magneto Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 nie no, to wiadomo:) pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 Tylko żeby nie wyszło, że jestem jakimś tam zaawansowanym wt tjuneremnie no, to wiadomo:) No,no wiadomo, nic nie musi wychodzić. chetnie sie zamienie- oddaje motorowery/skutery i nske- ty mi to, co ty masz:P No dobra. Mój Kross Raven Steppen czeka na odbiór, dziś go wyczyściłem, dorzuce Ci stelaż pod kufer. Pasi? :icon_rolleyes: A tak na marginesie panowie, to mam ochote zeszmacić ten temat :icon_razz: Najwyżej dostaniemy po +20%, ale jak jak sie bawić, to sie bawić - temat zeszmacić, nowy postawić. :buttrock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 raven steppen, no troche niebardzo. lubie pedalowac ale bez przesady:P no chyba ze dorzucisz mi jeszcze jakies fajne kalosze czy cos, oczywiscie pod kolor "moto- Krossa':smile: poza tym chyba z 5 godzin dzisiaj strugalem to dziadostwo do owiewki i dupa. pocialem 5 opakowan plyt DVD, wsrod nich Dirty-Dancing mamy i inne, i i tak nic mi nie wyszlo. nie wiem, chyba cos ze mna nietak :wink: :biggrin: :) pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 poza tym chyba z 5 godzin dzisiaj strugalem to dziadostwo do owiewki i dupa. pocialem 5 opakowan plyt DVD, wsrod nich Dirty-Dancing mamy i inne, i i tak nic mi nie wyszlo. nie wiem, chyba cos ze mna nietak :notworthy: :notworthy: :banghead:pzdr:) Mozliwe że z toba cos nie tak ale napewno masz zla technike wycinania... wystrugac to ty se mozesz wykałaczke a nie element owiewki :notworthy: . Potrzebujesz pionowej piły tasmowej więc chyba musisz sie do mnie usmiechnac :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 A widzisz? Pudełka od płyt można o kant.... tigera potłuc. Też kiedyś z nich rzeźbiłem. Tu masz kolege z "oprzyrządowaniem" to niech Ci powycina, albo daj mi te owiewke w sobote to Ci coś spod kiecy wyczesze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 no przeciez szmacimy temat :biggrin: tak wiec nadal trzymam sie wersji strugania :lalag: technike wycinania po tylu probach juz mam opanowana, wiec mi tu nie cuduj :D usmiechne sie do ciebie, ale to na gg, zebys mi do szkoly kamien do wiertarki przyniosl, to wystarczy :( :D :P ja jestem z tych rzezbiarzy co nawet z g*wna cos dobrego ulepia :P :P :P pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 11 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2007 ja jestem z tych rzezbiarzy co nawet z g*wna cos dobrego ulepia No, tylko pamietaj, że "Jawa 50 w rękach MISTRZA znaczy więcej, niż NS1 u partacza" hehhhehheh Mówie Ci, kup kawałek czegoś z tworzywa i zaopatrz się w piłę włośnicową i duuuużo brzeszczotów na początek (15 zł za całość). Prócz owiewki od Buella zrobisz sobie jeszcze spojler na tył i kołpaki. A strugam to zwykle głupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 12 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 chyba chciales powiedziec, ze ns1 w rekach mistrza znaczy wiecej niz cbr u partaczy... bo ze jawa to chyba zadna nowosc:P a jak dobrze pojdzie z tym ospojlerowaniem to sie kurde na allegro wystawie w koncu... :icon_rolleyes: a i bylem na gieldzie w niedziele ale nic zadnego konkretnego plastikwego tatusia do pociecia na mniejsze nie bylo... a co do strugania, to wole jarząbka. pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 to chopoki żyśta sobie zabawe znalyźli.... he jeszcze wprowadzcie swojski jezyk i bedzie wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUD?Y Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 ale macie k.... problem . naprawde!! :biggrin: zajmijcie sie naziemnymi sprawami....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 ale macie k.... problem . naprawde!! zajmijcie sie naziemnymi sprawami....... Ojej, paznokieć mi sie złamał... a i bylem na gieldzie w niedziele ale nic zadnego konkretnego plastikwego tatusia do pociecia na mniejsze nie bylo... Było w uliczce motocyklowej coś? Bo chyba z nudów sie wybiore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUD?Y Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Ojej, paznokieć mi sie złamał...o kurcze trzeba po pogotowie dzwonic...!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 o kurcze trzeba po pogotowie dzwonic...!!! Musisz popracować nad poczuciem humoru ;] Magneto стороны центрального зала реактора :):D:Dраздался сокрушительной силы взрыв Казалось, всё рушится?Отключилось оборудование. Ударная волна с белой :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUD?Y Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 Musisz popracować nad poczuciem humoru ;] Magneto стороны центрального зала реактора :bigrazz::D:Dраздался сокрушительной силы взрыв Казалось, всё рушится?Отключилось оборудование. Ударная волна с белой :)no własnie widzdze...Ty już nad swoim nie panujesz... pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 12 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2007 :bigrazz: :) i nie wiem co jeszcze:D Żaden moderator nie zagląda to się towarzystwo rozbestwiło widze:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi