Mkorwas Opublikowano 3 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 Dla mnie za 100zł. No nie wiem czy za 100 zł ?? :/ On juz jest zabytkowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba9449 Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 No ale w kiepskim stanie... Ja mówie, że ja go mogę wziąć za 100. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 3 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2007 a jednak zgadłem, muszę totka wysłać :icon_exclaim: jak dla mnie jest wart koło 200-300 zł jeśli faktycznie oryginał Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JonekBP Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 jeśli to orginał i Peugot,a jak byś go jeszcze zlekka odnowił można wyciagnąć pod nazwą"zabytkowy" z 400-500zł :icon_rolleyes: Może wystaw na allegro go i dowiesz się za ile możesz go puścić w świat :lapad: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 4 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2007 CHŁOPAKI DZIĘKÓWA ZA WSZYSTKO ALE TO JEST PEUGOT I UWIERZCIE MI ALE ON JUZ JEZDZI :D DZIS GO SAM ZROBIłEM :buttrock: Musiałem tylko kupic manetki linki baczek :D noi najwazniejsze było to że było zardzewiałe sprzęgło które służy do tego odpalania .... gdy jest odpowiednia prędkosc to takie sprzęgiełko sie włącza i włącza sie rozruch :flesje: jest poezja :P orginał ;p Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję :flesje: a i jest on z 71 r. :flesje: Powiedzcie mi za ile ja to moge sprzedac ?Duuużo jak jest zabytkowy... gdy jest odpowiednia prędkosc to takie sprzęgiełko sie włącza i włącza sie rozruch :flesje: Tak to się odpala Vespe :D Prawie identyczna konstrukcja. Kumpel ma to wiem.Ale zembatka niezła :icon_mrgreen: Cytuj www.odszkodowania-wlodarczyk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol0545 Opublikowano 6 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2007 http://www.allegro.pl/item160905556_motoro...eugeot_104.htmlhttp://www.allegro.pl/item164229200_peugeot_103_mofa_.html Tu są troche droższe a modele są bardzo podobne ale ich stan jest lepszy gdybys doprowadził je do podobnego stanu mógłbyś zą wiosne popchnac go w podobnej cenie ale w takim stanie to szaro to widze .... Myśle ze teraz to tak od 150 do 200 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Widzisz, ja też miałem motorower z 73r. i poszedł za jakieś 200zł. Jak Ci się chce to go odmaluj itp. ładnie poskładaj i spróbuj sprzedać może trafisz jakiegoś jelenia (w co bardzo wątpie) i drożej sprzedasz. pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 doprowadź go do 100% sprawności technicznej, wyczyść elegancko, ale ja bym nie malował, niektórzy kolekcjonerzy (a właściwie może większość) woli orginalny lakier nawet bardzo zniszczony. Jak znajdziesz fanatyka to za dobre pieniądze go sprzedasz. :) Bądź cierpliwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziele90 Opublikowano 10 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Ewentualnie zakonserwuj go i niech sobie stoi przecież jeść nie woła a może za np 2 lata cena skoczy a motorków już niebedzie za wiele... zawsze mozesz kupca szukac na stronach old timerów itp może jakieś info na str klubu jakiegoś? tam ludzie czesto poszukują takich rzeczy, ewentulanie możesz sam cieszyć sie z możliwości jazdy na oryginalnym klasyku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi