WLD_Wlodi Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 (edytowane) Koles chce za nia 1500zl albo dam mu Yamahe i on doplaci 500zl. Maszyna wieksza by sie przydala, ale jesli jest okazja to.... :cool: Edytowane 12 Lutego 2007 przez WLD_Wlodi Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ktory rocznik ta NSR ?Kolesiowi raczej sie nie opłaca, uważaj, bo to może byc jakiś wałek - koles poprostu chce sie pozbyc sprzeta jak najszybciej :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Rocznik 1994r.Aukcja: http://www.allegro.pl/item164991162_honda_nsr_warto_.htmlEw. Sprzedam moja DT 50 R bo mam juz kupca za 2600zl, albo pogadam z kolesiem od NSR powiem ze to nowsza wersja Dt , ze to, tamto i moze sie zamieni za doplata... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 13 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2007 obawiam się że gościu liczy żeby dostać dobrego sprzęta za badziewie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 A skąd wiesz, że ta DT to dobry sprzęt??A skąd wiesz, że ta nsr jest rozjebana??Może nie słusznie sie obawiasz :icon_razz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubix Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Rocznik 1994r.Aukcja: http://www.allegro.pl/item164991162_honda_nsr_warto_.htmlEw. Sprzedam moja DT 50 R bo mam juz kupca za 2600zl, albo pogadam z kolesiem od NSR powiem ze to nowsza wersja Dt , ze to, tamto i moze sie zamieni za doplata... popros faceta o (dokładne ) fotki obsyp go gradem pytań, wypytaj o historie sprzętu :lalag: fakjtycznie troche to podejrzane.. :biggrin: a tak pozatym to wszystko musisz przemyslec sam, nsr;ka to całkiem inny typ motocykla.pozdrawiam :crossy: no i PS: mimo wszystko swietny sprzęt :icon_razz: :biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 popros faceta o (dokładne ) fotki obsyp go gradem pytań, wypytaj o historie sprzętu :) fakjtycznie troche to podejrzane.. :) a tak pozatym to wszystko musisz przemyslec sam, nsr;ka to całkiem inny typ motocykla.pozdrawiam :) no i PS: mimo wszystko swietny sprzęt ;) :) :clap:Myślałem o tym sporo czasu więc myśłe wziąć NSRke do szpanu na kilka tygodni i odrazu ją sprzedawać. Potem kupie DT 80. Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Bedziesz rwał dupy jak trzeba :icon_biggrin: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Litrus Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Hmm... zebys nie zamienil "siekierki na kijek" :D Przeciez te nsrki nie sa zbyt mocne... jak wyglada ? moze jakies foty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Wygląda(a raczej wyglądała) całkiem nieźle, tylko przednia owiewka do pomalowania ale to świadczyło o wypadku....I tak już nie ważne bo koleś nie chce się już zamienić... Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
na koło Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Wygląda(a raczej wyglądała) całkiem nieźle, tylko przednia owiewka do pomalowania ale to świadczyło o wypadku....I tak już nie ważne bo koleś nie chce się już zamienić...Po wypadku to się rame maluje i spawa :( .To była wywrotka na postoju lub malutki szlif :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Sprzedam moja DT 50 R bo mam juz kupca za 2600zl,to na co czekasz, heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 to na co czekasz, hehKoleś krótko mówiąc się napalił ale nie ma kasy narazie :) Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 18 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Czyli nie masz kupca krótko mówiąc :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Czyli nie masz kupca krótko mówiąc :clap:Nom :icon_mrgreen: Mam plan żeby zarejestrować DT50(na motorower oczywiście) i wstawić silnik od DT 80. Czy wejdzie LC2?? Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi