zi.gi (wariat) Opublikowano 24 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Dzięki dojechałem bez problemów. Narazie go tylko umyłem i dałem kufer do zszycia. Więcej nie zdążyłem bo mam prace poza miejscem zamieszkania i całe tygodnie mnie nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 To juz tyle czasu minelo od naszego spotkania widze ze wdarl sie marazm w nasze zycie i poddalismy sie jesieni a moze tak to odmienic i jeszcze sie gdzies spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 4 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 To juz tyle czasu minelo od naszego spotkania widze ze wdarl sie marazm w nasze zycie i poddalismy sie jesieni a moze tak to odmienic i jeszcze sie gdzies spotkacNo u nie całkowita martwota, bo sprzedałem moto i szukam cóś nowego.....ale czas niedługo zacząć myślec o spotkaniu Viragowców w Kletnie na wiosnę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 a widzisz Marcysiek ja tez sprzedałem mojego Virka itez szukam :) powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Ouu widzę że odchodzi się od VIRAGO, :lalag: ZDRAJCY!!!!!!!!!! :lalag: :lapad: :( :biggrin: SZEROKOŚCI,Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Ouu widzę że odchodzi się od VIRAGO, :( ZDRAJCY!!!!!!!!!! :icon_question: :bigrazz: :bigrazz: :biggrin: SZEROKOŚCI,Jarek ja pozostaję wierny, chociaż w innym temacie dowiedzieć by się można, że odchodzi się od wierności :icon_question: Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Ouu widzę że odchodzi się od VIRAGO, :wink: ZDRAJCY!!!!!!!!!! :evil: :lapad: :lapad: :lapad: SZEROKOŚCI,JarekOj Jarek, zaraz zdrajcy....motocykl jest kultowy to fakt i pozostanie na zawsze w mojej świadomości jako najlepsza maszynka na świecie....względy praktyczne zmuszają jednak do zmiany sprzęta....spróbój zrobić tak z 500 km z plecakiem i bagażami przy moich i plecaka gabarytach.... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Oj Jarek, zaraz zdrajcy....motocykl jest kultowy to fakt i pozostanie na zawsze w mojej świadomości jako najlepsza maszynka na świecie....względy praktyczne zmuszają jednak do zmiany sprzęta....spróbój zrobić tak z 500 km z plecakiem i bagażami przy moich i plecaka gabarytach.... :P Marcyś, a może boczny kosz do virażki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 oj nie zdrajcy bo w sercu zawsze bedzie VIRAGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 A może przykleimy na baki Napis Virago ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 13 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 to jest pomysł :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 Marcyś, a może boczny kosz do virażki?Yamaszka poszła do ludzi.....a kosz to niezły pomysł.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Hey - jak mogliscie spuścic Wasze VIRÓWECZKI??? :flesje: rozumiem kupic inny motocykl ale jako drugi :icon_mrgreen: Apropo KLETNA - to wiadomo może już coś na temat Sylwestra 07/08? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Yamaszka poszła do ludzi.....a kosz to niezły pomysł....Marian kupuj jak najszybciej nowe cacko, bo przyjdzie ci na wiosnę n :icon_question: a rowerze do Kletna przyjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 ja zaraz jade w okolice wroclawiaogladac nowego sprzeta, jak bedzie ok- biore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi