noise of death Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 czy oba te motocykle maja te same silniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Nie sadze, poniewaz gsxf 750 ma jakies 93, 95 koni, a gsxr 750 ma ze 125-135, zalezy od roku i modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 mi sie wydaje, że to te same silniki tylko ten od gsx-fa jest zdławiony... albo ma zastosowane inne gaźniki i przez to traci na mocy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Jedyna podobienstwo silnikowe choc tez niezbyt mocne dotyczylo gsxr do 92r (chlodzenie olej.)Silniki gsxf zarowno 600 i 750 wywodza sie wlasnie z pierwszych gsxr 750.A terazniejsze podobienstwo konczy sie jedynie na pojemnosci. Luki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 1 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2003 To dwa inne silniki. Tak jak fiat 125 i Fiat 126 :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2003 dzieki bardzo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 czy oba te motocykle maja te same silniki? ehehe Noise czyz bys byl tak zdesperowany i chcial kupic plastika :?: :lol: :arrow: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noise of death Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2003 Virus doksztalcam sie, moze kiedys i ja bede mogl udzielic komus porad zwiazanych z motocyklem, wtedy powolam sie na informacje zaczerpniete z s forum :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 5 Sierpnia 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2003 czy oba te motocykle maja te same silniki? To całowici einn emotocykle Gsxf to straszy brat - (lub siostra ) gsxf600 wedsług mnie straszna kiszka - ale dobry dl apoczątkujących natomiast GSXR - 750 (od 96 wychodziły juz w wersji SRAD ) to naprawde extra maszyna o niesamowitych osiagach i w ogóle ni ema co porównywac z GSxF - miałem taką i musze powiedziec ze rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi