eksces Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 mi by odpowiadało tak najwczsniej kolo 16.00 ruszyć, zeby mozna bylo w piatek popracowac jeszcze. a przez wrocław przejedziecie tylko sie w centrum nie wpakujcie bo w tych godzinach w piatek to jest masakra:) moge wam opracować jakąś trasę na około ale nie wiem czy sie nie zgubicie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 boczne drogi mogą być słabej jakości więc lepiej nie ryzykować i śmigać głównymi ze stałą prędkością. zimy prawie nie było a i tak drogi dziurawe jak ser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ViragoYama Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 mi by odpowiadało tak najwczsniej kolo 16.00 ruszyć, zeby mozna bylo w piatek popracowac jeszcze. a przez wrocław przejedziecie tylko sie w centrum nie wpakujcie bo w tych godzinach w piatek to jest masakra:) moge wam opracować jakąś trasę na około ale nie wiem czy sie nie zgubicie:) Dzięki za propozycję, A co sądzisz o trasie KĘPNO-NAMYSŁÓW-BRZEG-STRZELIN. Da się przejechać bez większych problemów, mam na myśli jakość nawierzchni? Z jaką prędkością można pokonać tą trasę bez narażania zdrowia? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 mi by odpowiadało tak najwczsniej kolo 16.00 ruszyć, zeby mozna bylo w piatek popracowac jeszcze. a przez wrocław przejedziecie tylko sie w centrum nie wpakujcie bo w tych godzinach w piatek to jest masakra:) moge wam opracować jakąś trasę na około ale nie wiem czy sie nie zgubicie:) a moze poprostu po nas wyjedziesz pare kilasow przed wroclawi przeprowadzisz przez swoje miasto potem zbierzemy sie do kupy i jazda do kletna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 dobry pomysł bo jak tam wiedziemy w godzinach szczytu to kłopociki będą;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 no coś sie pomysli. zobacze o ktorej moja kobita bedzie mogła wyjść z pracy i o ktorej wy bedziecie dojezdzac do wrocławia. te 2 rzeczy trzeba by zgrac jakoś:crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 będziemy w kontakcie. najwyżej ja, albo ktoś inny was przejmie, jeśli ekscesa zatrzymają siły wyższe :crossy: mój tel: 667 400 239 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eksces Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 ano, tel do mnie to 508 067 868 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r+z Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 To mi się podoba. :D Dzięki kolegom z Wrocławia za propozycje pomocy przy przejazdzie przez miasto.Ja jestem za połączeniem naszych tras(sił) i najechaniem Kletna dużą grupą. Oczywiście z pomocnej dłoni skorzystamy i postaramy się dojechać jak najszybciej, aby nie blokować reszty kolegów. Podajcie o której mamy być na przykład na PSIM POLU (jakaś stacja paliw lub inny charakterystyczny punkt) Do mnie(Włocławek) dojeżdźa mmm757(Świecie) jedziemy do (Zgierza)tam dołączy qdlaty2004 tu prośba aby określił miejsce spotkania. W to miejsce pozwole sobie zaprosić kolegów z Warszawy i okolic czyli: Cyklotron,Kaka,Tomasz Milewski,Virago Yama Potem proponuje przez Pabianice do Sieradza gdzie dołączy do nas witas39 potem wspólnie kierunek Wrocław po drodze pauza na obiadek. To jest moja propozycja, a jak na tą wizje zapatrują się szanowni koledzy? Zbyszek. PS. Oczywiście po drodze może do nas dołączyć kolega z Kalisza oktopus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 5 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 To mi się podoba. :D Dzięki kolegom z Wrocławia za propozycje pomocy przy przejazdzie przez miasto.Ja jestem za połączeniem naszych tras(sił) i najechaniem Kletna dużą grupą. Oczywiście z pomocnej dłoni skorzystamy i postaramy się dojechać jak najszybciej, aby nie blokować reszty kolegów. Podajcie o której mamy być na przykład na PSIM POLU (jakaś stacja paliw lub inny charakterystyczny punkt) Do mnie(Włocławek) dojeżdźa mmm757(Świecie) jedziemy do (Zgierza)tam dołączy qdlaty2004 tu prośba aby określił miejsce spotkania. W to miejsce pozwole sobie zaprosić kolegów z Warszawy i okolic czyli: Cyklotron,Kaka,Tomasz Milewski,Virago Yama Potem proponuje przez Pabianice do Sieradza gdzie dołączy do nas witas39 potem wspólnie kierunek Wrocław po drodze pauza na obiadek. To jest moja propozycja, a jak na tą wizje zapatrują się szanowni koledzy? Zbyszek. PS. Oczywiście po drodze może do nas dołączyć kolega z Kalisza oktopus.Ale organizacja....fiufiu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 no no ja w sumie najdalej z polnocy wszystkich bede zabieral po drodzeale jak by ktos chcial cos obgadac lub no wiecie to... 501 163 476 pozdr. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 5 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 To mi się podoba. :) Dzięki kolegom z Wrocławia za propozycje pomocy przy przejazdzie przez miasto.Ja jestem za połączeniem naszych tras(sił) i najechaniem Kletna dużą grupą. Oczywiście z pomocnej dłoni skorzystamy i postaramy się dojechać jak najszybciej, aby nie blokować reszty kolegów. Podajcie o której mamy być na przykład na PSIM POLU (jakaś stacja paliw lub inny charakterystyczny punkt) Do mnie(Włocławek) dojeżdźa mmm757(Świecie) jedziemy do (Zgierza)tam dołączy qdlaty2004 tu prośba aby określił miejsce spotkania. W to miejsce pozwole sobie zaprosić kolegów z Warszawy i okolic czyli: Cyklotron,Kaka,Tomasz Milewski,Virago Yama Potem proponuje przez Pabianice do Sieradza gdzie dołączy do nas witas39 potem wspólnie kierunek Wrocław po drodze pauza na obiadek. To jest moja propozycja, a jak na tą wizje zapatrują się szanowni koledzy? Zbyszek. PS. Oczywiście po drodze może do nas dołączyć kolega z Kalisza oktopus. Planowałem jechać przez Piotrków i ominąć Wrocław odbijając w Kępnie, ale czemu nie, możemy Twoją trasą, dla towarzystwa cygan dał się powiesić :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 (...) po drodze pauza na obiadek.Żarełko proponuję wam w miejscowości Walichnowy - jest tam zakład mięsny a przy nim knajpa firmowa. Duży wybór, smacznie, dobrze, w przystępnej cenie i co ważne jeśli będziedzie dużą grupą to nie będziecie długo czekać. Co prawda będziecie musieli troszkę odbić jadąc z Sieradza (tak z 2km), ale wydaje mi się że warto :D Może jeździ ktoś trasą Wrocek-Wawa i zna to miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 Żarełko proponuję wam w miejscowości Walichnowy - jest tam zakład mięsny a przy nim knajpa firmowa. Duży wybór, smacznie, dobrze, w przystępnej cenie i co ważne jeśli będziedzie dużą grupą to nie będziecie długo czekać. Co prawda będziecie musieli troszkę odbić jadąc z Sieradza (tak z 2km), ale wydaje mi się że warto :D Może jeździ ktoś trasą Wrocek-Wawa i zna to miejsce? Veni, vidi, zjadłem, było OK. Popieram... Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 6 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2007 witam w zgierzu możemy spotkać się przy McDonaldzie bo jest przy głownej trasie a kolegów z Warszawy zabierzemy już z Łodzi no chyba, że będą chcieli zjechać z trasy na Zgierz. pozdrawiam mój tel : 510 282 003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi