Igor Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Z tego, co pisali koledzy trochę wyżej wynika, że loga ze strony VROCa są dopuszczone do wykorzystania. Niemniej, można by dla spokoju sumienia do nich napisać prośbę o zgodę na wykonanie naszywek. Może przysłaliby logo w lepszej rozdzielczości.Znajdzie się ktoś mocny w angielskim, żeby taką korespondencję przeprowadzić?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Juz pisze do autora logo prosbe o potwierdzenie uzycia jego pracy oraz o lepszej jakosci logo. Zobaczymy czy odpisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 14 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 Ja rozmawialem z czlowiekiem od znaczkow i powiedzial mi ze nie ma problemu ale fakt pozostaje opinia czlowieka ktory projekt zrobil :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nullek Opublikowano 14 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2007 widze że w naszej sprawie dobrze sie dzieje :) już wróciłem i moge klikać spokojnie .ciekawe co odpowiedzą goście od naszywek i czy też będą upierdliwi jak ten co z nim gadałem mam nadzieje że ktoś wkońcu bedzie wstanie zrobić naszywki w sugerowanych przez nas wymiarach heh ide tera sobie do garażu podłubać przy motongu bo co tak bede siedział , pomysł jest tera tylko zrobić jak zrobie zapodam fotki , jeden pomysł miałe zajefajny tylko za nic w świecie nie szło wyprofilować blachy chromowej bo franca gieła sie jak chciała ja w tą a ona w tą :notworthy: i wyrzuciłem do złomu ale za to reszta pasi jak ulał hehehpozdro :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Napisalem do goscia ktory zaprojktowal znak z prosba o potwierdzenie i jezeli jest mozliwe o cos w lepszej jakosci. Niestety patrzac na jego konto logowal a moze cos zmienal na kocie ostatni raz w w marcu 2006 czyli dosyc dawno. niemniej czekam na odpowiedz o ile ona dojdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 15 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2007 Do dziś dostałem dwie a właściwie półtorej odpowiedzi na temat naszywek (wysłałem 5 czy 6 maili). Jedna firma podała ceny i odpowiedziała, że przy długości 12 cm napis "riders" nie będzie czytelny ale na pytanie o sugerowane wymiary i nowe ceny już brak odpowiedzi. Inna firma nie robiła problemów i ceny podała. Chcecie je znać już czy czekać na ewentualne dalsze informacje?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Zapodawaj ceny robimy liste albo podasz nr konta i wpłacamy kase. Myslę ze zrobienie listy ma sens będzie wiadomo ile zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Do dziś dostałem dwie a właściwie półtorej odpowiedzi na temat naszywek (wysłałem 5 czy 6 maili). Jedna firma podała ceny i odpowiedziała, że przy długości 12 cm napis "riders" nie będzie czytelny ale na pytanie o sugerowane wymiary i nowe ceny już brak odpowiedzi. Inna firma nie robiła problemów i ceny podała. Chcecie je znać już czy czekać na ewentualne dalsze informacje?pzdrwitam,myslę, że nie ma na co czekać - zamawiaj te naszywki z firmy, która nie robi problemów, podaj nr konta, ja chętnie zamówiłbym dwie szt. :) PS napisałem do bellgrado - do tej pory nie ma odpowiedzi :lapad: . myslę, że dla wielu wykonawców jest to za małe zlecenie aby zawracali sobie głowę (co nie zmienia faktu, że odpowiedzieć by mogli).pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 (edytowane) Jest tak:1.Witam, Przy wielkości 12 cm nie wyjdzie czytelnie napis Riders.Przygotowalnia programu hafciarskiego 150,00 pln nettoNaszywki w ilości 10 szt 17,00 pln netto 20 szt 15,00 pln netto 30 szt 10,00 pln netto Pozdrawiam, Małgorzata Szczęsna Leopard 2.Dzień dobryKolor czarny byłby nie haftowany (tło)ceny w zależności od zamawianej ilościprzedstawiają się następująco: ilość 10, cena: 16.75 zł za sztukę, w sumie: 167.50 złilość 20, cena: 12.81 zł za sztukę, w sumie: 256.20 złilość 30, cena: 11.36 zł za sztukę, w sumie: 340.80 złilość 40, cena: 10.56 zł za sztukę, w sumie: 422.40 złilość 50, cena: 10.05 zł za sztukę, w sumie: 502.50 złkod kalkulacji: 32-911-765, Do końcowej ceny należy doliczyć 22% podatku VAT i koszt przesyłki.Koszt przesyłki i informacje o ubezpieczeniach: http://naszywki.com.pl/dostawa . Proszę o akceptację ceny w celu wykonania projektu. Proszę o podanie stacjonarnego numeru telefonu jako alternatywnej formy kontaktu.W przypadku pytań jestem do dyspozycji, dane kontaktowe znajdują się na końcu tej wiadomości. Zapraszam do współpracyPozdrawiamPaweł Nijakowskinaszywki.com.pl Są chętni?pzdr PS. Właśnie wysłałem pytanie do jeszcze dwóch firm. Edytowane 16 Lutego 2007 przez Igor Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Igor... zaraz puszcze Tobie na priv moj nr koma.Jak wieczorem puscisz mi sms to podam namiar Tobie na goscia, ktory robi naszywki.On jest z Warszawy i jak odbieralem to zawsze umawialem sie z nim na stacji Metro Politechnika. Gosciu robil mi naszywki (tekst + grafika) mniej wiecej tych Waszych rozmiarow w zeszlym roku.Naszywki dotyczyly gry netowej Ogame (moze ktos zna lub gra?).Projekt namaszynie hafciarskiej 80zl i potem jedna naszywka wyniosla cos ok. 15zl brutto.Zamowienie bylo na ok. 10szt (juz nie pamietam). Tak bylo w zeszlym roku. Gostka poznalem na motobazarze w Wawce gdzie handluje moto-naszywkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 ... odnośnie koszulek ...myślałem ... i wymyśliłem... :buttrock: dorwałem hurtownie która sprowadziła mi papier do robienia naprasowanek :buttrock:i teraz:arkusz A4 kosztuje około 8 zł.Na taki arkusz wchodzi 6 szt. rzeczonego (wybranego przez nas loga) w niezłej rozdzielczości. Tak więc groszowe sprawy.Mogę zająć się wydrukowaniem dla Was i rozesłaniem naprasowanek – reszta w Waszych rękach (i waszych żelazek) … i odpada mi temat kupowania jakichkolwiek koszulek – z czego się niezmiernie cieszę :icon_mrgreen: .PS okleiłem połowę swoich „łachów”, żona ma niezły ubaw gdy obserwuje mnie w akcji z żelazkiem w ręku PSS wychodzi lepiej niż w pierwszym przypadku…pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 Koledzy.Dzisiaj otrzymalem odpowiedz od autora log - zamieszczam ponizej: Hi! Artur I am happy that you like my logo, as to use it for anything no problem.Before sending the logo, maybe you would like to have it another color or also it can be personalized for your bike (nomad, classic , drifter etc)I am sending the logo (in .jpg format) as is look in the vroc web page and another one personalised.If you need the logo in another format or anything else don't hesitate to contact me. Drive safely, Jumo Przeslal mi rowniez logo w wysokiej rozdzielczosci - tylko ja nie umiem wstawiac do pobrania. Jezeli ktos potrafi to mu przsle i zamiesci na stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINTAJ Opublikowano 16 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 witam!jestem nowy w świecie motocykli jak i tego forum ale postaram sie nadrobić zaległości. od paru tygodni mam vn 700. zalogowałem sie na VROC nr 22764 i nie wiem co dalej ale "wizja" naszywek mi sie podoba dlatego chętnie sie do niej podlącze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 ... odnośnie koszulek ...myślałem ... i wymyśliłem... :bigrazz: dorwałem hurtownie która sprowadziła mi papier do robienia naprasowanek :buttrock:i teraz:arkusz A4 kosztuje około 8 zł.Na taki arkusz wchodzi 6 szt. rzeczonego (wybranego przez nas loga) w niezłej rozdzielczości. Tak więc groszowe sprawy.Mogę zająć się wydrukowaniem dla Was i rozesłaniem naprasowanek – reszta w Waszych rękach (i waszych żelazek) hary pomysł masz świetny.......tak więc zamawiaj, drukuj, podaj nr konta na pw i wysyłaj :smile: sam chętnie zakupiłbym cały arkusz czyli 6 jak pisałeś, A sprawa naszywek - jak tylko bedzie możliwość to piszę się na 2 sztuki DZIĘKI WIELKIE WSZYSTKIM KTÓRZY ZAANGAZOWALI SIĘ W ZAŁATWIANIE NASZYWEK I PRASOWANEK Teraz tylko czekamy na finał :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 17 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Koledzy.Dzisiaj otrzymalem odpowiedz od autora log - zamieszczam ponizej: Hi! Artur I am happy that you like my logo, as to use it for anything no problem.Before sending the logo, maybe you would like to have it another color or also it can be personalized for your bike (nomad, classic , drifter etc)I am sending the logo (in .jpg format) as is look in the vroc web page and another one personalised.If you need the logo in another format or anything else don't hesitate to contact me. Drive safely, Jumo Przeslal mi rowniez logo w wysokiej rozdzielczosci - tylko ja nie umiem wstawiac do pobrania. Jezeli ktos potrafi to mu przsle i zamiesci na stronie. witaj,dawaj to logo ... :bigrazz: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi