pierwoszow Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Obejżałam zdjęcia, widać, że fajna impreza była :icon_mrgreen:Pierwoszów jako bizon mnie rozłożył na łopatki :icon_mrgreen:Zaraz ,zaraz nie jak bizon lecz jak Żubr.(u nas nie ma bizonów) :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozak Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Hej! Ja dotarłem do Gorzówka o 16, nie bez przygód po drodze. Wyleciała mi ta cholerna śruba od stopki, całe szczęście sznurek do snopowiązałek był na dnie sakiewki :icon_razz: . Pozdrawiam wszystkich dziekując za miłe towarzystwo i świetna zabawę. Cytuj www.podrobka.com/images/stories/logo.png Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 i obiecane foty - OJ SIĘ DZIAŁO http://picasaweb.google.pl/hamir56/Kletno092007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Jeszcze jedno wszyscy chętni na koszulki z kletna proszę o wpis poczekamy do czwartku i zamówimy brakująceEKHM ... to może dla kjujika też ? :icon_razz: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zosia_ Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Zaraz ,zaraz nie jak bizon lecz jak Żubr.(u nas nie ma bizonów) :) Jaaaasne, i Indian tez może nie ma ? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andirut Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Nastepna porcja fotek. Miłego oglądania :) http://www.instantgallery.pl/user/563/ Edytowane 17 Września 2007 przez andirut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Witajcie wszystkie Motonitki i Motonici!!! Niechaj się stanie sprawiedliwość i oddam swoje słowo dziękczynne za wspaniałą atmosferę, pogodę nie tylko ducha i wyśmienite towarzystwo was wszystkich - moja nowa rodzinko :crossy: Szczególne wielkie dzięki organizatorom (marcyśkowi) i tym, którzy się mną zaopiekowali na samym początku :icon_biggrin: (bzyku) i wszystkim tym z którymi tak wspaniale się bawiłem, odpoczywałem i bezpiecznie wróciłem do domku. Postaram sie wrzucić zdjęcia zmojego aparatu a jest ich trochę. Kiedy następne KLETNO? Jarek/vel pilot/ ROUTE 66 RIDER SZEROKOŚCI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen14 Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Ma ktoś zdjęcie jak spałem z owieczką? PozdrawiamBłażej rower błażeja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Wzwiazku z tym iz Kletno wtym roku juz zaliczone,nalezy pewnie juz dzis zarezerwowac miejsce na impreze wroku 2008 A WIEC ZEZERWUJE RAZY 2 U WIEDZMINA choc wiem ze zmienia sie wlasciciel ale pewnie buda bedzie stala na swoim miejscu. Ps to jest refleks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Wzwiazku z tym iz Kletno wtym roku juz zaliczone,nalezy pewnie juz dzis zarezerwowac miejsce na impreze wroku 2008 A WIEC ZEZERWUJE RAZY 2 U WIEDZMINA choc wiem ze zmienia sie wlasciciel ale pewnie buda bedzie stala na swoim miejscu.Ps to jest refleksNo byłeś "First" ale ja ja też rezerwuję 2 miejsca u Następcy wiedźmina (no, no rozwijamy się/dwa miejsca!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 (edytowane) Hamir56 * 2Kosin * 2Królik * 2Pierwoszów * 2Marcysiek * 2Cyce * 2 w domku przy kominku No to Marcyś musi tworzyć nową listę HEHEHE i jeszcze sprawa koszulek, kto chce do czwartku pisać Edytowane 17 Września 2007 przez hamir56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 17 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Wszystko lipa , dla mnie i dla niedżwiedzia miejsce w jaskini. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 17 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2007 Troche wcześnie jeszcze zakładac temat, bo do wiosny urosnie nam nie do przerobienia....ale zadanie podjete.....pozdrowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1965 Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Hamir56 * 2Kosin * 2Królik * 2Pierwoszów * 2Marcysiek * 2Cyce * 2 w domku przy kominku No to i ja: Arek1965 *2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 18 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 a ja jeszcze poczekam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi