Igor Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Moze jak sie ociepli to wspolnie przewietrzymy nasze armaturki??? Co Wy na to Wawa?pzdrTak jak ślepy koń na wielkiej pardubickiej - nie widzę przeszkód. :smile: pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Moze jak sie ociepli to wspolnie przewietrzymy nasze armaturki??? Co Wy na to Wawa?pzdr Jestam za :smile: tylko niech się już ociepli :biggrin: , czekam na propozycje :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 ooo w prognozie strasza ze wiosna juz w tym tygodniu:):biggrin::):lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A ja w delegację :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ale sie dzis bosko smigalo(zeby nie to ze zona na"ciazowym wysypaniu"i zapomnialem komory- to bym chyba nie wrocil:).....wykorzystaliscie ocieplenie??? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 ja przejechalem dzisiaj 160km :biggrin: dopiero mocny deszcz zagonil mnie do domu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja sobie pozowolilem na 100 km. Banan na twarzy i zdziwiewnie puszkarzy jak ich wyprzedzalem. ale pieknie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Dzisiaj chyba cała warszawa śmigała :P , ja miałem tylko pogrzebać przy moto i nawet nie wiem kiedy już byłem przebrany i :notworthy: :icon_eek: :wink: delikatnie jakies 50 km, późno już było. Jak ja wytrzymałem tyle czasu? Brajan miałeś się odezwać jak bedziesz śmigał, następnym razem daj cynk. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwarc Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 Ja dziś skromnie bo tylko jakieś 30 - 40 km ale późno bylem w domu około 13 no i około 17 trzeba było iść na browca więc moto poszedł do garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 24 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 (edytowane) Brajan miałeś się odezwać jak bedziesz śmigał, następnym razem daj cynk. Pozdrawiam Piotr nie umawialem sie bo...jak pisalem czekamy na narodziny synka(moze dzis moze jutro....hehehe juz ma spiochy z motocyklem) wiec nie wiadomo nic, co i gdzie i skad bede musial zawrocic zeby wiezc zone do szpitala....pozdrp.s. katamaranem oczywiscie wiezc do szpitala:) zebyscie nie pomysleli:) Edytowane 24 Lutego 2008 przez Brajan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brajan Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 No i sie urodzil o 3.05 chlopczyk 3650 i 54 cm:):D:):D:):D pozdrawia szczesliwy tata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 No to najszczersze wyrazy uznania. bedzie kawal chlopa i bedzie kto mial odziedziczyc schede po ojcu. :D jeszcze raz gratulacje i uwazaj na watrobe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---AL--- Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 BrajanGRATULACJE!!!! :icon_mrgreen: :icon_twisted: :icon_twisted: Wychowuj Go od małego na armaturzyste.Moj synek ma 7 lat i twierdzi, że KAWASAKI jest najlepsze ale ZX12RMusze troche nad nim popracować. A wydawało mi sie, ze mam kontrolę.Ale i tak oddałbym mu nerkę, rekę, głowę i serce.Pozdrowionka :crossy: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr27 Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Brajan SZCZERE GRATULACJE, musisz byc dumny, nawet się nie obejżysz jak będzie przymierzał się do Twojego sprzęta. Jescze raz GRATULUJĘ i odezwij się jak już ochłoniesz i dostaniesz wolne na jakieś :icon_mrgreen: :icon_twisted: :icon_twisted: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadir Opublikowano 26 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 serdeczne gratulacje Brajan:) sorki, że zmienię troszkę temat ale nie wiem czy wiecie że jest możliwość "zorganizowanego" noclegu dla motocyklistów 19-20.04.2008 więcej informacji tutaj.można by się było przy okazji rozpoczęcia sezonu poznać i pogrillować razem.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi