tym smarowaniem ..... lancucha :clap: Chyba ze wracajac w niedziele jakos tak ............. :banghead:a ja od poczatku na M5 wyskakuje i tak przez 160 mil :banghead: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Z malym postojem w Bristolu ;) A potem juz razem pozostale chyba 80 mil ? :biggrin: :rolleyes: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Z malym postojem w Bristolu :icon_biggrin: A potem juz razem pozostale chyba 80 mil ? :icon_mrgreen: :biggrin:oj jak bedzie taka pogoda jak teraz to nie wiem czy nos z domu wychyle.... :cool: trzymama kciuki zeby lepsza byla ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 U mnie taz zaczelo dzisiaj tak lac ze nie chce mi sie wychodzic z domu ....A co dopiero na motorze :clap: Ale zobaczymy czy sie cus zmieni do 24 :clap: ;) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Panowie, powiedzcie mi jak to jest z tym kupowaniem moto w jUKeju? Ostatnio chcialem sobie sprawdzic ile orientacyjnie musialbym zaplacic za ubezpieczenie ale na wszystkich stronach (confused.com, thebikeinsurer.co.uk, etc) trzeba zaznaczyc ze jest sie rezydentem UK. Na jakims forum brytyjskim dowiedzialem sie rzeczywiscie tak jest ze ubezpieczenie mozna dostac tylko jesli jest sie rezydentem. Natomiast tutaj jest napisane ze o status rezydenta mozna sie ubiegac dopiero po roku. To prawda? Wy tez musieliscie tyle czekac z kupnem moto? Jesli tak jest to na wiosne bede musial sciagac diwke z Polski :) Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Panowie, powiedzcie mi jak to jest z tym kupowaniem moto w jUKeju? Ostatnio chcialem sobie sprawdzic ile orientacyjnie musialbym zaplacic za ubezpieczenie ale na wszystkich stronach (confused.com, thebikeinsurer.co.uk, etc) trzeba zaznaczyc ze jest sie rezydentem UK. Na jakims forum brytyjskim dowiedzialem sie rzeczywiscie tak jest ze ubezpieczenie mozna dostac tylko jesli jest sie rezydentem. Natomiast tutaj jest napisane ze o status rezydenta mozna sie ubiegac dopiero po roku. To prawda? Wy tez musieliscie tyle czekac z kupnem moto? Jesli tak jest to na wiosne bede musial sciagac diwke z Polski :)dziwna sprawa, ja ciagle nie jestem rezydenema moto i ubezpieczenie mam....i prawko tez tu zdawalem.....co prawda pytali sie czy przez ostatnie 180 dni opuszczalem wyspe........(przy prawku)ja ubezpieczony jestem w Bennetts>najlepiej zadzwonic :D PZDR :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) Genaralnie jest tak ze trzeba byc rezydentem a nim sie zostaje po roku, ale ......... przyklad Vampi jest potwierdzeniem ze nie zawsze :biggrin: :lalag: Jak wypelniasz papiery do ubezpieczenia to tam Cie pytaja: jak dlugo w UK i jak napiszesz ze mniej niz rok i jeszcze ze tylko na wakacje to ubezpieczenia nie dostaniesz.Mozesz kupic tu moto, ubezpieczyc na kogos kto jest dluzej w Anglii a Ty bedziesz w papierach jako osoba korzystajaca z motocykla.Pokombinuj a jak nie da rady ............... pozostaje poczekac :icon_mrgreen: Edytowane 9 Listopada 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) No to ja dorzucę swoje 3 grosze :lalag:Moto mam od stycznia br. Gdy wypełniałem papiery na ubezpieczenie napisałem prawdę że w UK jestem od lipca 2006 (czyli ok. 6 mc). Dokumenty normalnie dostałem, później musiałem tylko wysłać moje prawo jazdy (polskie), potwierdzenie certyfikatów na alarm i datatag i przysłali mi kompletny certyfikat. A skoro już jestem tutaj: jak tam panowie spotkanko na 24?? Ja chyba po powrocie z IOW się zaprawiłem bo od środy (tamtej) straciłem głos i generalnie trochę przeziębiony byłem :/ Ale już wracam do normy :icon_mrgreen: Budzik - jeżeli tylko masz ochotę to zapraszam!!! Oczywiście jakieś miejsce się znajdzie na nocleg (ewentualnie będziecie musieli zabrać ze sobą jakieś śpiwory lub materace (ale to są szczegóły które się ustali). Pytanie mam co do biletów: bookujemy wcześniej przez neta czy kupujemy na miejscu? Edytowane 9 Listopada 2007 przez ruthi7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Kupujemy na miejscu bo jeszcze nie wiadomo jaka pogoda bedzie i czy w zwiazku z tym pojedziemy :lalag: ps. pusc mi na moja komorke swoj numer telefonu :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vampimar Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 ........ jakieś miejsce się znajdzie na nocleg (ewentualnie będziecie musieli zabrać ze sobą jakieś śpiwory lub materace (ale to są szczegóły które się ustali). Pytanie mam co do biletów: bookujemy wcześniej przez neta czy kupujemy na miejscu?ja wezme materac 2metry na 2 metry jak se przyczepke dokupie :) hehe :) bilety na miejscu please :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 ja wezme materac 2metry na 2 metry jak se przyczepke dokupie :lalag: hehe :buttrock: bilety na miejscu please ;) Na ten twój traktor sie przecież nawet double king size zmieści :biggrin: :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi