Skocz do zawartości

Mam... Yamaha DT50 R

WLD_Wlodi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Rocznik 1994r.

Aukcja: http://www.allegro.pl/item164991162_honda_nsr_warto_.html

Ew. Sprzedam moja DT 50 R bo mam juz kupca za 2600zl, albo pogadam z kolesiem od NSR powiem ze to nowsza wersja Dt , ze to, tamto i moze sie zamieni za doplata...

www.odszkodowania-wlodarczyk.pl

Rocznik 1994r.

Aukcja: http://www.allegro.pl/item164991162_honda_nsr_warto_.html

Ew. Sprzedam moja DT 50 R bo mam juz kupca za 2600zl, albo pogadam z kolesiem od NSR powiem ze to nowsza wersja Dt , ze to, tamto i moze sie zamieni za doplata...

popros faceta o (dokładne ) fotki obsyp go gradem pytań, wypytaj o historie sprzętu :lalag: fakjtycznie troche to podejrzane.. :biggrin:

a tak pozatym to wszystko musisz przemyslec sam, nsr;ka to całkiem inny typ motocykla.

pozdrawiam :crossy:

no i PS: mimo wszystko swietny sprzęt :icon_razz: :biggrin: :flesje:

popros faceta o (dokładne ) fotki obsyp go gradem pytań, wypytaj o historie sprzętu :) fakjtycznie troche to podejrzane.. :)

a tak pozatym to wszystko musisz przemyslec sam, nsr;ka to całkiem inny typ motocykla.

pozdrawiam :)

no i PS: mimo wszystko swietny sprzęt ;) :) :clap:

Myślałem o tym sporo czasu więc myśłe wziąć NSRke do szpanu na kilka tygodni i odrazu ją sprzedawać. Potem kupie DT 80.

www.odszkodowania-wlodarczyk.pl

Wygląda(a raczej wyglądała) całkiem nieźle, tylko przednia owiewka do pomalowania ale to świadczyło o wypadku....I tak już nie ważne bo koleś nie chce się już zamienić...

Po wypadku to się rame maluje i spawa :( .To była wywrotka na postoju lub malutki szlif :lapad: