cezsek Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 To ja zapytam po raz kolejny:leci ktoś od mojej strony?Ewentualnie gdzieś z okolic Strzelec (Strzelc?) Opolskich?Dajcie znać, to może polecimy razem?Tylko, że ja dopiero w sobotę...Ale może być nawet o 5. rano... :icon_eek: Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 w niedzielę jednak odpada wyjazd do Czerska (może po 15.00 gdzieś się wyrwę) jest koniec m-ca i dopinam plany, więc tylko krótki wypad w sobotę na motobajzel i spowrotem do roboty. Będę w kontakcie gdybyście dłużej zabawili w okolicy Góry Kalwarii. KaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 i znowu sie umawiamy na jakies inne wyjazdyniz do kletna, zaraz bedzie opr. :icon_eek: :) :D tak sobie zartuje :biggrin: kletno juz prawie zapiete na ostatni guzik, tydzien przed jeszcze poprzypominamy i spoko moze jak tam bedziemy to przydyskutujemyspotkanie gdzies nad morzem :lalag: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 i znowu sie umawiamy na jakies inne wyjazdyniz do kletna, zaraz bedzie opr. :buttrock: :crossy: :wink: tak sobie zartuje :icon_arrow: kletno juz prawie zapiete na ostatni guzik, tydzien przed jeszcze poprzypominamy i spoko moze jak tam bedziemy to przydyskutujemyspotkanie gdzies nad morzem :banghead: :icon_arrow:Nad morzem....czemu nie...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 i znowu sie umawiamy na jakies inne wyjazdyniz do kletna, zaraz bedzie opr. :crossy: :crossy: ;) tak sobie zartuje :biggrin: kletno juz prawie zapiete na ostatni guzik, tydzien przed jeszcze poprzypominamy i spoko moze jak tam bedziemy to przydyskutujemyspotkanie gdzies nad morzem :lalag: :crossy: A może w dolinie Rospudy koło Augustowa? Byłem tam na wczasach w zeszłym roku i jest naprawdęładnie, nic nie przesadzają w TV. :biggrin: Z Augustowa rzut beretem do Wilna. Mozna by zorganizować jednodniowy wypad na Litwę.Zgadzam się, że w Kletnie powinniśmy podjąć decyzję o kolejnym spotkaniu. Jest tyle miejsc w Polsce wartych zobaczenia, że nie powinno być problemu z wyborem. A tak w kwestii śmigania po okolicy i odchodzenia od tematu Kletna to można potraktować te wypady jako trening przed zasadniczą podróżą. My z grupy "Północ" musimy wjeździć się w sprzęt po zimie bo droga przed nami daleka :crossy: . Tak więc przypominam, że spotykamy się z Tomaszem Milewskim jutro (niedziela) 10.30 w Jankach na stacji Neste. Zapraszamy innych na wycieczkę do zamku. Szkoda Kaka, że nie możesz jechać z nami. Pozdrawiam,VY Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 PROT bardzo cieszę się że zdecydowałeś się na Kletno.Do miłego zabaczenia ;)Ja też ... już mi się Pałacem Kultury odbijało po zimie :biggrin: Czas z ziomalami polatać. No to jak wpuszczacie mnie na nie-Virażce to przybywam :crossy: Bójcie się ! :crossy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 31 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Ja też ... już mi się Pałacem Kultury odbijało po zimie :wink: Czas z ziomalami polatać. No to jak wpuszczacie mnie na nie-Virażce to przybywam :buttrock: Bójcie się ! :icon_twisted: :flesje:Daj znać czy Ci nocleg zarezerwować (ile osób), może być wolne miejsce przy Biker's Choice za 25 zeta...ale tam pokoje 4-osobowe, bedziesz mial kogos w pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 :icon_twisted: Rezerwacja dla Jędrka 342 dostał pozwolenie od drugiej połowy .Nie wiemdlaczego sam sie zgłasz?????Aha ma problemy z logowaniem na forum?chyba????? :wink: Nad morzem....czemu nie...? :buttrock: Dobry zlocik na wyspie Wolin chyba w Lipcu .Ja tam :flesje: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 31 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 :biggrin: Rezerwacja dla Jędrka 342 dostał pozwolenie od drugiej połowy .Nie wiemdlaczego sam sie zgłasz?????Aha ma problemy z logowaniem na forum?chyba????? :wink: :biggrin: Dobry zlocik na wyspie Wolin chyba w Lipcu .Ja tam :biggrin: :biggrin:witam rezerwuje 1 miejsce do Kletna dzięki ci kalin :biggrin: nareszcie zalogowany :biggrin: a co do Lipca jadę :lalag: :crossy: z połową drugą jak zda prawko i ja mam kupić moto :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 (edytowane) witam rezerwuje 1 miejsce do Kletna dzięki ci kalin :flesje: nareszcie zalogowany :biggrin: a co do Lipca jadę :lalag: :crossy: z połową drugą jak zda prawko i ja mam kupić moto :lalag:Witamy kolejnego uczestnika spotkania w Kletnie. :clap: Widze że kolega jest w temacie Kletna :flesje: , ja też miałem kłopoty z logowaniem.Robiłem to dwa razy i teraz jestem zalogowany nie pod swoim nikiem :crossy: i na poczcie żony :biggrin: Edytowane 1 Kwietnia 2007 przez r+z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witamy kolejnego uczestnika spotkania w Kletnie. :flesje: Widze że kolega jest w temacie Kletna :biggrin: , ja też miałem kłopoty z logowaniem.Robiłem to dwa razy i teraz jestem zalogowany nie pod swoim nikiem :crossy: i na poczcie żony :biggrin:Próbójcie tędy wchodzić na forum - http://forum.moto.win.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powell Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 No pięknie, a ja niestety przespałem informację o spotkaniu w Kletnie i dopiero teraz się dowiedziałem o tej wspaniałej imprezie. Z tego samego powodu ominął mnie wypad do Torunia - bardzo żałuję :rolleyes:, gdybym wiedział, na pewno bym się pojawił. Widzę, że sporo ludzi jedzie do Kletna z daleka, ja mam jeszcze trochę obaw, czy jechać, z Bydgoszczy to jakieś 380km. Ale Wasz zapał mnie dopinguje, muszę sprawdzić, czy mi się uda przygotować motocykl (wymiana opon i parę innych szczegółów) i może przyjedziemy do Was z moją małżonką :crossy:. Na razie niestety niczego nie mogę obiecać ani tym bardziej zapisywać się na listę. Ale wpisuję się tu jako osoba bardzo zainteresowana spotkaniami Viragowców, nie tylko w Kletnie, ale i wszędzie :evil: Co do spraw technicznych - rozumiem, że jeśli sam sobie załatwię nocleg w Kletnie, to mnie nie wyrzucicie z imprezy, jeśli przyjadę niezapowiedziany? Składkę oczywiście uiściłbym na miejscu. Niezmiernie się cieszę, że jest tylu sympatycznych ludzi, którzy podzielają moje zamiłowanie do Virago :biggrin: Pozdrawiam wszystkich, mam nadzieję, że się wkrótce spotkamy, jeśli nie w Kletnie, to gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Wiatam serdecznie , dla kolegi z Bydgoszczy nie martw sie my jedziemy z Wawy i mamy do przejechania 450 km i mysle ze damy rade a poza tym spotkanie na ktore sie wybieramy jest dla fajnych ludzi ktorzy maja ochote sie spotkac w milym gronie i mysle ze kazdy bedzie trzymal fason i bedzie milo. Spotkalem sie dzisiaj z Virago Yama na malym spacerku bylo bardzo super geby nam sie nie zamykaly tyle mielismy do powiedzenia a przeciez wcale sie wczesniej nie znalismy,zrobilismy troche zdjec jednak ja nie potrafie jeszcze ich tu zainstalowac moze Yama to zrobi.Odwiedzilismy ruiny zamku w CZERSKU serdecznie polecam po przybyciu na miejsce stwierdzilem, ze kiedys juz tam bylem ale bylo to chyba z 15 lat temu ach ta pamiec.Serdecznie wszystkich pozdrawiam i moze uda nam sie jeszcze spotkac przed Kletnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 pawell w blyskawiccznym tepie musisz poskladac motoi wybrac sie do kletna, spotkamy sie gdzies po drodzei mykniemy razem. nie bede tyle kilasow sam dralowal pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2007 pawell w blyskawiccznym tepie musisz poskladac motoi wybrac sie do kletna, spotkamy sie gdzies po drodzei mykniemy razem. nie bede tyle kilasow sam dralowalpozdrPawell wpisuję Cię na listę ze znakiem zapytania, a moto składaj jak najprędzej i sprężaj się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi