Klaus_Drifter Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 ooono mam słabość do tych kształtów i do 800bardzo piękna maszynapoprostu drifter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Ladne to to jest Gratulacje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinas Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Bardzo ładny sprzęcik.Podoba mi się.Gratulacje ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 29 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2007 Witam Wszystkich jeszcze raz!jak juz pisalem stalem sie szczesliwym posiadaczem Kawasaki VN1600classic.Mam pytanie do sznownych kolegow czy wiecie gdzie moge zdobyc manualna instrukcje w jezyku polskim?Z gory dziekuje za pomoc!i jeszcze jedno pytanie jakie warunki trzeba spelnic zeby dolaczyc do VROC?Pozdrawiam Alex> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Aby zapisac sie do VROC trzeba sie tylko zarejestrowac na stronie www.vroc.org i to wszystkoWitamy jeszcze raz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 Witaj Alex36,ja mam manuala do vn 1600 A1 A2 2003r,myśle że niewiele się różnią od wersji C (może detale) ale tylko po angielsku jak byś chciał........to daj znać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex36 Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 (edytowane) Dzieki serdeczne! ja tez mam w czterech jezykach,ale nie w polskim.Bede musial sie pogimnastykowac moze cos z tego wyjdzie.Pozdrawiam! Jestem juz zapisany do VROC ! :icon_rolleyes: Edytowane 30 Września 2007 przez Alex36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Witam! Czy mogłby mi ktoś powiedziec ile oleju wchodzi do Vn 800a i jaki będzie najlepiej użyć? W końcu pasuje wymienic tą smołe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 wraz z wymiana filtra wlewa sie 3,2 litra. ja osobiscie uzywam castrola. mozna dobrac sobie na www castrol.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 w instrukcji polskiej pisze chyba, że 2,9 - ale sprawdzę. Zalałem (też castrola) 3 litry i jest ponad stan :biggrin: Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) Szafir to ty masz instrukcje polska?? a w formie elektornicznej czy papierowej?? Ja odczytywalem z naklejki na karterze. i chyba musze sie poprawic 2,9 z filtrem a 3,2 jak jest komletnei zlany olej. ale nie klocmy sie o 3 setki :-) lej kolego az do poziomu w oczku. A jak sprawdze dokladnie to dam znac. Edytowane 2 Października 2007 przez ar2r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pinas Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Witam panowie.Małe pytanie,jaki olej polecacie do vn 1600??Bo sam nie wiem czy pakować mu pełen syntetyk czy pół i jakiej firm?Przelotu ma 4kkm ale chcę wymienić i już mieć z głowy na następny sezon.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Pinas zobacz tutaj: OLEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Poza tym lepiej wymień na wiosnę przed śmiganiem, a nie przed zimowaniem- różnica temp, skraplanie itp.. (ja tak robię).Mam instrukcję polską "papierową" - xerowałem komuś z naszego VROC'a (Harry?) i w razie "W" miał przesłać dalej - taki łańcuszek - dostajesz za free i wysyłasz następnemu. Ale jakby co to mogę przesłać...pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Szafi - Jezeli masz taka mozliwosc to bardzo chetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi