hary kapuchan Opublikowano 19 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2007 WITAM WSZYSTKICH!JESTEM Z WAMI VROC 22764.POZDRAWIAMno, no ....witam ziomka z centralnej polski, no i witam wszystkich nowoprzybyłych :notworthy: .panowie, rośniemy w siłę :icon_razz: ...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 No no jak tak dalej będzie szło to faktycznie trzeba będzie założyć jakis rodzimy oddział VROC- a :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 No to pisze sie nato aby ze znajomym z VROC ktory ma nr 77 pogadac do kogo sie z tym zwrocic aby stworzyc chapter i co trzeba spelnic tylko nie dzisiaj bo troche mam klopot z trafieniem w klawisze a po angliczansku to juz wogle :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Fajnie macie chlopaki... jedni maja ISKRE inni VROC a my z hondy Shadow nic...Sa niby SHOC ale na ich stronach jest jakas sieczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 20 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Belgu zmien moto na porzadne a jakies co pisze sie przez H :) :buttrock: To tylko zart ale pomysl rozwaz :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Belgu zmien moto na porzadne a jakies co pisze sie przez H :) :buttrock: To tylko zart ale pomysl rozwaz :crossy: Zmieniac bede napewno... nie wiem jeszcze kiedy... kwestia kasy i czasu jej nazbierania.Chyba, ze uczkne cosik z kasy na mieszkanie... ale wtedy mnie ktos zabije...Myslalem aby nastepne moto bylo VT1000 albo VTX 1300. A tak wogole to chcialbym miec Valkyrie F6C.Sorry wszystkim za OT w temacie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Belgu, nie ISKRE tylko ISRE, ktorej sam jestem czlonkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Belgu, nie ISKRE tylko ISRE, ktorej sam jestem czlonkiem.masz racje...ale zauwaz, ze ISKRA lepiej brzmi niz ISRA :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varg Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 Mam takie jedno małe pytanko w sprawie vulcana 800 i już uciekam. Gdzie znajduje się tabliczka znamionowa? I jeszcze gdzie sprawdzić stan płynu chłodzącego? Cytuj Organizacja wycieczek motocyklowych po Mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 W moim Dandim tabliczka jest z przodu z prawej strony miedzy polkami zawieszenia.Plyn chlodzacy latwo sprawdzic. Za tylnim garnkiem jest zbiorniczek wyrownawczy i jest tam podzialka typu malo - full. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varg Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Miałbym ogromną prośbę, jeżeli komuś by się chciało zrobić zdjęcie tabliczki znamionowej oczywiście z zamazanymi numerami VIN, lub spisać wszystkie dane z niej to byłbym wdzięczny. Muszę wykonać nową na wzór. Cytuj Organizacja wycieczek motocyklowych po Mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 21 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 (edytowane) Masz bite moto czy sa inne okolicznosci ze nie masz tabliczki Edytowane 21 Lutego 2007 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varg Opublikowano 21 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2007 Wersja na USA i diagnosta się przyczepił braku normalnej tabliczki znamionowej. Zresztą tą samę sytuacje miałem z poprzednim sprzętem Yamahą Maxim.A może ktoś też ma wersje na stany vulcana i poprostu ta tabliczka jest w innym miejscu niż na główce ramy z prawej strony? Cytuj Organizacja wycieczek motocyklowych po Mazurach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Wersja na USA i diagnosta się przyczepił braku normalnej tabliczki znamionowej. Zresztą tą samę sytuacje miałem z poprzednim sprzętem Yamahą Maxim.A może ktoś też ma wersje na stany vulcana i poprostu ta tabliczka jest w innym miejscu niż na główce ramy z prawej strony?ja mam usa wersję 1500a - na nim nie ma tabliczki - jest natomiast na główce ramy naklejka (taka "nieździeralna") - jestem przed zerowym przeglądem i jeszcze nie wiem co na to diagnosta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WWaldi Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 (edytowane) Witam w klubieOd dziś jestem z Wami mój nr VROC22802. Co prawda to mój pierwszy sezon na Kawie VN800 Clasic po przesiadce z Virago VX700 , a że jeżdzę motocyklami od zawsze i czuję sie na niej świetnie. Temperamentem podobna do Virago , ale prowadzi się zdecydowanie lepiej i jak na crusiera dobrze pasuje do moich niezbyt imponujących gabarytów (168/62). Pilnie śledzę temat znaczków bo jestem takim zainteresowany, a jako że długo ujeżdżałem Virażke i należę do C.Y.C. mam już bardzo ładny znaczek tej grupy i znaczek ISRA. pozdrawiam ujeżdżaczy VN i wszystkich forumowiczów ---------------------------------------------------------------- Waldi ISRA13831 ; VROC22802 Edytowane 22 Lutego 2007 przez WWaldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi