Piotr27 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Teraz znaczki - pierwsza dostawa już zrealizowana i będę zadowolony niezmiernie z wiadomości o odebranych i nieuszkodzonych przesyłkach. Chciałbym poinformować, że za pośrednictwemPoczty Polskiej otrzymałem dzisiaj znaczki bez żadnych uszkodzeń. ;) Nie pozwolę jednak żeby zasługi za nienaruszoną przesyłkę zostaly przypisanepoczcie, ponieważ nasz kolega Wojtaq bardzo starannie je zabezpieczył i zadbał o to żebyśmy mogli cieszyć się z nowych gadżetów :evil: Jeszcze raz serdeczne dzięki Wojtaq :lapad: :biggrin: :evil: Na narty oczywiście się wybieramy ale to dopiero w styczniu.Pojedziemy w nasze góry, to będzie mam nadzieję pierwszy poważnysezon mojej córeńki Oleńki(skończyła 15.11.2007 4 latka).W zeszłym roku były pierwsze kroki ale chyba zbyt wcześnie, najważniejsze, że Jej się podoba :biggrin: i chce jechać w tym roku.Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 (...)otrzymałem dzisiaj znaczki bez żadnych uszkodzeń.A to dopiero miło się dowiedzieć w poniedziałkowe popołudnie! Jeden malutki kamyczek spadł mi z serca... No a teraz Piotr wyrażę publicznie zadowolenie, że w naszym gronie są kolejni narciarze. Zgłosił się mosiu, teraz twoja rodzina, ha! Jestem przekonany, że godnym i sprawiedliwym będzie zimowe spotkanie na śniegu po odprowadzeniu motocykli na odpoczynek. Może jeszcze nie teraz, ale byłoby to także miłe. Dla córeczki wcale nie jest zbyt wcześnie na nartki - powiem nawet, że w sam raz. Rozkoszny jest widok takich beztroskich maluchów turlających się na stoku pod opieką rodziców. Ja może też wyskoczę, choć najczęściej bywam w Alpach lecz nie unikam Karkonoszy i Sudetów po naszej i czeskiej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki38 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Informuje kolegów a szczegulnie szanownego Wojciecha że znaczek vroc dotarł nie naruszony solidnie zapakowany.Dziękuje serdecznie Dodam że moja cała rodzina jeżdzi na nartach a w nowym roku w pierwszy tydzień ferji wybieramy się do Czech. Ps mój syn zaczoł jeżdzić na nartach jak miał 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosiu Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Wojtaq jesteś mistrzem pakowania :D Chyba nawet porcelany tak dobrze nie pakują przy wysyłce :D :D Znaczek cały, błyszczący dotarł dziś do mnie jeszcze raz dzięki podaj tylko jakieś konto do przelewu kasy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Hej.Wojtaq z tymi nartami to normalnie kij w morowisko :flesje: I ja sie zglaszam. I chetnie Dowiem sie gdzie w te ALpy jezdzisz? Ja na marzec organizuje ekipeę na Francyję wiec jakby co chetnie dam namiary :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 I chetnie dowiem sie gdzie w te Alpy jezdzisz?Standardowo dla Polaków - Val di Sol; Folgarida/Marileva oraz Madonna di Campiglio i to najczęściej na pierwszy śnieg, chociaż w zeszłym roku nawet to nie dopisało. W Polsce póki śnieg był, to do Szklarskiej albo Karpacza i obowiązkowo do południowych sąsiadów, czyli Harrachov, Spindleruv Mlyn i okolice. Już mi tęskno za śniegiem i jestem zaskoczony dużym odsetkiem narciarzy wśród nas! Acha, przypomniałem coś sobie ale to już zupełnie z innej beczki, bo tyczy naszych odznak VROC. Gwintowany sztyft jest bardzo ostry i zalecam po przebiciu materiału kurtki i zakręceniu nakrętki zabezpieczyć gwint kroplą Loctite lub np. Kropelką. Następnie spiłować ostrze sztyftu i za pomocą lutownicy nanieść na jego koniec kroplę lutowia. To zabezpieczy przed kaleczeniem dłoni i uszkodzeniami koszulek przy zapinaniu i rozpinaniu kurtki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Unek Opublikowano 20 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2007 Standardowo dla Polaków - Val di Sol; Folgarida/Marileva oraz Madonna di Campiglio i to najczęściej na pierwszy śnieg, chociaż w zeszłym roku nawet to nie dopisało. W Polsce póki śnieg był, to do Szklarskiej albo Karpacza i obowiązkowo do południowych sąsiadów, czyli Harrachov, Spindleruv Mlyn i okolice. Już mi tęskno za śniegiem i jestem zaskoczony dużym odsetkiem narciarzy wśród nas! N to jak bedziesz jechal w te nasze Karkonosze to rozumiem , ze dasz znaka bo inaczej sie nie da. Zgarne cie wtedy i pojedziemy na Czarna Gora.Szkoda czasu na Szklarska(za duze tlumy i za dlugo sie czeka) aczkolwiek Lolobrygida jest piekna trasą. Ja na marzec wybieram sie do Risoul to drugie co do wartosci miejsce we Francyji po 3 dolinach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Cześć Kolegom! Alex36, Paweł z Łodzi i Remo nie potwierdzili przesyłki ze znaczkami. Trochę mnie to niepokoi, bo wysyłane były wszystkie priorytetem jednego dnia. Dobre wieści przyszły już od czaki38, mosiu i Piotr27. Jeśli jest wszystko w porządku, to dajcie proszę jakiś znak. Pieniądze do USA wysłałem i czekam na kolejną dostawę, a więc i kolejna wysyłka lada dzień. Przykro mi pinas, że się naczekasz mimo obietnic - tak wyszło :buttrock: ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Cześć Kolegom! Alex36, Paweł z Łodzi i Remo nie potwierdzili przesyłki ze znaczkami. Trochę mnie to niepokoi, bo wysyłane były wszystkie priorytetem jednego dnia. Dobre wieści przyszły już od czaki38, mosiu i Piotr27. Jeśli jest wszystko w porządku, to dajcie proszę jakiś znak. Pieniądze do USA wysłałem i czekam na kolejną dostawę, a więc i kolejna wysyłka lada dzień. Przykro mi pinas, że się naczekasz mimo obietnic - tak wyszło :buttrock: ... Witaj Wojtaq!Wlasnie dzisiaj listonosz doreczyl mi ta piekna odznake!Wielkie dzieki !Wojtaq teraz chcialbym Cie prosic o podanie nr.konta,zeby jak najszybciej wyslac Tobie pieniazki!Jeszcze raz Wielkie dzieki !!Pozdrawiam Alex36- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinas Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Cześć Kolegom! Alex36, Paweł z Łodzi i Remo nie potwierdzili przesyłki ze znaczkami. Trochę mnie to niepokoi, bo wysyłane były wszystkie priorytetem jednego dnia. Dobre wieści przyszły już od czaki38, mosiu i Piotr27. Jeśli jest wszystko w porządku, to dajcie proszę jakiś znak. Pieniądze do USA wysłałem i czekam na kolejną dostawę, a więc i kolejna wysyłka lada dzień. Przykro mi pinas, że się naczekasz mimo obietnic - tak wyszło :flesje: ...Witam.Wojtaq czy ja robiłem kiedykolwiek jakieś ciśnienie?Ważne,że w ogóle dostanę i jestem wdzięczny,iż zajmujesz się tym.Mogę czekać nawet do wiosny.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Już naprawdę się martwiłem i tupałem nóżkami,że prawie wszyscy znaczki dostali a ja nie.Nie na darmo mówią że Łódź (centralna Polska) to gorzej niż jakaś mała wiocha na końcu Polski (bez urazy dla mieszkańców kresów naszego pięknego kraju) i poczta ginie albo po dwóch miechach list dostaniesz.Aż tu nagle listonosz dzisiaj po południu.....są piękne. Wojciechu wielkie dzięki :flesje: :crossy: :clap: .Daj znać jak się rozliczamy. Ps.W sumie mieszkam na ul. Krańcowej to może dlatego tak długo :icon_question: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Aż tu nagle listonosz dzisiaj po południu...No nareszcie! Widząc światełko w tunelu, powoli z depresji głębokiej na wyżyny człowieczeństwa wychodzę... Jeśli jeszcze Remo odpowie, to przestaję z tą chwilą pić! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 uuuuu Paweł to do mnie do Zgierza jeszcze dłużej bedzie szła :icon_twisted: no ale ja dopiero w następnym rozdaniu :icon_twisted: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remo Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 (edytowane) wojtaq.Nie mogę odmówić Ci przyjemności spożywania napojów wysokooktanowych. Ciągle czekam. Ciekawa sprawa, że przesyłka już u Alexa36 a tu nic. Ale wiadomo - W-wa - Praga - może listonosz zaginął przy okazji z emerytuarami. :crossy: Może dziś.PZDR Edytowane 23 Listopada 2007 przez Remo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Bo szwecja to jest szwecja :crossy: tam tranport jest szybszy. A Wojtaq - dzisisiaj sie katujemy na umor. Nie bierzemy jencow :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi