Piotrekmx_125 Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 (edytowane) Witam!!Tak jak w temacie mam pytanie co myślicie o tym moto, czy może ktos go oglądał.Interesuje mnine też jaka jest dostępność części do tego modelu i jaka jego awaryjność?? Tu link do motoruhttp://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M354383 Edytowane 4 Lutego 2007 przez Piotrekmx_125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 ten gas gas stoi na aukcjach od sierpnia jak nie wczesniej i koles na poczatku chcial za niego 10 tyz zl , nawet sam bylem nim zainteresowany bo koles pisze ze wszystko nowe itp wiec mozne by sie nim zainteresowac ogolnie polecam gas gas`y bo znam paru gosci co smigaja na takich tylko ze wieksze poj 300-380ccm i z tego co wiem to nie nazekaja za bardzo na ich awaryjnosc , zadzwon popytaj sie co i jak, czemu koles opuscil cene o 3 tys zl (dziwna sprawa) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benek14 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Czarczi pokaż mi gdzieś Gas Gas'a powyżej 300ccm bo np. na bikepics nie ma....Fajnie by bylo gdyby ktoś kto miał doswiadczenie z tymi motocyklami się wypowiedział bo taka oferta kusi strasznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekmx_125 Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) No właśnie oferta kusi, bo dość młody rocznik a cena mała. Może zmniejszył cene bo nie może go sprzedać. Ja o gas gasach słyszałem tylko że mają dobre zawiechy, tylko nie wiem jak z silnikiem :icon_mrgreen: Edytowane 6 Lutego 2007 przez Piotrekmx_125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 gasy już jako nowe są dosyć tanie, sam chciałem kupić ćwiarę nową za 22tys ale kredytu rodzicom nie udzielili ;) . z tego co się orientuję to setka ma 2 mapy zapłonu przełączane przy kierownicy. trzeba na żywo obejrzeć sprzęta i będzie wiadomo co nie halo. P.S.ja bite 8 miesięcy kmxa wystawiałem na allegro, znalazł się tylko 1 chętny obejrzenia no i go kupił uff, chwała mu :icon_mrgreen: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 A jak z awaryjnością? Kiedyś na forum było troche o Gas Gas'ach, no i jak pamiętam zdania były podzielone co do awaryjnosci, chyba kadra polski latała na Gas Gas(ale pewny nie jestem) i sie sypały, czy jakoś tak, nie pamiętam już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 zadzwon popytaj sie co i jak, czemu koles opuscil cene o 3 tys zl (dziwna sprawa) pozdrawiamopuscił cene bo cięzko jest teraz sprzedac motocykl przy takiej ilosci ofert. Ja poprzednie moto wystawiałem przez kolo 7 miesięcy i obejzało go max 3 z czego 3 wzioł. Cytuj http://www.DywanSzop.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Enduro Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 (edytowane) A da się do takiego Gas Gas-a potem jakieś części dostać?? Co do firmy to raczej powiedział bym że ok i chyba awaryjna nie jest bardziej niż inne bo na MŚ w trialu rządzi :icon_razz: Edytowane 6 Lutego 2007 przez Johny Enduro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekmx_125 Opublikowano 6 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 Pytałem się w sklepie o części do niego już. Facet powiedział mi że na części się długo czeka. Za tłok powiedział mi 400 zł(oczywiście zamiennik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prokto Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Generalnie to to jest super oferta..ale bez posłuchania moto i obejżenia na żywo to ciężko powiedzieć... Części drogie..moto nipopularne...wytrzymałe...nie dla biedaków.. powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi