MariuszJ Opublikowano 9 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 off nieeeprzetrwa do nastepnych kletnowkich spotkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Czy ktoś może zamówił mszę w intencji pogody na Kletno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 naklejki zamowionehttp://img184.imageshack.us/my.php?image=zdjcie437bw0.jpg wzialem 100 szl wyszlo taniejnie po 3 zll lecz po 2zl za szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Czy ktoś może zamówił mszę w intencji pogody na Kletno?Mirek nie kracz, pogoda zamówiona..... naklejki zamowionehttp://img184.imageshack.us/my.php?image=zdjcie437bw0.jpg wzialem 100 szl wyszlo taniejnie po 3 zll lecz po 2zl za sztNaklejki OK, do zobaczenia w Kletnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 tak teraz patrzebrakuje roku ale zaraz sie tym zajmei bedzie 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukkasia Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Hejka,Jestesmy w Czeskich Budziejowicach, dorwalam sie do komputera :biggrin: dzieki jeszcze raz za pomoc przy koszulkach... Naklejka fajna, ale jesli ma byc data, to lepiej 14-16. WRZESNIA 2007Ahoj :buttrock: Pozdrowkalukkasia P.S. zaklinajcie pogode, bo jak nieee to ... :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 wiem wiemdata bedzie zmienionajuz sie tym zajalem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Jeżeli jest jeszcze miejsce to proszę mnie dopisać,niestety mogę przyjechać dopiero w sobotę więc nie będzie mnie na pierwszym wieczorku zapoznawczym :P Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Jeżeli jest jeszcze miejsce to proszę mnie dopisać,niestety mogę przyjechać dopiero w sobotę więc nie będzie mnie na pierwszym wieczorku zapoznawczym :) Pozdrawiam.Lombardo miejsca są.Śmiało wal będzie miło cię zobaczyć :) Powoli zbliża się termin wyjazdu.Czy ktoś wie kiedy i którędy będzie leciał przez Wrocław.Ja jak dobrze pójdzie to będę leciał do Kletna w piątek koło 12.00 może się ktoś przyłączyć.Od Szklar leci ze mną Arek1965 ;) Edytowane 11 Września 2007 przez pierwoszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 my przez wroclaw lecimy w czwartek wieczoremmysle ze bedzie to kolo 22;00 jak nie damy radybedziemy dzwonic z prosba o pomoc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx-wulkan Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 WitamJezeli są wolne miejsca jeszcze to może i ja sie podłacze.Motocykl nie ten ale jeśli można to ja bardzo chętniePoleci ktoś może przez Ostrów Wlkp w piątek?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 nowa lista:Sądejówka Priest 666 - 1mmm757 - 3 (od czwartku)jan kalin- 1bartic - 1dangel - 2Tadek - 1andirut - 2j63 - 1Kjujik - 1 - (od czwartku)TomaszMilewski - 2 (od czwartku)qdlaty2004 - 1Ksywka - 4Bobi - 1Błażej - 1 (szopen14)Marcin- 1tomekgryfice - 1Witek510 - 1Misiek - 1Unek, Aga - 2 (?)Jawa Perak- 4ROUTE 66 RIDER - 1 Śnieżnik ViragoYama - 1Kozak - 1Buber, Piaffe - 3Kaka - 1zi.gi(wariat) - 2 (r+z)PowelL, Lukkasia - 2BlackoGodiva - 2Arek1965- 2 - Arek jesli kanciapa u Wiedzmina (ciemna bez okna) będzie jeszcze wolna to masz nocleg przy knajpie...lombardo - 1mx-wulkan - 1 Przy knajpie Bikers Choice Cyklotron - 1 - od czwartku + 2 dadatkowe = 3 (dało radę załatwić)Jedrula (BMW) - 1 - od czwartkuTomek (CBR) - 1 - od czwartku Maciek (disel) - 1 - od czwartkuCezesek - 2Kresnal, Irka - 2jedrek 342 - 2 meldować się u Wiedżmina lub Wojtka (Łysego) Nocleg przy kominku Hamir 56 - 2Kosin - 2 (oj Kosin ta Kawa Cię będzie kosztować.....)Marek - 2Pierwoszow - 2marcysiek - 2 Proszę wszystkich znajdujących się na liście o potwierdzanie uczestnictwa (na PW lub komórkę -507064670), oczywiście jeśli ktoś to już uczynił osobiście lub na forum to nie ma takiej potrzeby.W Sadejówce, Przy Kominku oraz przy knajpie Bikers Choice nie ma juz miejsc noclegowych, chyba, że ktoś wypadnie. Miejsca noclegowe są jeszcze w Śnieżniku, więc jesli ktoś jeszcze chętny to prosze tam uderzać przez mnie lub bezpośrenio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 nowa lista:Sądejówka Priest 666 - 1mmm757 - 3 (od czwartku)jan kalin- 1bartic - 1dangel - 2Tadek - 1andirut - 2j63 - 1Kjujik - 1 - (od czwartku)TomaszMilewski - 2 (od czwartku)qdlaty2004 - 1Ksywka - 4Bobi - 1Błażej - 1 (szopen14)Marcin- 1tomekgryfice - 1Witek510 - 1Misiek - 1Unek, Aga - 2 (?)Jawa Perak- 4ROUTE 66 RIDER - 1 Śnieżnik ViragoYama - 1Kozak - 1Buber, Piaffe - 3Kaka - 1zi.gi(wariat) - 2 (r+z)PowelL, Lukkasia - 2BlackoGodiva - 2Arek1965- 2 - Arek jesli kanciapa u Wiedzmina (ciemna bez okna) będzie jeszcze wolna to masz nocleg przy knajpie...lombardo - 1mx-wulkan - 1 Przy knajpie Bikers Choice Cyklotron - 1 - od czwartku + 2 dadatkowe = 3 (dało radę załatwić)Jedrula (BMW) - 1 - od czwartkuTomek (CBR) - 1 - od czwartku Maciek (disel) - 1 - od czwartkuCezesek - 2Kresnal, Irka - 2jedrek 342 - 2 meldować się u Wiedżmina lub Wojtka (Łysego) Nocleg przy kominku Hamir 56 - 2Kosin - 2 (oj Kosin ta Kawa Cię będzie kosztować.....)Marek - 2Pierwoszow - 2marcysiek - 2 Proszę wszystkich znajdujących się na liście o potwierdzanie uczestnictwa (na PW lub komórkę -507064670), oczywiście jeśli ktoś to już uczynił osobiście lub na forum to nie ma takiej potrzeby.W Sadejówce, Przy Kominku oraz przy knajpie Bikers Choice nie ma juz miejsc noclegowych, chyba, że ktoś wypadnie. Miejsca noclegowe są jeszcze w Śnieżniku, więc jesli ktoś jeszcze chętny to prosze tam uderzać przez mnie lub bezpośrenio. Marcys ja niestety bede sam takze jest jeszcze jedno miejsce dla kogos w sadejowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 mnie wykreślcie z listy. nie mam jak dojechać, poza tym, kiedy jest to spotkanie? bo ja wracam z holandii dopiero w poniedziałek pozdrawiambartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Witam, Marcyś w związku z tym że Batric i plecak Milewskiego nie jadą mamy dwa wolne miejsca w Sądejówce, więc proszę o rezerwację dla parki z naszej parafii na Gold Wingu, dla Cycusia i jego plecaka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi