stormraider Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Witam. Tak jak w temacie. Poszukuje jakiejs porzadnej dętki na rozmiar 110/80/18. Do tej pory wyrwało mi dwa wentyle w dętkach Continetala(jedną sam założyłem,a drugą w zakładzie mi założyli) i jędna zwykłą NoName przebiłem. Pożądane jakieś linki do sklepów ze sprawdzonymi dętkami. Oczywiście,żeby cena też nie była zabójcza,bo są dętki w cholere drogie ale na takie raczej pieniędzy nie będę wykładał. Jako ciekawostke podam link do preperatu TIROL - http://sklep.rapid-motocykle.pl/product_in...products_id=273 Może komuś sie przyda :icon_razz: Pozdrawiam :D Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 1. załóż szpaner2. polecam z tańszych - wzmacniany mitas (ścianka 4mm) koszt coś koło 50zł lub najgrubszy continetal do crossu (też koło 4mm) koszt ~ 100zł co do tirola to mam niemiłą z nim przygodę a mianowicie wlazł mi w oponę gwóźdź ok 15cm, wywaliło dziurę ok 0,5x0,5cm , niestety tego już nie dało się załatać gdyz wypływający z dętki tirol uniemożliwiał przyklejenie, i dętka za 100 w pizdu :icon_rolleyes: na gwoździe do 2mm śr. jakoś działa ale na większych to kaplica zwykłych dętek nie warto montować, przy 100 najedziesz na kamień/płytę i nie dość że felgę podbije to i dętkę rozetnie Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stormraider Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 (edytowane) Hmm szpaner to jest to cos co trzyma detke ,zeby sie w oponie nie obracala ?Poza tym moze jakis link do jakiegos sklepu internetowego gdzie znajde detki Mitasa,zebym mogl zamowic ? Edytowane 30 Stycznia 2007 przez stormraider Cytuj Bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loko Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 szpaner trzyma oponę :biggrin: .... a no właśnie gdzie taki mogę dostać (szpaner) bo poddaje renowacji swoja TTR i na tylnim kole mam, ale na przednim pusto tylko dętka wyłazi z dziury :) .... gdzie można to dostać (jestem zielony 1 moto terenowe :icon_rolleyes: ) na oponę 90-90-21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 30 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 szpaner kupowalem u niego cena przystepna bo 27 zl http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1817262 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam. Tak jak w temacie. Poszukuje jakiejs porzadnej dętki na rozmiar 110/80/18. Do tej pory wyrwało mi dwa wentyle w dętkach Continetala(jedną sam założyłem,a drugą w zakładzie mi założyli) i jędna zwykłą NoName przebiłem. Pożądane jakieś linki do sklepów ze sprawdzonymi dętkami. Oczywiście,żeby cena też nie była zabójcza,bo są dętki w cholere drogie ale na takie raczej pieniędzy nie będę wykładał. Jako ciekawostke podam link do preperatu TIROL - http://sklep.rapid-motocykle.pl/product_in...products_id=273 Może komuś sie przyda ;) Pozdrawiam :D hehe ja w swoim moto kupilem detke z MZ i pasuje juz dwa razy wymienialem. Najpierw mialem ja w oponie 110/100 a teraz siedzi w oponce 120/80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2007 Witam. Tak jak w temacie. Poszukuje jakiejs porzadnej dętki na rozmiar 110/80/18. Do tej pory wyrwało mi dwa wentyle w dętkach Continetala(jedną sam założyłem,a drugą w zakładzie mi założyli) i jędna zwykłą NoName przebiłem. Pożądane jakieś linki do sklepów ze sprawdzonymi dętkami. Oczywiście,żeby cena też nie była zabójcza,bo są dętki w cholere drogie ale na takie raczej pieniędzy nie będę wykładał. Jako ciekawostke podam link do preperatu TIROL - http://sklep.rapid-motocykle.pl/product_in...products_id=273 Może komuś sie przyda ;) Pozdrawiam :D hehe ja w swoim moto kupilem detke z MZ i pasuje juz dwa razy wymienialem. Najpierw mialem ja w oponie 110/100 a teraz siedzi w oponce 120/80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi