pszczola35 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) Hej, Ludziska :biggrin: Michaś, kurczak blady,fantastyyyyycznie!!!! :icon_biggrin: Chodzi o przyjazd do Polski. MAm nadzieję, że nie zapomnisz o silnej grupie pod wezwaniem z Warszawy?! Przypominam się i wpisuję w Twój kajecik.! Pozdróweczka. Aga PS. Ech,choroba ta Szkocja zaczyna mi się śnić po nocach...ale cóz, pozostaje póki co rozjazd po Polsce. Edytowane 14 Maja 2007 przez pszczola35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 Gdybys TY pszczólko jeszcze wolna byla ........................ :) :banghead: Jak tylko bede cos wiedzial to na Twoich barkch spoczywac bedzie obowiazek zorganizowanie spotkania grupy warszawskiej :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszczola35 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 (edytowane) Heh, Michałku! Wiesz, jak brzmi staropolskie powiedzonko? Lepsze serdeczne koleżeństwo, niż Mociumpanie, kiepskie kochanie :) Jak tylko będziesz coś widział to daj znać! Jasne, że coś zorganizujemy, a i z transparentem na lotnisko przybędę :P Ściskam, Aga Edytowane 14 Maja 2007 przez pszczola35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 No coz wypada sie zglosic skoro bywalo sie na forum i bywa , jezdzi sie na moto i jest sie w UK w Londynie. Niestety przez nastepne 2 weekendy nie bardzo mam czas ale potem chetnie na jakas wycieczke bym sie dopisal Bywam czasami a Ace wiec moze kiedys tam kogos z forumowiczow poznam Witam zatem i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 14 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2007 He HE Toś się wreszcie Vitek ujawnił ! :icon_eek:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 A ja napisze w tym temacie :icon_mrgreen: Czy ktos z Was lub znajomych nie wybiera sie, przypadkiem, na kilka dni do Polski jeszcze w maju albo na poczatku czerwca ? :biggrin: Samochodem lub motorem ?Mam kilka spraw do zalatwienia w Polsce i na razie szukam w ten sposób. :( Jak nic nie wypali to zostanie samolot ja śmigam do PL ale 30 czerwca lub 1 lipca :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Ja jeszcze nie mam sztywnego terminu, wiec jakby co to jestem za :wink: :( Tylko jeszcze .......... kiedy wracasz, znaczy sie na jak dlugo do Polski i gdzie jedziesz.Ale to juz mozesz na PW pisac :icon_mrgreen: Heh, Michałku! Wiesz, jak brzmi staropolskie powiedzonko? Lepsze serdeczne koleżeństwo, niż Mociumpanie, kiepskie kochanie :icon_eek: Jak tylko będziesz coś widział to daj znać! Jasne, że coś zorganizujemy, a i z transparentem na lotnisko przybędę :wink: Ściskam, Aga Jak zawsze masz jedyna prawdziwa slusznosc :biggrin: Jestem za a nawet przeciw :notworthy: A z tym lotniskiem to moze byc ciezko bo moze przyjade innym srodkiem transportu ??? :) Edytowane 15 Maja 2007 przez majkelpl Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 15 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2007 hej W-max masz juz net w domu czy to z cafe tak smarujesz :icon_razz: No ujawnil sie ale w sumie wogole sie nie ukrywalem ot poprostu na uklady .... Pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 witam was. mam na imię karol i siedzę sobie w leeds, obecnie poszukuje dwóch kółek dla siebie,znacie może jakies stronki oprócz ebaya i autotradera gdzie mógłbym wyszperać coś dla siebie :bigrazz: chce wydac max 1200 funtów na nakeda lub chopperka ;) może byc nawet lekko uszkodzony, ojciec lakiernik trochę mnie nauczył :wink: byłbym wam bardzo wdzięczny :crossy: :smile: pozdrawiam Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 chce wydac max 1200 funtów na nakeda lub chopperka :smile: może byc nawet lekko uszkodzony :bigrazz: :crossy: pozdrawiam czesc ktos kiedys podawal stronke z mniej lub bardziej uszkodzonymi motorkami http://www.rsmotorcycles.co.uk pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruthi7 Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Witam!Moge polecic strone http://www.hbc.co.uk/cgi-bin/zyview/D=vehicles/V=category jezeli sam chcesz troszke pomajsterkowac. Jest to typ aukcji (niestety za rejestracje platne 25L) ale czasami mozna kupic naprawde fajne moto z niewielkimi uszkodzeniami czasami tylko kosmetycznymi za smieszne pieniadze.Mozecei znalezc tam rowniez samochody, kombajny i inne wehikula :bigrazz: Wiem ze jeszcze w okolicach Londynu jest jakis duzy komis z motorkami, niestety nie moge utrafic adresu www. (PS jak ktos ma niech sie pochawli) gdzie mozna tez znalesc cos ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 dzięki za odpowiedzi :icon_exclaim: byłem dzis w halifax i znalazłem yamahę na polskich blachach, oto ona:http://www.rsmotorcycles.co.uk/pages/YAMAH23.htmlnr rejestracyjny zaczyna się na DBA i cyfry(juz nie pamiętam). Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudi Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 No Drogie Panie i Szanowni Koledzy !!!! :biggrin: :) Teraz to sie zacznie !!!!Uwaga !!!!!! ...................THE ROLLING STONES na Isle of Wight Festival w tym roku !!!!! http://www.isleofwightfestival.com/W czerwcu dniach 8,9 i 10Kto ma chec niech przyjezdza bo i bedzie okazja do spotkania sie :biggrin: :biggrin: siema majkel ty napewno sie orjetujesz ile kosztuje prom tam do ciebie z angli i z kad odplywa ja mieszkam w Bournemouth a tam mnie jeszcze nie bylo wiedz moze sie skusze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meduzzzz Opublikowano 18 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Ja bym tez sie chetnie wybral na mini wycieczke:) wg. google mapy na wyspe plyna 3 promy-le;)z...1.Lymington(kilka mil od Bournemouth, najblizej i najkrotsza trasa wiec pewnie najtanszy)2.Southampton3.Portsmuth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudi Opublikowano 21 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 siemanko to po niedzielnej wizycie w Ace Cafe w Londynie http://kudi32.wrzuta.pl/film/xPS96taICV/ ps. to ja na kole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi