DRACO Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) Dex to fajowsko foty obejzane w przyszlym roku jesli Edi zrobi bede napewno :bigrazz: :wink: Edytowane 30 Lipca 2007 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) Cześć!A my razem z WWaldi nawiedziliśmy Debrzno w sobotę 5.08. Około południa zwlokłem się z pościeli, dałem na naszą stronkę info o chęci wyjazdu na imprezkę Płonących Wałów i doczekałem odpowiedzi z Poznania. WWaldi przyczłapał się ok. 15:00 i udaliśmy się z delegacją VROC nad jezioro Żuczek. Impreza była czadowa, lecz na placu pozostałem tylko ja, bo drugi członek delegacji myknął do Szczecina na jakieś łódki, czy cuś :P Jak napisałem - zlot moim zdaniem udany - program, atrakcje, jedzonko i picie w dostatku. Ponadto trochę kumpli, znajomych własnych i świeżo poznanych, że nie chciało się wracać. Ale mus to mus... Jakby ktoś chciał pooglądać fotki z Debrzna to proszę bardzo, tu także. Również na stronie mojego Klubu Husaria dzisiejszego wieczora będzie zamieszczony reportaż z tej imprezy. Zapraszam! Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez wojtaq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 witam,czy wybiera się Ktoś, z szanownego koleżeństwa, do Szklarskiej?... bo ja się wybieram...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ja :icon_razz: biore vulcana i banshee :) na festiwalPozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Ja :icon_twisted: biore vulcana i banshee :D na festiwalPozdrawiam. ... ciekawe, na którym dojedziesz :P ... :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 ... ciekawe, na którym dojedziesz :icon_question: ... :icon_biggrin: Na jednym dojade a na drugim zjade he he :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Wychodze i jade do Szklarskiej........leje deszcz.....narka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtaq Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Wychodze i jade do Szklarskiej........leje deszcz.....narka.Łomatko! Paweł, a to czasem żona cię z domu nie wyrzuciła, co? Z taką determinacją na ten deszcz mykasz, aż podejrzane :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Wychodze i jade do Szklarskiej........leje deszcz.....narka. ... no i szkoda, że zlot był tydzień temu ... :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 No ale przeciez nie trzeba jechac na zlot. mozna sobie popatrzec na gory i inne cuda przyeody :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Paweł to my się chyba widzieliśmy za Wrocławiem - ja jechałem do Czech na czarnym VN 800... ;) Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Zgadza się tak to ja z Grażą, dziś wróciliśmy byliśmy jeszcze pozwiedzać Wrocław i okolice w sumie tyłki nas bolą od siedzenia w siodle he he.Pozdrowienia Szafir. :icon_razz: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ... mam nadzieję, że spotkamy się (w szacownym gronie) na zlocie forumowiczów w Borkach ... i uwalimy jak na gentelmanów przystało :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł z Łodzi Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 .......no jacha jakby inaczej było..... :wink: ,będziemy w sobote rano więc możemy zacząć od 9:00 :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary kapuchan Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 .......no jacha jakby inaczej było..... :) ,będziemy w sobote rano więc możemy zacząć od 9:00 :biggrin: ... ;) "zara, zara" daj mi hełmofon zdjąć ... ale 9.02 może być !!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi