suavec Opublikowano 12 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 Witam wszystkich VROCersów. Jestem szczęśliwym posiadaczem VN800 classic. :crossy: Chciałbym abyście mnie przyjeli do swojego grona. obecnie mieszkam we włoszech więc sezon na motor mam praktycznie cały czas i naprawdę trzeba przyznać że jest gdzie pośmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 19 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 (edytowane) Naszywki są juz u mnie. Teraz tylko przepakowac, poadresować i wyslac. Do konca tygodnia powinny być. Witam wszystkich. :notworthy: Czołem Misiol. :buttrock: Po dwudziestu latach niemania moto kupiłem mojego kochanego Vn 1500 classic. Do szacownego grona VROC też się zapisałem. Wiem, że trochę późno się odzywam ( moto kupiłem we wrześniu), ale jakby Ci się ostała z jedna naszywencja (najlepiej dwie he he) to bym wył z radości. Pozdrowionka VROC 31253 Edytowane 19 Listopada 2009 przez yamak24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suavec Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 (edytowane) Witam wszystkich. :notworthy: Czołem Misiol. :buttrock: Po dwudziestu latach niemania moto kupiłem mojego kochanego Vn 1500 classic. Do szacownego grona VROC też się zapisałem. Wiem, że trochę późno się odzywam ( moto kupiłem we wrześniu), ale jakby Ci się ostała z jedna naszywencja (najlepiej dwie he he) to bym wył z radości. Pozdrowionka VROC 31253 Strasznie cienki jest ten nas polski vroc :banghead: tyle postów to aż żal tu zaglać :lapad: My polacy to chyba tylko jak coś nas gnębi to potrafimy się zorganizować... albo jak mamy konkretny interes toooo wtedy taaaak. http://picasaweb.google.pl/suavecgio/3Comp...069611929276482 Edytowane 21 Listopada 2009 przez suavec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 22 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 (edytowane) Strasznie cienki jest ten nas polski vroc :banghead: tyle postów to aż żal tu zaglać :lapad: My polacy to chyba tylko jak coś nas gnębi to potrafimy się zorganizować... albo jak mamy konkretny interes toooo wtedy taaaak. http://picasaweb.google.pl/suavecgio/3Comp...069611929276482 Siemasz Suavec :buttrock: No tak to już u nas jest. Ale to nie znaczy, że trzeba siedzieć na dupie i nic nie robić. Dobrze będzie jak nawet kilkanaście osób się zbierze na początek. Myślę, wasz VROC też nie powstał w pół roku. Najważniejsze to zacząć. A tak w ogóle to co tu dużo gadać. Byłem kilka razy we Włoszech (niestety samochodem) i co widziałem? A to, że sezon macie praktycznie przez cały rok. A to bardzo ułatwia sprawę. Tylko pozazdrościć. Pozdrowionka dla ciebie i reszty VROCersów. :crossy: Edytowane 22 Listopada 2009 przez yamak24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawos Opublikowano 23 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 Hej! Faktycznie można by się skrzyknąć i na wiosnę jakieś spotkanko dla VeNowców zorganizować Tylko troszkę więcej chęci. Mój VROC Number: 28964 dosiadam VN 900 Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 (edytowane) Siemanko :buttrock:. Mam propozycję i czekam na Wasze za lub przeciw. Obok mojej miejscowości (Przasnysz) jest fajne gospodarstwo agroturystyczne. Nazywa się Gościniec Pod Kasztanem. Są pokoje gościnne, a jak zabraknie to od groma miejsca na namioty. Właściciel robi super nalewki, gospodyni dobre żarcie. Obok jest nieduża stadnina koni. Można pojeździć na koniach niemechanicznych. 4 km dalej lotnisko. Można się karnąć samolotem ( teraz nie wiem za ile, ale się dowiem). Jest w okolicy kilka miejsc do obejrzenia więc trasę bym zaplanował. Załatwię ze dwie zajebiste kapele, żeby nam pograły. Ważne, żeby się Vulkany spotkały. Ja myślę o lipcu. Piszcie ludziska co Wy na to. :buttrock: :buttrock: :buttrock: Edytowane 2 Grudnia 2009 przez yamak24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger Opublikowano 2 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 ja to mam rzut beretem - 100 km. myślę że by nie było problemu Cytuj veni , vidi .... i oczom nie wierzę Vulcaneria.pl DajęMuNaZimnym i smażę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Kawał czasu, żeby coś konkretnie planować ale wstępnie i ogólnie jestem za :clap: . pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Jak bede mial wolny termin to na pewno tez bede. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramsm1a1 Opublikowano 3 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Nareszcie dobry pomysł dla Vulcanierów;) Jestem za i jeszcze raz za !!!! Ważne żeby porządnie to nagłośnić aby większa gromadka się zjechała. Pozdrawiam i czekam na dalsze wieści Gregorio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 (edytowane) No to jest nas pięciu muszkieterów. :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: A raczej "Vulcanierów". Mam nadzieję, że narazie. Powiem tak. W tym zajeździe dzisiaj są terminy wolne, a jutro może być cały lipiec zajęty. Ja zarezerwowałem 9 - 11 lipiec. Zjechalibyśmy się 9-go po robocie. Zagrałaby kapela. Potem ognicho, gitara i browarek. W sobotę trasa, inne rozrywki, kapela itd. W niedzielę czas na sen, śniadanko i powolny rozjazd. Jak będzie nas tylko kilka Vulcanów kapele można zastąpić zajebistym nagłośnieniem, wielkim ekranem i koncertami z dvd. Też będzie czadzik. To tak bardzo ogólnikowo. Sezon urlopowy. Każdy ma czas. Co Wy na to? Reszta szczegółów później. Piszcie tłumnie i rozgłaszajcie gdzie możecie, a może się uda. Nara :flesje: Aha. Kapele też mam wstępnie zaklepane. Edytowane 4 Grudnia 2009 przez yamak24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryo Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 No to jest nas pięciu muszkieterów. :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: :buttrock: A raczej "Vulcanierów". Mam nadzieję, że narazie. Powiem tak. W tym zajeździe dzisiaj są terminy wolne, a jutro może być cały lipiec zajęty. Ja zarezerwowałem 9 - 11 lipiec. Zjechalibyśmy się 9-go po robocie. Zagrałaby kapela. Potem ognicho, gitara i browarek. W sobotę trasa, inne rozrywki, kapela itd. W niedzielę czas na sen, śniadanko i powolny rozjazd. Jak będzie nas tylko kilka Vulcanów kapele można zastąpić zajebistym nagłośnieniem, wielkim ekranem i koncertami z dvd. Też będzie czadzik. To tak bardzo ogólnikowo. Sezon urlopowy. Każdy ma czas. Co Wy na to? Reszta szczegółów później. Piszcie tłumnie i rozgłaszajcie gdzie możecie, a może się uda. Nara :flesje: Aha. Kapele też mam wstępnie zaklepane. Witam,. myślę,że super pomysł ,roześlę wieści na lipca mały zlocik vulcan raiders.......Jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Yamak, jako kierownik zamieszania załóż może osobny wątek poświęcony planowanemu zlotowi. pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maraas Opublikowano 27 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam wszystkich, może planuje juz ktoś dłuższy wypad na wakacje?? Fajnie by było w kilka maszyn skoczyc, najlepiej w kilka VNów :biggrin: Ja narazie myśle zeby z dziewczyną skoczyc na Korsyke (wstępnie termin od 11 lipca - wiem ze ciepło bedzie, ale niestety sesja...) coś po drodze zobaczyc (Wenecja, Piza), potem tydzień wyspa: plaża, wino, troche pozwiedzac... I powrót jakiś ciekawy (np. Alpy). Jeśli sie znajdzie ktos chętny to mozna nowy temat założyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamak24 Opublikowano 31 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 SIEMANKO ! ŻYCZĘ WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO, ZAJEBIŚCIE MOTOCYKLOWEGO NOWEGO ROKU HEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :buttrock: :crossy: :buttrock: :crossy: :buttrock: :crossy: :buttrock: :crossy: :buttrock: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi